Νέο τραγούδι από τις «Άγριες Μέλισσες».

«Άρον Άρον» περίμεναν οι φανατικοί τηλεθεατές της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες» να κυκλοφορήσει το ομότιτλο τραγούδι από τη στιγμή που το άκουσαν να το ερμηνεύσει η Δανάη Μιχαλάκη, η τηλεοπτική «Δρόσω».

Μόνο που ο Alex Sid, που υπογράφει πάντα  τη μουσική της σειράς, μαζί με τη στιχουργό Ουρανία Πατέλλη, επεφύλαξαν τη συμμετοχή – έκπληξη του Γιάννη Κουκουράκη στο τραγούδι, ο οποίος εντυπωσιάζει και με τις φωνητικές του ικανότητες.

«Φέξε ήλιε μου και τρέξε σου ‘χω ορθάνοιχτη την αγκαλιά / Την περίμενα άρον άρον των βλεφάρων τη μιλιά. Φέξε αγάπη μου και τρέξε να σου δώσω δυο φιλιά / Την περίμενα άρον άρον των βλεφάρων τη μιλιά», τραγουδούν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιάννης Κουκουράκης.

Μάλιστα, οι δυο αγαπημένοι πρωταγωνιστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» τραγούδησαν για πρώτη φορά μαζί το «Άρον Άρον» στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο», όπου ο Alex Sid μαζί με την Αναστασία Μουτσάτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, παρουσιάζουν μια από τις πιο επιτυχημένες μουσικές παραστάσεις της σεζόν.

Σήμερα θα ρίξουν αυλαία, με guest καλεσμένους τον Σπύρο Σταμούλη, την Μαρία Κίτσου και την Ευτυχία Μητρίτσα, ενώ ετοιμάζονται για εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Αυτό δεν είναι το πρώτο τραγούδι της σειράς «Άγριες Μέλισσες» στο οποίο έχει δανείσει τη φωνή της η Δανάη Μιχαλάκη. Έχουν προηγηθεί τα τραγούδια «Αγκαζέ»,  «Για Ένα Μπλουζ», «Το Κεντρί» και «Χώμα Βρεγμένο».

Το «Άρον Άρον», όπως και όλα τα τραγούδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

ΠΗΓΗ