Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Arash ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης συνεργάζεται με τον επιτυχημένο τραγουδιστή Arash και παρουσιάζει το «Tora Tora (Boro Boro)» με την υπογραφή του διεθνούς φήμης παραγωγού Topic.

Το «Τώρα Τώρα (Boro Boro)» είναι ένα rap τραγούδι που συνδυάζει τα ελληνικά από τον Γιώργο Μαζωνάκη και τα φαρσί (περσικά) από τον Arash, σε παραγωγή του παραγωγού – φαινόμενο Dj Topic.

Στη ξεχωριστή αυτή διασκευή του «Boro Boro» του ελληνικούς στίχους υπογράφει ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento.

Η διεθνής συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη και του Arash έχει ήδη ενθουσιάσει και ακούγεται δυνατά, προμηνύοντας ότι θα αποτελέσει μία από τις επιτυχίες του καλοκαιριού και της υπόλοιπης χρονιάς.

Από την πρώτη στιγμή που ο Γιώργος Μαζωνάκης μοιράστηκε στο λογαριασμό του στο TikTok ένα απόσπασμα από το music video του «Tora Tora (Boro Boro)», τα αποθεωτικά σχόλια, τα likes και οι κοινοποιήσεις το έκαναν αμέσως viral.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ένας ερμηνευτής με κορυφαία πορεία άνω των 30 ετών, πλούσιο ρεπερτόριο διαχρονικών επιτυχιών, οι οποίες αγαπιούνται από όλο το φάσμα των ηλικιών, από γενιά σε γενιά, αποτελεί μία κατηγορία από μόνος του.

Πάντα πρωτοποριακός, πολυμορφικός ξεχωρίζει τόσο για την υψηλή αισθητική του αλλά και για τις μοναδικές του συνεργασίες μουσικά και δισκογραφικά.

Ο Arash, είτε τραγουδάει στη μητρική του γλώσσα στις δικές του κυκλοφορίες είτε τραγουδώντας στα αγγλικά με μερικά από τα μεγαλύτερα παγκόσμια ονόματα της μουσικής σκηνής όπως οι Shaggy, Sean Paul, T-Pain και Snoop Dogg, είναι ο μόνος καλλιτέχνης με περσική κληρονομιά που έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ και τριάντα singles τα οποία έχουν κατακτήσει τις υψηλότερες θέσεις και την κορυφή σε charts σε όλο τον κόσμο.

Παραγωγός αυτής της διασκευής είναι ο διάσημος Γερμανός DJ και μουσικός παραγωγός Topic, ο οποίος έχει σημειώσει παγκόσμιο αντίκτυπο με τις εξαιρετικά σημαντικές επιτυχίες του και τον χαρακτηριστικό του χορευτικό ήχο. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και στην Ελλάδα όπου έγινε γνωστός από τα singles «Breaking Me» και «Your Love (9PM)»

Ο Topic διαθέσει 16 εκατομμύρια ακροατές σε μηνιαία βάση στο Spotify και είναι αναμφίβολα ένας από τους σημαντικότερους hitmakers της σημερινής dance σκηνής.

Η μουσική συνάντηση του Γιώργου Μαζωνάκη και του Arash οπτικοποιείται με ένα διεθνών προδιαγραφών music video. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα, προβάλλοντας τις ομορφιές της χώρας μας, εικόνες χαράς, αισιοδοξίας και ελληνικής ψυχαγωγίας.

Το «Τώρα Τώρα (Boro Boro)» είναι μία διασκευή του επιτυχημένου single «Boro Boro» με το οποίο ο Ιρανός – Σουηδός τραγουδιστής Arash έκανε το ντεμπούτο του στη δισκογραφία το 2004, γνωρίζοντας τεράστια ραδιοφωνική και εμπορική επιτυχία σε πολλές χώρες.

Η συνεργασία του Γιώργος Μαζωνάκη και του Arash με τίτλο «Tora Tora (Boro Boro)» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ