Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για πρώτη φορά ανεβαίνει στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart το «Ατόφιο Χρυσάφι» της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς ένωσαν για ακόμα μία φορά τις φωνές τους και παρουσίασαν σε μία νέα εκδοχή τη μεγάλη και διαχρονική επιτυχία «Ατόφιο Χρυσάφι».

Το «Ατόφιο Χρυσάφι» συμπεριλήφθηκε στον ομότιτλο δίσκο της Καίτης Γαρμπή πο κυκλοφόρησε το 1994.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού έχει γράψει ο Φοίβος.

Αυτό είναι το δεύτερο single από το επερχόμενο δισκογραφικό εγχείρημα της Καίτης Γαρμπή, στο οποίο θα μοιραστεί με σπουδαίους άνδρες καλλιτέχνες της πρώτης γραμμής επιτυχίες από τρεις δεκαετίες της καριέρας της που φέρουν την υπογραφή του Φοίβου.

Νέες είσοδοι

«Παλιόπαιδο» – Josephine (No. 16)

Για τέταρτη συνολικά εβδομάδα εμφανίζεται στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στο «Παλιόπαιδο» της Josephine.

Η άκρως επιτυχημένη και εκρηκτική τραγουδίστρια συνεχίζει το σερί των δυναμικών singles με ένα pop τραγούδι που σίγουρα θα γίνει anthem.

Αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, το music video για το «Παλιόπαιδο» βρέθηκε στο Top 3 των τάσεων του YouTube και μέσα σε δώδεκα ημέρες ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολών.

«Κανένας Μόνος» – Μιχάλης Χατζηγιάννης (No. 20)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει είσοδο το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τίτλο «Κανένας Μόνος».

Με κεκτημένη ταχύτητα μετά από δύο συνεχόμενες μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες, ο καταξιωμένος τραγουδιστής και δημιουργός επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι για να βεβαιωθεί ότι αυτό το καλοκαίρι δεν θα μείνει «Κανένας Μόνος».

Το «Κανένας Μόνος» μας εισάγει σε διαφορετική ατμόσφαιρα και μας παρασύρει σε μέρη μοναδικά, αφήνοντάς μας να ανακαλύψουμε έναν ξεχωριστό αλλά πάντα αυθεντικό Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ