Η παρουσία των αστυνομικών προκάλεσε την ενόχληση του Νίκου Βέρτη.

Έλεγχο πραγματοποίησε η αστυνομία μαζί με μεικτό κλιμάκιο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 5 Αυγούστου.

Μετά από δύο χρόνια και μια δικαστική διαμάχη ο Νίκος Βέρτης επέστρεψε στη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης και στο «Orama Music Show», ωστόσο η παρουσία αστυνομικών για να μετρήσουν τα ντεσιμπέλ του ήχου προκάλεσε τον έντονο θυμό του.

Στα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ο Νίκος Βέρτης να ζητάει από το κοινό να φωνάξει και να χειροκροτήσει όσο πιο δυνατά γίνεται την ώρα που το κλιμάκιο έλεγχε τον ήχο για να αποδείξει ότι το χειροκρότημα είναι πιο δυνατό από τα 100 ντεσιμπέλ των ηχείων.

Στο βίντεο ακούγεται ο τραγουδιστής να λέει: «Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουν κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα. Για να μην πω» και στη συνέχεια προσθέτει «Ας μας γράψουν».

Μάλιστα ο ίδιος φαίνεται να κλωτσάει τα πανέρια με τα λουλούδια και να φωνάζει «Έλεος».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Βέρτης απευθύνθηκε για ακόμα μια φορά το κοινό και αναφέρθηκε στην απαγόρευση καπνίσματος στους κλειστούς χώρους.

«Δεν μπορώ το άδικο, ξέρετε όλοι ότι απαγορεύεται εδώ μέσα να καπνίζουμε; Πάνω στο τραπέζι σας το γράφει; Τασάκι δεν έχει κανείς. Το ξέρεις ότι δεν πρέπει να καπνίζεις, είναι επιλογή σου; Γράφουν εμένα όμως που καπνίζεις», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ