Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας κέρδισε το χρυσό συμβόλαιο με την Panik Records.

Σε έναν τελικό του «House of Fame» που έφτασε σε διάρκεια τις πεντέμισι(!) ώρες υποδέχτηκε τους τηλεθεατές η εκθαμβωτική Ελένη Φουρέιρα το βράδυ της Παρασκευής 29 Μαΐου.

Μετά από δώδεκα live concerts όπου η πιο άπαιχτη κριτική επιτροπή αξιολογούσε τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος έδωσαν απλόχερα τις ευχές και τις πολύτιμες συμβουλές τους στους σπουδαστές και άφησαν το κοινό να επιλέξει τον μεγάλο νικητή.

Στο πλατό κοντά τους βρέθηκαν όπως πάντα οι καθηγητές και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος.

Αυτή τη φορά όμως οι σπουδαστές είχαν μία επιπλέον ενθάρρυνση καθώς είχαν το δικαίωμα να καλέσουν έως δύο άτομα, από το φιλικό ή από το συγγενικό περιβάλλον Τους.

Ειδικά για τη βραδιά του τελικού του «House of Fame», η Ελένη Φουρέιρα ετοίμασε ένα ξεχωριστό performance. Στη σκηνή ανέβηκε επίσης ο Διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος, αλλά και παλιοί σπουδαστές οι οποίοι ερμήνευσαν ένα μοναδικό medley.

Ο μεγάλος νικητής

Τα τραγούδια που ερμήνευσαν οι διαγωνιζόμενοι στον τελικό ήταν δύο.

Μία νέα ανάθεση και ένα το οποίο επέλεξαν οι ίδιοι από τα τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει σε προηγούμενα live concerts του «House of Fame».

Ένα χρυσό συμβόλαιο με την Panik Records περίμενε τον μεγάλο νικητή της βραδιάς. To τηλεοπτικό κοινό έδωσε στην πρώτη θέση του «House of Fame» στον Στέφανο Πιτσίνιαγκα.

Δείτε όσα έγιναν στον τελικό του «House of Fame» στο playlist που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.ΠΗΓΗ