«Το πιο όμορφο απ’ όλα…» θα ζήσουμε με τα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου.

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Χρήστος Θηβαίος σε μια συναυλία με τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Μαζί τους η Βίκυ Καρατζόγλου.

Αυτό το καλοκαίρι θα τραγουδήσουμε παρέα μεγάλες επιτυχίες του Θάνου Μικρούτσικου.

Δυο στενοί του φίλοι, δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες, ενώνουν τις φωνές τους στα τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη που όλοι αγαπήσαμε. Τραγούδια «κοινού αισθήματος» όπως έλεγε ο Θάνος Μικρούτσικου, τραγούδια αγαπημένα που πολλές γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ΄ αυτό τον τρόπο διαχρονικά.

Σε δύσκολες εποχές για όλους, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Γιάννης Κότσιρας θυμούνται τον Θάνο Μικρούτσικο: «Για τον Θάνο Μικρούτσικο θα μιλάμε πάντα στον ενεστώτα», λέει ο Χρήστος Θηβαίος και συμπληρώνει: «Μια σκέψη μου άφησε ο Θάνος: “Γράφε, δημιούργησε. Φτιάξε ένα μέλλον για τα παιδιά μας”. Να είναι ικανά να χτίσουν έναν κόσμο καλύτερο και πιο φωτεινό από τον δικό μας».

Ο Γιάννης Κότσιρας προσθέτει: «Ο Θάνος σημάδεψε την ζωή μου σαν μια ισχυρή και τρυφερή πατρική φιγούρα. Μου δημιούργησε καινούργια οικογένεια. Πάντα αισθανόμουν πως εάν ο πολιτισμός είχε σώμα, ο Θάνος θα ήταν σίγουρα ένα ζωτικό όργανο. Από τότε που έφυγε, νιώθω την ανάγκη μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά μας, να καλύψουμε αυτό το κενό. Ή τουλάχιστον να μην καταρρεύσει το σώμα του πολιτισμού, που άφησε ασθενικό φεύγοντας».

Μαζί τους μια εξαιρετική ερμηνεύτρια, η Βίκυ Καρατζόγλου, ο στενός συνεργάτης του Θάνου Μικρούτσικος, το «alter ego» του όπως τον έλεγε, ο Θύμιος Παπαδόπουλος και μια ομάδα σπουδαίων συντελεστών.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), Γιάννης Παπαζαχαριάκης (κιθάρα), Κώστας Μιχαλός (ηλεκτρική κιθάρα), Μάξιμος Δράκος (πιάνο), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Δημήτρης Ντούτσουλης (μπάσο), Καλλίστρατος Δρακόπουλος (τύμπανα).

Επιμέλεια ήχου: Στρατής Καραδημητράκης, Γιώργος Κορρές
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Οργάνωση παραγωγής: Cricos Productions & Menta Art Events

Η πώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από το viva.gr και το δίκτυο μεταπωλητών του. Την ήμερα της συναυλίας δεν θα λειτουργούν εκδοτήρια στο χώρο.

ΠΗΓΗ