Δύο βραδιές που θα μείνουν αξέχαστες.

Ο Γιάννης Αγγελάκας, ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες των τελευταίων δεκαετιών, επιστρέφει στο «Fuzz Live Music Club».

Ο Γιάννης Αγγελάκας και 100°C δίνουν ραντεβού με το κοινό για δύο συναυλίες στο «Fuzz Live Music Club», την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.

Οι εμφανίσεις του Γιάννη Αγγελάκα με τους 100°C μοιάζουν περισσότερο με γιορτή παρά με συναυλία. Όλοι τους δημιουργικοί, ανατρεπτικοί και κυρίως ανήσυχοι, μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι που ξεκινά από τις Τρύπες και φτάνει μέχρι τον δίσκο «Έχω Κέφια» που κυκλοφόρησε το 2022.

Λίγους μήνες μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία, με αποκορύφωμα την αποθεωτική εμφάνισή τους στο «Release Athens» και ένα χρόνο μετά το διπλό sold out στο «Fuzz Club», θα ανταμώσουμε ξανά για ακόμα δύο βραδιές που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Τα τραγούδια του Γιάννη Αγγελάκα, τόσο εκείνα με τις Τρύπες όσο και αυτά της προσωπικής του δισκογραφίας, υπήρξαν καθοριστικής σημασίας για την ελληνική μουσική, τοποθετώντας τον ανάμεσα στους κορυφαίους δημιουργούς που ανέδειξε η εγχώρια σκηνή.

Πάντα επίκαιρος και ανήσυχος, διατηρώντας ανέπαφη τη δημιουργικότητά του και με φανερή διάθεση πειραματισμού, ο Γιάννης Αγγελάκας συνεχίζει απτόητος την πορεία του, όλα αυτά τα χρόνια.

Τους 100°C αποτελούν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα, Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι.

Και τις δύο βραδιές στο «Fuzz Live Music Club» θα ανοίξει ο Κωνσταντής Πιστιόλης σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια της παράδοσης με ένα loop station.

Την επιμέλεια του ήχου έχουν ο Γιώργος Ταχτσίδης και ο Μίμης Κωνσταντινίδης.

Πληροφορίες

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά στα 13€ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 15€. Στο ταμείο η τιμή θα είναι 17€.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30.

Διάθεση εισιτηρίων

– Τηλεφωνικά στο 11876
– Online: www.viva.gr
– Φυσικά σημεία: Καταστήματα Nova, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο fuzzclub.gr.
Οργάνωση παραγωγής: Wild Rose productions

ΠΗΓΗ