«Έρωτας Είναι» το νέο τραγούδι του Νικηφόρου.

Ο Νικηφόρος, ο πιο εκρηκτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, επιστρέφει με μία διασκευή που θα αγαπήσουμε από την πρώτη στιγμή.

Το νέο single, το οποίο μεταδιδόταν αποκλειστικά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς όλης της Ελλάδας κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μόλις κυκλοφόρησε για streaming και έχει τον τίτλο «Έρωτας Είναι».

Πρόκειται για μία ερωτική μπαλάντα, που τραγούδησε για πρώτη φορά ο Νότης Χριστοδούλου το 2004.

Τη μουσική του «Έρωτας Είναι» ανήκει στον Κωνσταντίνο Παντζή ενώ τους στίχους του τραγουδιού είχε υπογράψει η Εύη Δρούτσα.

Ο Νικηφόρος έρχεται 19 χρόνια αργότερα να δώσει το δικό του στίγμα σε αυτό το αγαπημένο τραγούδι και να απογειώσει με τη μοναδικότητα της φωνής του.

«Έρωτας είναι θα περάσει / Θα σε ξεχάσω με τον καιρό / Κι αν η καρδιά μου πάει να σπάσει / Και αν το σώμα μου είναι νεκρό / Έρωτας είναι θα περάσει/ Θα σε ξεχάσει το μυαλό / Κι αν η ζωή μου έχει αλλάξει / Και νιώθω πως ξανά δε ζω / Έρωτας είναι»

Το «Έρωτας Είναι» έρχεται από τον Νικηφόρο λίγους μετά από την επιτυχία «Πες Μου Πού Θα Με Πας», που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2022 και έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 2,7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube με το music video της και έχει εμφανιστεί για δώδεκα (12) συνολικά εβδομάδες στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart της MediaInspector.

Το νέο single «Έρωτας Είναι» του Νικηφόρου κυκλοφορεί αποκλειστικά στο Spotify από τη Heaven Music.

Δείτε τους στίχους του «Έρωτας Είναι» του Νικηφόρου εδώ

ΠΗΓΗ