Η Κύπρος έχει μεγάλη παράδοση στις ωραίες φωνές και δεν είναι λίγοι οι τραγουδιστές της που έχουν πρωταγωνιστήσει στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας. Ένας ακόμη νέος τραγουδοποιός έρχεται από τη Μεγαλόνησο να μοιραστεί μαζί μας το πάθος του για τη μουσική. Πρόκειται για τον Αντρέα Κίνου που με το πρώτο του single με τίτλο «Είσαι ένα πάθος» έχει καταφέρει ήδη να ξεχωρίσει!

Γεννημένος στη Λεμεσό, ο Αντρέας ήρθε σε επαφή με τη μουσική από πολύ μικρός. Από την τρυφερή ηλικία των 7 ετών αγάπησε ένα όργανο που έχει μια θέση στην καρδιά του μέχρι σήμερα, το μπουζούκι. Οι σπουδές στην πληροφορική που ακολούθησαν δεν στάθηκαν ικανές να τον αποπροσανατολίσουν από τον προσωπικό του στόχο. Και παρότι πήρε το πτυχίο του από το Stony Brook University στη Νέα Υόρκη, η μουσική δεν έφυγε στιγμή από τη σκέψη του.

Έτσι όταν επέστρεψε στην πατρίδα ήταν πλέον απόλυτα συνειδητοποιημένος και έτοιμος να αποδεχτεί τη μοιραία σχέση του με το τραγούδι. «Το «Είσαι ένα πάθος» είναι ένα τραγούδι που είχα γράψει ενώ βρισκόμουν στην Αμερική, εξομολογείται. Η λέξη πάθος δεν είναι απλώς μια λέξη για μένα. Είναι τρόπος ζωής. Ό,τι κάνω στη ζωή μου το κάνω με πάθος. Είτε αυτό λέγεται σχέση είτε μουσική είτε ακόμα και κάποια δυσκολία που αντιμετωπίζω, θα το βιώσω στα άκρα. Ίσως οι καλλιτέχνες να είμαστε άτομα που ζούνε με πάθος..»

Απολαύστε το ξεχωριστό ηχόχρωμα του Αντρέα Κίνου και το «Είσαι ένα πάθος»…ΠΗΓΗ