Στο πλαίσιο των μουσικών παραστάσεων, *Βραδιές κάτω από τη γέφυρα*, και μετά από μια sold out παράσταση, η Nefelopetra την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, ανεβαίνει ξανά στη σκηνή στο θέατρο «Κάτω από τη γέφυρα» με τη παράστασή τους “Corsari”

To Nefelopetra Corsari είναι ένα μουσικό ταξίδι που ξεκινά από τους πράσινους λόφους της Ιρλανδίας, εμπνέεται από το πάθος της Ανδαλουσίας, ακροβατεί ανάμεσα σε Γαλλικά αγαπημένα τραγούδια και Πορτογαλικές γνωστές μελωδίες, για να ενώσει όλο τον κόσμο σε μια μουσική, παγκόσμια αγκαλιά.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μια ετοιμόρροπη γαλέρα έτοιμη να βυθιστεί.. Πέντε μουσικοί , φιλοδοξούν σαν σύγχρονοι πειρατές να σας κλέψουν την καρδιά στον πιο ιδιαίτερο ατμοσφαιρικό χώρο του θεάτρου Κάτω από τη Γέφυρα.

Πέντε κουρσάροι θα σας γοητεύσουν, θα σας αιχμαλωτίσουν τα βλέμματα και θα σας διασκεδάσουν, πάντα με τα φαντασμαγορικά κοστούμια της Nefelopetra, ενώ οι μικροί μας εναέριοι ακροβάτες θα κάνουν ανάγλυφο αυτό το μουσικό ταξίδι πάνω στον εναέριο πολυέλαιο και τα εναέρια στεφάνια!Αφεθείτε στη μαγεία της Nefelopetra και ταξιδέψτε μαζί μας!

Φωνή:Μadeleine Harcourt

Κιθάρα-Συνθέσεις:Πέτρος Πολίτης

Βιολί-Χορογραφίες:Νεφέλη Μαρκάκη

Mπάσο:Κώστας Χατζηβασιλείου

Τύμπανα:Ιάκωβος Παυλόπουλος

Σχεδιασμός Ήχου/ Φώτων: Γιάννης Βαφειάδης

Διάρκεια παράστασης 75 λεπτά χωρίς διάλειμμα

Οι μικροί μας ακροβάτες είναι βραβευμένοι μαθητές του Δημιουργικού Αθλητικού Συλλόγου Αργυρούπολης,ως Nefelopetra kids και αποτελούν το φυτώριο της Nefelopetra. Έχουν αποσπάσει πολλά μετάλλια σε πανελλήνιους διαγωνισμούς και η συμμετοχή τους στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο πήρε πολύ καλές κριτικές.

Η Nefelopetra είναι μια ομάδα που συνδυάζει τη live μουσική, το χορό, τα ακροβατικά και τα video arts.

INFO

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 21:30

Είσοδος : 10€ (αριθμημένες θέσεις )

Προπώληση εισιτηρίων : www.viva.gr ,στο δίκτυο της viva και στα Public

https://www.viva.gr/tickets/show/nefelopetra-is-back-corsari/

Θέατρο «Κάτω από τη Γέφυρα»

Πλατεία Καραΐσκάκη, Γιαννοπούλου 1,Νέο Φάληρο

Τηλέφωνο: 210 4816200

Διοργάνωση – Παραγωγή: Γιάννης Βαφειάδης / www.live2.gr

ΠΗΓΗ