Ο Βασίλης Καρράς ερμηνεύει το πρώτο τραγούδι από ένα άλμπουμ – αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς με τίτλο «Ο Πρίγκιπα της Δυτικής Όχθης», που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Φεβρουάριο από τη Minos EMI / A Universal Music Company.

Έχοντας αφήσει παρακαταθήκη το «Άσ’ Την Να Λέει», ο Βασίλης Καρράς ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο μετά από 29 χρόνια ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια του Μάνου Ξυδούς και των Πυξ Λαξ, αποτείνοντας ένα φόρο τιμής στον συνεργάτη του.

Το «Λένε Για Μένα» είναι ο προπομπός από ένα χορταστικό άλμπουμ με άλλα δεκαοκτώ αγαπημένα μας τραγούδια του Μάνου Ξυδούς, ο οποίος έφυγε το ζωή το 2010, αλλά και το ακυκλοφόρητο «Πες Μου Τι Έκανα».

Στο άλμπουμ αυτό συμμετέχουν οι Δήμος Αναστασιάδης, Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Δάντης, Βασίλης Καρράς, Νίκος Μακρόπουλος, Χρήστος Μενιδιάτης Δημήτρης Μητροπάνος, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας, Onirama, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Έλενα Παπαρίζου, Στέλιος Ρόκκος, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Σαμπάνης, Τάμτα, Χρήστος Χολίδης, Goin’ Τhrough, Staventο.

Η επανεκτέλεση του «Λένα Για Μένα» με την ερμηνεία του Βασίλη Καρρά κυκλοφορεί από τη Minos EMI / A Universal Music Company σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες.

Τους στίχους του τραγουδιού έχει γράψει οι Μάνος Ξυδούς και τη μουσική οι Μάνος Ξυδούς, Φίλιππος Πλιάτσικας και Μπάμπης Στόκας.ΠΗΓΗ