Ο Γιώργος Σαμπάνης μας έκανε να βγούμε από τη δυσκολία των καιρών και να περάσουμε δύο συγκλονιστικές βραδιές.

Ο Γιώργος Σαμπάνης χάρισε δύο μαγικές νύχτες στο κοινό της Αθήνας, που τον αποθέωσε κυριολεκτικά το βράδυ της Δευτέρας 19 και της Τρίτης 20 Ιουλίου στο κατάμεστο Θέατρο Πέτρας.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ερμήνευσε τις μεγάλες του επιτυχίες, όπως «Τίποτα», «Άγρια Θάλασσα» «Πριν Πεις Σ’ Αγαπώ», «Μη Μιλάς», «Αυτό Που Αγαπάς», «Μυστήριο Τρένο», αλλά και τραγούδια που αγαπά να μοιράζεται με τον κόσμο.

Ο Γιώργος Σαμπάνης εμφανίστηκε στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή του Θεάτρου Πέτρας με άρτιο ηχητικό εξοπλισμό και φωτισμό τελευταίας τεχνολογίας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της προστασίας του κοινού.

Στο πλευρό του ήταν φυσικά η δωδεκαμελής μπάντα του.

Ο εκρηκτικός Γιώργος Σαμπάνης μας έκανε να βγούμε από τη δυσκολία των καιρών και να περάσουμε δύο συγκλονιστικές βραδιές, τραγουδώντας δυνατά τραγούδια που αγαπάμε και να μοιραστούμε μαζί του δύο ανεπανάληπτες βραδιές γεμάτες ρυθμό, μουσική και έντονες συγκινήσεις.

Από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, ο Γιώργος Σαμπάνης για μία ακόμη φορά κατάφερε να μεταδώσει δυνατά συναισθήματα στον κάθε θεατή ξεχωριστά.

Οι φωνές όλων ενώθηκαν σε μία και τραγουδώντας για τρεις ολόκληρες ώρες τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθιά μες στην ψυχή μας.

Βίντεο

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ