Το «24 Hrs» είναι το ελληνικό τραγούδι που συγκέντρωσε πιο γρήγορα 10 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Ο Light και ο Trannos έγραψαν μουσική ιστορία με τη συνεργασία τους «24 Hrs», η οποία έγινε διαμαντένια σε χρόνο – ρεκόρ, ξεπερνώντας τα 10 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Το «24 Hrs», που περιλαμβάνεται στο άκρως επιτυχημένο album «Romeo» του Light, έγινε αμέσως ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του κοινού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της IFPI, το single έγινε διαμαντένιο σε περίπου δύο μήνες από την κυκλοφορία του από την Capital Music και την Panik Records τον Ιούνιο και έσπασε ρεκόρ, καθώς είναι το πρώτο ελληνικό τραγούδι που συγκεντρώνει 10 εκατομμύρια streams στην πλατφόρμα του Spotify μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, στο ίδιο χρονικό διάστημα, το music video του «24 Hrs» μετρά πάνω από 12,5 εκατομμύρια views στο YouTube.

Στο mega hit «24 Hrs», o Light, ο super επιτυχημένος και πάντα πρωτοπόρος εκπρόσωπος της ελληνικής rap και trap σκηνής και ο Trannos, ο οποίος συγκεντρώνει εκατομμύρια views στο YouTube και γίνεται αμέσως viral με κάθε τραγούδι του, ξεσηκώνουν με ένα δυναμικό κι εκρηκτικό drop, που συνεχίζουμε να ακούμε ασταμάτητα «24 ώρες».

Τα ελληνικά τραγούδια που έχουν καταφέρει να γίνει διαμαντένια, βάσει του αριθμού των streams που έχουν συγκεντρώσει στις υπηρεσίες streaming, είναι πραγματικά ελάχιστα.

Το πρώτο ελληνικό single που έγινε διαμαντένιο ήταν το «Caliente» του Mente Fuerte, το οποίο αυτή τη στιγμή διαθέτει 19 εκατομμύρια streams στο Spotify και ακολούθησε το «Nasa» του Rack και του Saske, το οποίο μετρά 16 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Διαμαντένια είναι και η συνεργασία του Mad Clip και της Ελένης Φουρέιρα στο «Μπορεί» των 13 εκατομμυρίων streams.

Σύμφωνα με την IFPI, διαμαντένιο έχει γίνει επίσης το «Νάνι» του Mad Clip και του Light από το μεταθανάτιο άλμπουμ «Money and Drugs, Can’t Live in Poverty» του Mad Clip, που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο. Το «Νάνι» έχει συγκεντρώσει 12 εκατομμύρια streams στο Spotify.

ΠΗΓΗ