Το χαρακτηριστικό ηχόχρωμα του Dj Silence συναντά το αφιλτράριστο rap του Ricta.

Ο ράπερ Ricta και ο διακεκριμένος Έλληνας παραγωγός Dj Silence ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα ολοκληρωμένο project.

Λίγες μέρες μετά την επιτυχία του single «Leyla», το δίδυμο του Ricta και του Dj Silence συνεργάζονται ξανά σε ένα ολοκληρωμένο EP με τον αινιγματικό τίτλο «33:22», που περιλαμβάνει στο σύνολο πέντε τραγούδια.

Το χαρακτηριστικό ηχόχρωμα του Dj Silence, πρωτοπόρος στον urban club ήχο από το 2003 και ιδρυτικό μέλος του DJ ντουέτου Kush Electricity, συναντά το ωμό και αφιλτράριστο rap του Θεσσαλονικιού ράπερ.

Οι δύο καλλιτέχνες τους συνθέτουν ένα project με 100% street ήχο, αιχμηρούς στίχους και εν δυνάμει hits όπως το τραγούδι «BAM BAM», του οποίου το music video είναι ήδη στα trends του YouTube.

Τέλος το EP περιλαμβάνει μια ηχηρή συνεργασία με τον Hatemost στο τραγούδι «KESH», καθώς και τη συμμετοχή της απαλής φωνής της ελληνικής R&B, του Gio Melody, στο κομμάτι «Don’t Play With Me».

Το EP «33:22» είναι μια δήλωση της στάσης που έχει ο Ricta απέναντι στη δημιουργία της μουσικής, η οποία συμπληρώνει την αποστολή του να γίνει καλλιτέχνης της πρώτης γραμμής στο είδος του, κάτι που γνωρίζει καλά ότι μπορεί να επιτύχει με τη συνεχή παραγωγή δυνατών singles.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του EP, ο Ricta παραμένει  ακλόνητος στην πρώτη θέση των τάσεων στο ελληνικό YouTube με τη συνεργασία του με τον Leaderbrain στο «Latina», το οποίο διαθέτει ήδη πάνω από 1,7 εκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα.

Το EP «33:22» κυκλοφορεί τώρα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Stay Independent.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ