«Προσπαθώ πολύ, αλλά η πορεία μου θα δείξει αν είχαν αυτοί δίκιο ή εγώ».

Η Άσπα μίλησε για τον ρόλο που έπαιξε ο εκλιπών αδελφός της Mad Clip στην απόφασή της να ασχοληθεί με τη μουσική και έδωσε την απάντησή της σε όσους υποστηρίζουν ότι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το όνομα του δημοφιλούς trapper για να κάνει επιτυχία.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! , η Άσπα αποκάλυψε επίσης πώς δημιουργήθηκε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Στάχτη» και αναφέρθηκε σε όσα κρατάει από τον Mad Clip.

Η Άσπα εξήγησε στη συνέντευξή της πώς επηρέασε τη δική της πορεία το γεγονός ότι ο αδελφός της ασχολούνταν με τον χώρο της μουσικής.

«Πριν από δύο χρόνια περίπου δημιουργήσαμε με τον αδελφό μου το τραγούδι “Oh No”. Δυστυχώς μετά μας πρόλαβε η ζωή και τον έχασα. Ο Mike Σταθάκης ήταν πολύ καλός φίλος του αδελφού μου, είχε ακούσει το τραγούδι και εκείνος με βοήθησε να ξεκινήσω», είπε.

«Όταν έχασα τον αδελφό μου, πήγαινα στο στούντιο, έκανα διάφορα τραγούδια demo και αυτό ήταν και σαν ψυχοθεραπεία για μένα για τον πόνο που ένιωθα. Με βοηθούσε να ξεχνιέμαι. Έτσι κάπως δημιουργήθηκε το “Στάχτη”, το πρώτο μου τραγούδι», περιέγραψε.

Όπως ανέφερε η Άσπα, ο Mad Clip πίστευε πολύ στο ταλέντο της και σκόπευε να τη βοηθήσει ο ίδιος προσωπικά στην καριέρα της στη μουσική, πριν χάσει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία 34 ετών τον Σεπτέμβριο του 2021.

«Ο αδελφός μου πίστευε πολύ σε μένα. Το πλάνο που είχαμε ήταν να με βοηθήσει και να δημιουργήσουμε και κομμάτια μαζί. “Πάμε να τους τα πάρουμε όλα”, μου έλεγε», θυμήθηκε.

«Αλλά θα σου πω κάτι, μακάρι να μην τον έχανα ποτέ, και ας μη γινόμουν τραγουδίστρια», πρόσθεσε.

Η Άσπα απάντησε στη συνέχεια σε εκείνους που πιστεύουν ότι γνώρισε επιτυχία λόγω του αδελφού της και διαφώνησε κάθετα με αυτήν την άποψη.

«Δεν θεωρώ παράλογο να το σκεφτεί κάποιος, εγώ όμως γνωρίζω πως δεν είναι έτσι. Δεν συμφωνώ καθόλου βέβαια, δεν προσπάθησα ποτέ να εκμεταλλευτώ καμία κατάσταση, πόσο μάλλον οτιδήποτε έχει να κάνει με τον αδελφό μου», τόνισε.

«Το γνώριζα πως θα δεχόμουν κριτική για αυτό. Τα έχω πολύ καλά με τη συνείδησή μου. Με ενοχλούν αυτά τα σχόλια, δεν θα σ’ το κρύψω, αλλά δεν μπορώ να κάνω και κάτι. Αισθάνομαι ώρες – ώρες αδικία γιατί προσπαθώ πολύ, αλλά η πορεία μου θα δείξει αν είχαν αυτοί δίκιο ή εγώ», συνέχισε.

Όσον αφορά αυτά που κρατά από τον Mad Clip, η Άσπα δήλωσε υπερήφανη για το έργο του στον χώρο της trap μουσικής και την αγάπη που εξακολουθούν να του δείχνουν οι θαυμαστές του, αν και παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί ακόμα να ακούσει τα τραγούδια του.

«Είμαι πολύ περήφανη για το έργο που άφησε. Τον αγαπάει πολύ ο κόσμος και αυτό είναι κάτι που απαλύνει λίγο τον πόνο που αισθάνομαι. Δεν είναι εύκολο να βρίσκομαι σε ένα μαγαζί και να ακούω τα τραγούδια του. Είναι πολύ νωπό ακόμα», εξομολογήθηκε.

«Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια απώλεια, δεν ξέρω αν γίνεται σε όλους όταν χάνουν έναν δικό τους άνθρωπο, αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω μια στιγμή. Όλες έχουν μια πολύ σημαντική θέση στην καρδιά μου. Για τον κόσμο ήταν ο Mad Clip, για εμένα ήταν ο αδελφός μου», είπε η Άσπα.

ΠΗΓΗ