Ένα ταξίδι «Στην Ανατολή» με ένα μουσικό πλούτο που καθηλώνει.

Η Γλυκερία και οι Τακίμ συναντιούνται στον κοινό καλλιτεχνικό τους δρόμο και μας καλούν σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο από τη μαγεία της Ανατολής, με τραγούδια και οργανικά τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ ιστορικό φάσμα: λόγιες και λαϊκές μουσικές παραδόσεις της κοντινής μας Ανατολής αλλά και ανατολίτικα ηχοχρώματα από το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι.

Από τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, η Γλυκερία με τη θερμή κι εκφραστική φωνή της, ταξιδεύει τους Έλληνες στα μονοπάτια της καθ’ ημάς Ανατολής: τη λατρέψαμε, όπως επίσης την λατρεύουν και εκτός συνόρων, όπου έχει σημειώσει αξιοσημείωτη πορεία.

Η Γλυκερία είναι μία από τις πολύ μεγάλες φωνές του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, με πολύ ενδιαφέρουσες καταβολές. Μία ερμηνεύτρια που μπορεί να μετασχηματίσει με τον δικό της τρόπο, οποιοδήποτε τραγούδι, σεβόμενη πάντα το ύφος του.

Απόλυτα αξιόπιστη γιατί έχει πλήρη γνώση των τεχνικών της μέσων και έτσι η επικοινωνία της με τα τραγούδια αλλά και με τον κόσμο είναι ξεκάθαρη και ουσιαστική, έχοντας δίπλα της στην καλλιτεχνική επιμέλεια τον Στέλιο Φωτιάδη.

Όταν μιλάμε για τους Τακίμ, από την ίδρυσή τους το 2001 έως σήμερα, μιλάμε για το σημαντικότερο γκρουπ δεξιοτεχνών στην Ελλάδα, με μια δεινότητα στο παίξιμό τους μοναδικής αισθητικής. Σολίστες που συνδυάζουν τις ακαδημαϊκές γνώσεις τους με τις φλόγες, τις μνήμες και τις καθαρές ρίζες της ελληνικής παράδοσης.

Τακίμ = Θαυμάσια, σφιχτοδεμένη οργάνωση του μουσικού υλικού με συναρπαστικές αλλαγές, μεταμορφώσεις και συναισθηματικές μεταπτώσεις. Δεξιοτεχνική αρτιότητα, πλοκή, ευρηματικές ιδέες, βαθμιαία εξέλιξη, εσωτερικότητα αλλά και έντονες κορυφώσεις.

Συμμετέχουν οι Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος (κλαρίνο, καβάλ), Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι ), Θωμάς Κωνσταντίνου (ούτι, λαούτο, τραγούδι), Γιώργος Μαρινάκης (βιολί), Κώστας Μερετάκης (κρουστά, τραγούδι), Γιάννης Πλαγιαννάκος (κοντραμπάσο), Κωνσταντίνος Φωτιάδης (κιθάρες), και o Γιάννης Νιάρχος (φωνή).

Γλυκερία και Τακίμ ετοιμάζουν ένα ταξίδι «Στην Ανατολή» με ένα μουσικό πλούτο που καθηλώνει, τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στο «CT Garden Festival».

Πληροφορίες

Γλυκερία – Τακίμ
Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 στις 21.00

CT Garden Festival by Christmas Theater
Λ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι, τηλ. 211 7701700

Τιμές Εισιτηρίων:
VIP: 25 Ευρώ
Α Ζώνη: 20 Ευρώ
Β Ζώνη: 15 Ευρώ

Φοιτητικό – ΑΜΕΑ: 10 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)

Πληροφορίες: 211 7701700
Προπώληση εισιτήριων: 211 7701700, www.viva.gr & www.ct.gr

ΠΗΓΗ