Η εκπομπή «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια θα κάνει ακόμη πιο όμορφες, πιο μελωδικές και πιο διασκεδαστικές τις τηλεοπτικές στιγμές της Παρασκευής.

Ο Γιώργος Λιανός, η Ευρυδίκη, ο Μύρωνας Στρατής και η Δάφνη Λέμπερου έρχονται την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στις 23:00 στην ΕΡΤ1 στην εκπομπή «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια.

Μια απολαυστική βραδιά με πολύ τραγούδι, εκπλήξεις και ενδιαφέρουσες συζητήσεις έρχεται το βράδυ της Παρασκευής.

Στη σκηνή του «Δυνατά» ανεβαίνει πρώτος ο ταλαντούχος τραγουδιστής, παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Λιανός και ανεβάζει τον παλμό με pop και rock εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών.

Μια πολύ καλά οργανωμένη έκπληξη τον περιμένει την ώρα της συνέντευξης όταν εμφανίζεται ξαφνικά ο αγαπημένος του φίλος, συνεργάτης και κουμπάρος Γιάννης Βαρδής.

Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις τους, ο Γιάννης Βαρδής ανοίγει την καρδιά του και μιλά για τον αγαπημένο του φίλο. Η κουβέντα ανατρέπεται και το συναίσθημα μετατρέπεται σε χιούμορ, καθώς μας εκμυστηρεύονται ιστορίες από τα παλιά που τους συνδέουν. Τι πιστεύει άραγε ο ένας για τον άλλο έπειτα από τόσα χρόνια γνωριμίας και συνεργασίας;

Αμέσως μετά, μας χαρίζουν μοναδικά ντουέτα, ενώ οι εκπλήξεις συνεχίζονται από τους παιδικούς φίλους του Γιώργου Λιανού από τον τόπο καταγωγής του.

Τη σκυτάλη παίρνει η εκρηκτική Ευρυδίκη που με την υπέροχη φωνή της, τη θεατρικότητα και τη σκηνική της παρουσία γεμίζει το stage με επιτυχίες από τα ’90s που όλοι έχουμε τραγουδήσει δυνατά αλλά και με μια δημιουργική καλλιτεχνική σύμπραξη με τον Κωστή, ανεβάζουν το κέφι.

Η Ευρυδίκη παίζει παιχνίδια με τον Κωστή Μαραβέγια και δεν διστάζει να απαντήσει σε «καυτές ερωτήσεις» αλλά και να του επιστρέψει ένα από τα ερωτήματα του.

Ο Μύρωνας Στρατής που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην pop – rock σκηνή μιλάει για τις μεγάλες του αγάπες την οικογένεια, τη μουσική αλλά και την αγάπη του για τη μαγειρική.

«Μα πάνω απ’ όλα θέλω να με θέλεις εσύ…», τραγουδάει και μας φέρνει στο νου όμορφες μελωδικές εποχές.

Η Δάφνη Λέμπερου φέρνει από τη Λέρο το κλαρίνο της και μας μαγεύει με την ιδιαίτερη και υπέροχη φωνή και τη θετική της αύρα.

Η βραδιά κλείνει με τον Κωστή Μαραβέγια στο αρμόνιο να συνοδεύει τη μουσικό σε μια αναπάντεχη συνεργασία επί σκηνής.

Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 23:30.

ΠΗΓΗ