Στο πλαίσιο των μουσικών παραστάσεων, *Βραδιές κάτω από τη γέφυρα*, η Ζανέλ, η εκπρόσωπος του ελαφρού τραγουδιού στις μέρες μας, την Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου, ανεβαίνει στη σκηνή στο Θέατρο Κάτω από τη Γέφυρα παρουσιάζει ένα πρόγραμμα-αφιέρωμα στη χρυσή εποχή του ελαφρού τραγουδιού με «πινελιές» από ξεχωριστά τραγούδια της σύγχρονης δισκογραφίας.

Με συμπαραστάτη τον εξαιρετικό πιανίστα Χρήστο Κουμούση , μας ταξιδεύουν στα τραγούδια των μεγάλων συνθετών του ελαφρού τραγουδιού και στις μεγάλες ερμηνεύτριες που το χαρακτήρισαν, όπως η Κλειώ Δενάρδου, η Ζωή Κουρούκλη, η Γιοβάννα, η Τζένη Βάνου κ.ά., αλλά και διασκευάζουν με το δικό τους τρόπο αγαπημένα σύγχρονα τραγούδια, που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά.

Ταυτόχρονα, το «κορίτσι με τη βελούδινη φωνή» μας παρουσιάζει τα τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφία της σε συνεργασία με τους Αντώνη & Δημήτρη Παπαβομβολάκη, που διαγράφουν τη δική του πορεία στις καρδιές των ακροατών.

Πιάνο: Χρήστος Κουμούσης

Σχεδιασμός Ήχου / Φώτων: Γιάννης Βαφειάδης

 

INFO

Κυριακή: 27 Φεβρουαρίου 21:00

Είσοδος: 10€ (αριθμημένες θέσεις )

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr ,στο δίκτυο της viva και στα Public

 

Θέατρο «Κάτω από τη Γέφυρα» Πλατεία Καραΐσκάκη, Γιαννοπούλου 1,Νέο Φάληρο Τηλέφωνο θεάτρου: 210 4816200 Διοργάνωση – Παραγωγή: Γιάννης Βαφειάδης / www.live2.gr

ΠΗΓΗ