Ο Σάκης Ρουβάς παρουσιάζει τη νέα δισκογραφική δουλειά του.

Το ολοκαίνουργιο άλμπουμ του Σάκη Ρουβά με την υπογραφή του Φοίβου μόλις κυκλοφόρησε και ακούγεται μόνο δυνατά.

Έντεκα χρόνια μετά την τελευταία ολοκληρωμένη και άκρως επιτυχημένη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Παράφορα», ο μοναδικός Σάκης Ρουβάς συναντάει τον συνθέτη των επιτυχιών Φοίβο.

Μαζί δημιουργούν το «Στα Καλύτερά Μου», μια εκρηκτική μουσική σύμπραξη με 10 ολοκαίνουργια τραγούδια, έτοιμα να κατακτήσουν τα charts και να κάνουν το κοινό να «σπάσει» το replay button.

Ο τίτλος του άλμπουμ δεν είναι τυχαίος.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς είναι κυριολεκτικά «Στα Καλύτερά Του», πιο ώριμος και δημιουργικός από ποτέ, με ήχους που ξεχωρίζουν από το πρώτο άκουσμα, αγγίζουν την ψυχή και ξεσηκώνουν κάθε κύτταρο του σώματός μας.

Το άλμπουμ «Στα Καλύτερά Μου» περιλαμβάνει στο σύνολο 10 επιτυχίες, ανάμεσά τους τα ήδη γνωστά και αγαπημένα «Υπεράνθρωπος» και «Πάρε Με Αγκαλιά».

Ακόμα, θα ανεβάσετε τη διάθεσή σας με τα pop anthems «Στα Καλύτερά Μου» και «Ασπιρίνη», θα χορέψετε με τη «Σοκολάτα», θα συγκινηθείτε με μοναδικές μπαλάντες όπως τα «Άσπρο T-Shirt» και «Παυσίπονα» και θα ταξιδέψετε με τις μελωδίες των «Υπέροχη Ζωή», «Γυμνοί Στη Βροχή» και «Άλυτη Εξίσωση».

Το πολυαναμενόμενο άλμπουμ του Σάκη Ρουβά κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Compan.

Σύντομα το άλμπουμ «Στα Καλύτερά Μου» θα είναι διαθέσιμο και σε φυσικό προϊόν σε όλα τα καταστήματα δίσκων στην Ελλάδα.

Το tracklist του άλμπουμ «Στα Καλύτερά Μου»

1. Στα Καλύτερά Μου
2. Άσπρο T-Shirt
3. Πάρε Με Αγκαλιά
4. Υπέροχη Ζωή
5. Σοκολάτα
6. Ασπιρίνη
7. Παυσίπονα
8. Γυμνοί Στη Βροχή
9. Άλυτη Εξίσωση
10. Υπεράνθρωπος

ΠΗΓΗ