Ένας από τους δημοφιλέστερους ανερχόμενους καλλιτέχνες της trap στην Ελλάδα άφησε το σημάδι του στο TikTok αυτό το καλοκαίρι.

Το πιο viral ελληνικό τραγούδι στο TikTok για το φετινό καλοκαίρι ανήκει στον Bossikan.

Τους τελευταίους μήνες ο Bossikan έχει κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στην trap σκηνή, με τις επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη.

Οι ανατρεπτικές συνεργασίες του με κορυφαίους εκπροσώπους του είδους, αλλά και τα διεθνών προδιαγραφών beats του, τον έχουν πλέον καθιερώσει ως έναν από τους δημοφιλέστερους ανερχόμενους καλλιτέχνες της trap στην Ελλάδα.

Αυτό το καλοκαίρι μάλιστα, το τελευταίο του single, με τίτλο «XCM (Xapiacocomayro)», έγινε το απόλυτο viral trend στο Tik Tok, όπου μετρά πάνω από από 21.000 αναδημοσιεύσεις, αριθμός ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.

Η πορεία του τραγουδιού είναι εντυπωσιακή και στο YouTube, όπου το «XCM (Xapiacocomayro)» διαθέτει πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές.

Ο Bossikan ζει και δραστηριοποιείται μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, με την αυθεντικότητά των ήχων αλλά και των στίχων του σε συνδυασμό με το εθιστικό flow του να τον έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό και κυρίως στις νέες ηλικίες.

Η δυναμική των τραγουδιών του σε όλες τις πλατφόρμες αποτελεί περίτρανη απόδειξη.

Το «XCM (Xapiacocomayro)» κυκλοφορεί από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ