Ο Claydee γίνεται ο πρώτος καλλιτέχνης στην Ελλάδα που δημιουργεί το δικό του αποτύπωμα στον κόσμο του metaverse.

Ο hitmaker Claydee παρουσιάζει το πιο ανατρεπτικό video clip της καριέρας του για το εκρηκτικό single «Awoof» μια συνεργασία με τη Emy Perez.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, που δεν επαναπαύεται ποτέ, meta…μορφώνεται σε έναν εναλλακτικό αγρότη των Βαλκανίων.

Τις περιπέτειες αυτού του ιδιαίτερου χαρακτήρα πλαισιώνει η γυναικεία ομάδα γυμναστικής «Wolves Team», που μετρά πάνω από 20 χρόνια παρουσίας και διαθέτει χρυσές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και συμμετοχές σε μεγάλες διοργανώσεις, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004.

Ο Claydee μέσα από το νέο του music video εισχωρεί σε μία νέα πραγματικότητα και γίνεται ο πρώτος καλλιτέχνης στην Ελλάδα που δημιουργεί το δικό του αποτύπωμα μέσα στον κόσμο του metaverse.

Η Emy Perez, η οποία ξεκίνησε επίσημα τη solo καριέρα της πριν λίγους μήνες, έχει ήδη στο ενεργητικό της δεκάδες επιτυχίες και διακρίσεις.

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός από τη Βενεζουέλα που ζει στην Ολλανδία, έχει συνεργαστεί ως δημιουργός αλλά και σε περιοδείες με παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες όπως οι Shakira, Eros Ramazotti, Earth, Wind and Fire, Willy William και πολλούς ακόμη.

Το 2022, ο Claydee έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης στην Ελλάδα που έσπασε το φράγμα των 560 εκατομμυρίων views στο YouTube, έχοντας επίσης στο ενεργητικό και δύο singles που διαθέτουν πάνω από 100 εκατομμύρια views το καθένα.

Επιπλέον, το καλοκαιρινό ισπανόφωνο hit «Détente» του Claydee έγινε χρυσό στην Ελλάδα, καθώς έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύρια streams.

Το «Awoof» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Down2Earth.

ΠΗΓΗ