Στο πλαίσιο των μουσικών παραστάσεων “Βραδιές κάτω από τη γέφυρα”, Τη Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου έρχεται στο Θέατρο Κάτω από τη Γέφυρα, ο τραγουδιστής και performer Γιάννης Ζουγανέλης. Συνθέτης των διαχρονικών τραγουδιών από το «Φοβάμαi», που ερμήνευσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, μέχρι τον «Μακρυμάλλη» (που έγραψε τους στίχους ειδικά γι’ αυτόν ο Αλέκος Σακελλάριος) και πολλών άλλων επιτυχιών, που ερμήνευσαν πολλοί τραγουδιστές, αλλά και ο ίδιος, δημιούργησε με τους συνεργάτες του μια συναυλία-παράσταση με άμεσα διαδραστική μορφή επικοινωνίας, όπου καλλιτέχνες και αποδέκτες δημιουργούν καταστάσεις ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Μαζί του, ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, η ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ και ο ΘΑΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ.

Όλοι μαζί θα αποκαλυφθούμε, θα αυτοσαρκαστούμε, θα αναδειχθούμε και θα αποδομηθούμε, με τη μουσική και τα τραγούδια. Πάντα με γνώμονα την πίστη στην επικοινωνία, τη χαρά, την αλήθεια και το χιούμορ. Για να συνυπάρξουμε, να βρεθούμε και να καταρρίψουμε ότι μας διχάζει. Βασική προϋπόθεση είναι η συνεύρεση, η συνύπαρξη και η ομοψυχία.

Γιατί αξίζει να παρευρεθείτε στη συναυλία;

Ø Γιατί… Έρωτας είναι ο Γιάννης!

Ø … και «Γιαννάκης ομορφόπαιδο, παμπόνηρος και παραμυθατζής»

Ø Γιατί θα πέσει πολύ γέλιο.

Ø Γιατί θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί κλασικά τραγούδια.

Ø … αλλά και ξεκαρδιστικά σατιρικά.

Ø Γιατί θα το γλεντήσουμε.

Ø Για να βρεθούμε μεταξύ μας με ομοψυχία.

Ø Για να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα και να το θυμόμαστε.

Ø Γιατί… αυτό δε χάνεται!

Ø Γιατί είναι καιρός για αγάπες κι αγκαλιές.

Καλείστε να είστε και εσείς συμπρωταγωνιστές.

Σχεδιασμός Ήχου / Φώτων: Γιάννης Βαφειάδης

Αντώνης Δημητρίου (ex Κιθαρίστας Ενδελέχεια) & the Sugar

 

Ο Αντώνης Δημητρίου (κιθαρίστας των πρώην Ενδελέχεια) με τους Sugar, παρουσιάζει τραγούδια από τη τελευταία δισκογραφική του δουλειά τον “ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ” αλλά και κλασσικά κομμάτια των θρυλικών “ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ”

“Το project “ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ” είναι σε πολλά σημεία αυτοβιογραφικό και φρόντιζα όσο μπορούσα η μουσική και οι στίχοι τού κάθε τραγουδιού να μην προσβάλουν την αισθητική του ¨φανταστικού ακροατή¨¨. Έχουν σκιστεί πολλές σελίδες μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη λέξη και έχουν γίνει πολλές αλλαγές και πειραματισμοί στις ενορχηστρώσεις. Οι συνεργασίες και οι πειραματισμοί είναι διάχυτοι σ’αυτό το άλμπουμ με κορυφαίες συμμετοχές αυτές του Λάκη Παπαδόπουλου και του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.”

 

INFO

Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 21:00

Εισιτήρια (αριθμημένες θέσεις )

Προπώληση: 15€

Ταμείο την ημέρα της παράστασης: 18€

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr ,στο δίκτυο της viva και στα Public

https://www.viva.gr/tickets/show/giannis-zouganelis/

Θέατρο «Κάτω από τη Γέφυρα» Πλατεία Καραΐσκάκη, Γιαννοπούλου 1,Νέο Φάληρο Τηλέφωνο θεάτρου: 210 4816200 Διοργάνωση – Παραγωγή: Γιάννης Βαφειάδης / www.live2.gr

ΠΗΓΗ