«Είμαι γυναίκα που έχει βιώσει περιβάλλοντα κακοποιητικά και ρατσιστικά», εξομολογήθηκε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου η Νατάσσα Μποφίλιου βρέθηκε στον Ελληνικό 93,2 καλεσμένη του Θάνου Μωριάτη στην εκπομπή «Συζητήσεις στον Ελληνικό 93.2».

Εκτός από τις ερμηνευτικές της ικανότητες, η Νατάσσα Μποφίλιου ξεχωρίζει για τις κοινωνικοπολιτιστικές απόψεις της, την πολιτική της τοποθέτηση, το ήθος και την επαναστατική ιδεολογία της. Η ατζέντα της συνέντευξης περιλάμβανε πολλή μουσική, πολιτική, προσωπικές στιγμές και βιώματα από την πορεία της έως σήμερα.

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη η αγαπημένη ερμηνεύτρια ξεδίπλωσε τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα της, μίλησε με ειλικρίνεια για την ενδυνάμωση των γυναικών στον εργασιακό χώρο και  σχολίασε την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα και τις εξελίξεις.

Αναφερόμενη στην μητέρα της είπε: «Η μητέρα μου προέρχεται από μία οικογένεια που είχε βιώσει την πατριαρχία, τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον μέγιστο βαθμό, γι’ αυτό και μεγάλωσε τις κόρες της προσπαθώντας να εμφυσήσει μέσα τους αυτή την αίσθηση της  ακεραιότητας του ανθρώπου που δεν χρειάζεται να συμπληρωθεί από έναν σύζυγο».

Μεταξύ άλλων η ερμηνεύτρια αποκάλυψε το δικό της προσωπικό βίωμα όσον αφορά το #MeToo.

«Είμαι γυναίκα που έχει βιώσει περιβάλλοντα κακοποιητικά και ρατσιστικά και είμαι από τις τυχερές. Κι εγώ μπορώ να σου πω ότι μου έχει συμβεί ένα γεγονός πολύ σοβαρό μέσα στη δουλειά. Δε σκέφτηκα να πάω να το καταγγείλω, ήταν σωματική κακοποίηση, επίθεση».

Τον Φεβρουάριο του 2021, η Νατάσσα Μποφίλιου είχε μιλήσει για το ίδιο περιστατικό στην εκπομπή «ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ» με τον Τάσο Τρύφωνος στον Alpha Κύπρου.

«Θεωρούσα όμως ότι είναι κάτι που εγώ πρέπει να λύσω. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αυτό το πράγμα θα μπορούσα να το καταγγείλω. Μου έχει τύχει να μπει κάποιος στο καμαρίνι μου και να ασκήσει κανονική βία εναντίον μου», εξομολογήθηκε.

«Το να παίρνεις θέση έχει τίμημα αλλά θα το πληρώσουμε γιατί θέλουμε ο κόσμος να γίνει καλύτερος. Δεν σιωπούμε για τίποτα πια. Παίρνουμε θέση και βάζουμε όρια», τόνισε η Νατάσσα Μποφίλιου.

ΠΗΓΗ