Στο πλαίσιο των μουσικών παραστάσεων “Βραδιές κάτω από τη γέφυρα”, τη παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Κάτω από τη Γέφυρα, ο ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης και ο πιανίστας – συνθέτης Φώτης Ματζαρίδης, μαζί επί σκηνής για να μας παρουσιάσουν μια βραδιά με έντονη ρομαντική διάθεση. Μαζί τους στο βιολί ο Βασίλης Κατσούλης. Θα μας παρουσιάσουν τραγούδια από την προσωπική τους δουλειά, καθώς και επιλογές από νέους και νεότερους συνθέτες της ελληνική σκηνής που έμειναν και έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Πιάνο / ενορχηστρώσεις :Φώτης Ματζαρίδης
Βιολί : Βασίλης Κατσούλης.
Επικοινωνία: Στράτος Αλημπατές.
Σχεδιασμός Ήχου/ Φώτων: Γιάννης Βαφειάδης

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 02 Φεβρουαρίου 1986 στη Ζάκυνθο. Από μικρή ηλικία παρακολούθησε μαθήματα θεωρίας της μουσικής και τραγούδησε στη χορωδία μαθητικών εκδηλώσεων. Έχει συμμετάσχει σε αφιερώματα με μελοποίηση στίχων των δύο μεγάλων ποιητών του νησιού Διονύσιο Σολωμό και Ανδρέα Κάλβο, σε μελοποίηση Μάνου Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη. Ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής με τον καθηγητή Κωνσταντίνο Χατζή. Σήμερα συνεχίζει να μαθητεύει στη φωνητική δίπλα στην καταξιωμένη ερμηνεύτρια Σοφία Βόσσου καθώς και στο πιάνο με τον διεθνούς φήμης σολίστα –πιανίστα και συνθέτη Φώτη Ματζαρίδη.

Έχει συμμετάσχει στην ομάδα Χρώμα, παρουσιάζοντας μια σειρά παραστάσεων στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, στην μουσικοθεατρική παράσταση «Έλα σε μένα» του Μιχάλη Τρανουδάκη, έχει ερμηνεύσει στην κεντρική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού θεάτρου σύνθεση του Δημήτρη Μαραμή, στην εκδήλωση «Νέοι Δημιουργοί στο Φώς» του Μικρού Πολυτεχνείου, στην βραδιά «Μελοποιημένης ποίησης» που διοργάνωσε ο Δήμος Ιλίου στο θέατρο Μελίνα Μερκούρη.
Επιπλέον έχει συμμετάσχει στη συλλογική δισκογραφική δουλειά – βιβλίο με τίτλο «Το τραγούδι του εαυτού μας» του Γιάννη Τσαμαντάκη ερμηνεύοντας το ομώνυμο τραγούδι. Στη δουλειά συμμετέχουν καλλιτέχνες όπως η Σοφία Βόσσου, η Επλίδα κ.α.

Παράλληλα, συνεχίζει τις πετυχημένες εμφανίσεις σε διάσημες μουσικές σκηνές της Αθήνας όπως ο Σταυρός του Νότου, η Αρχιτεκτονική, το Ιλιον Plus, Η ΜΠΟΥΆΤ Απαναεμιά, το Holywood Stage και άλλα.

Προσωπικές του δισκογραφικές δουλείες έχουν κυκλοφορήσει από τις εταιρίες Heaven Music, MLK και Καθρέφτης.

INFO

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 21:00
Είσοδος : 10€ (αριθμημένες θέσεις )
Προπώληση εισιτηρίων : www.viva.gr ,στο δίκτυο της viva και στα Public
https://www.viva.gr/tickets/music/dimitris-vozaitis-live/
Θέατρο «Κάτω από τη Γέφυρα»
Πλατεία Καραΐσκάκη, Γιαννοπούλου 1,Νέο Φάληρο
Τηλέφωνο θεάτρου: 210 4816200
Διοργάνωση – Παραγωγή:
Γιάννης Βαφειάδης / www.live2.gr

* Ο χώρος του θεάτρου διαθέτει δωρεάν Parking.
* Το θέατρο έχει πρόσβαση για άτομα ΑΜΕΑ.
* Ο χώρος τηρεί όλες τις συστάσεις και λειτουργεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων σε κατάλληλες συνθήκες ασφαλείας σε σχέση με τον COVID-19. Ακολουθεί σχολαστικά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και αποστάσεων, ώστε κανείς να μη διστάσει και στερηθεί το αγαθό της ψυχαγωγίας.
* Οι εισερχόμενοι στο χώρο πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης, καθώς ο χώρος είναι COVID-FREE.
* Ανήλικοι 12 – 17 ετών απαραίτητη η προσκόμιση self-test.
* Η αίθουσα του θεάτρου, καθώς και οι υπόλοιποι χώροι του (φουαγιέ, καμαρίνια) εξαερίζονται με συνεχή ροή καθαρού αέρα.
* Πριν και μετά από κάθε παράσταση θα υλοποιείται απολύμανση όλων των χώρων που κινήθηκε το κοινό, οι καλλιτέχνες και το τεχνικό προσωπικό.

ΠΗΓΗ