Η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα εμφανίστηκε στα billboards της Times Square.

Ακόμα ένα σπουδαίο επίτευγμα έβαλε στο ενεργητικό της η Ελένη Φουρέιρα.

Η εκρηκτική show woman έγινε η πρώτη εκπρόσωπος της ελληνικής μουσικής σκηνής που εμφανίζεται σε μια από τις ηλεκτρονικές διαφημιστικές πινακίδες στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης.

Η νέα διεθνής διάκριση προέκυψε καθώς η Ελένη Φουρέιρα έγινε, μέσω της Panik Records, η πρέσβειρα Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια «EQUAL» του Spotify, με θέμα την ισότητα των δύο φύλων.

Στην καμπάνια συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες και τραγούδια τους περιλαμβάνονται στο παγκόσμιο playlist «EQUAL Global» στο Spotify.

Η Ελένη Φουρέιρα, η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνιδα σε streams Spotify σε Ελλάδα και Κύπρο, συμμετέχει στο playlist με τη μεγάλη επιτυχία «YAYO», που κυκλοφόρησε από την Panik Records και κατέκτησε τα charts.

Το «YAYO» μετρά πάνω από 2,2 εκατομμύρια streams και 6,6 εκατομμύρια views YouTube.

Παράλληλα, η Ελένη Φουρέιρα πρωταγωνιστεί στο αντίστοιχο playlist της Ελλάδας, το «EQUAL Greece», όπου το εξώφυλλο κοσμεί η φωτογραφία της.

«Ξύπνησα και είδα αυτό… Εγώ στη Times Square! Η καρδιά μου φουσκώνει από ευγνωμοσύνη καθώς βλέπω τον εαυτό μου στο βίντεο του Spotify. Είναι ένα όνειρο που γίνεται αληθινό. Σε ευχαριστώ Spotify», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα στο Instagram.

Ενώ για τη συμμετοχή της στην καμπάνια σχολίασε: «Το Spotify παρουσιάζει μία ολοκαίνουργια καμπάνια αφιερωμένη στην ενδυνάμωση των γυναικών και είμαι πραγματικά υπερήφανη που είμαι η Ελληνίδα πρέσβειρα του project μαζί με άλλες 34 καλλιτέχνιδες από όλο τον κόσμο».ΠΗΓΗ