Η Νατάσσα Μποφίλιου πυράκτωσε τη σκηνή με μία γενναιόδωρη παράσταση.

Με μία μαγική και αποθεωτική πρεμιέρα γιόρτασε η Νατάσσα Μποφίλιου το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στη σκηνή του «Vox» την επιστροφή της στα live ύστερα από δύο χρόνια επιβεβλημένης απουσίας από τη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Aπαστράπτουσα, πανέμορφη, ορμητική, λαμπερή και χωρίς να κρύβει την τεράστια χαρά και τη συγκίνησή της για την επιστροφή, η Νατάσσα Μποφίλιου μαζί με τους σταθερούς της συνεργάτες, τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, χάρισαν στους πολυαριθμους φίλους τους μία από τις πιο φορτισμένες πρεμιέρες της έως τώρα πορείας τους.

Στο κατάμεστο και sold out «Vox» και ενώπιον ενός ενθουσιώδους και ανυπόμονου κοινού, η Νατάσσα Μποφίλιου πυράκτωσε τη σκηνή σε μία γενναιόδωρη παράσταση, που περιείχε όλα έχουμε αγαπήσει στις συναυλίες της πιο δυναμικής τριάδας της ελληνικής μουσικής αλλά και πολλά περισσότερα.

Εξωστρέφεια και φρεσκάδα, πάθος και ρυθμό, ευφάνταστες, αναπάντεχες ενορχηστρώσεις, υπέροχες ερμηνείες, μία σπουδαία μπάντα, ένα κομψό και αφαιρετικό σκηνικό περιβάλλον, καλοκουρδισμένη ροή και βέβαια τις μεγάλες επιτυχίες από την αρχή της κοινής τους πορείας μέχρι την «Εποχή του Θερισμού, αλλά και απρόσμενες εκτελέσεις σπουδαίων στιγμών της ελληνικής και της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Όλα είχαν νόημα και όλα ήταν εκεί για να πάμε μαζί τους ένα βήμα παρακάτω, σε μία καθηλωτική και αλησμόνητη μουσική παράσταση με ταλέντο, άποψη και ουσία.

«Η πραγματικότητα είναι εδώ – κι εμείς είμαστε εδώ για να την αλλάξουμε» αναφώνησε από τη σκηνή η Νατάσσα Μποφίλιου, σε μία πρεμιέρα που έγινε η αυθόρμητη και ειλικρινής γιορτή όλων εκείνων που επιτέλους συναντήθηκαν ξανά ύστερα από μία μεγάλη και δύσκολη περίοδο απομάκρυνσης.

Και όσο λυτρωτικός ήταν ο ξέφρενος ξυπόλητος χορός της Νατάσσας Μποφίλιου στο συγκλονιστικό φινάλε της βραδιάς, άλλο τόσο λυτρωτικές θα είναι και οι μεγάλες συναντήσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στο «Vox».

Ξανά μαζί, επιτέλους, για τη χαρά και την απόλαυση της μουσικής, με τον μοναδικό τρόπο της Νατάσσας Μποφίλιου και των υπέροχων συνεργατών της.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ