Επτά είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα, ενώ ένας διαγωνιζόμενος προκρίθηκε απευθείας στον τελικό του «House of Fame».

Ένα πλούσιο live concert με ανατροπές και εκπλήξεις μας περίμενε το βράδυ της Παρασκευής 14 Μαΐου στο «House of Fame» με τη λαμπερή Ελένη Φουρέιρα

Η πιο άπαιχτη κριτική επιτροπή με τους Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή, Γιώργο Αρσενάκο και Φοίβο βρισκόταν εκεί για να παρακολουθήσει τις ερμηνείες των σπουδαστών και να αξιολογήσει τις επιδόσεις τους.

Στο πλευρό τους ήταν, όπως και σε κάθε live concert, οι καθηγητές τους και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος, εμψυχώνοντας και σχολιάζοντας.

Μία έκπληξη περίμενε το κοινό και συμμετέχοντες αφού, στη σκηνή του «House of Fame» ανέβηκε η Josephine δίνοντας ένα συγκλονιστικό performance.

Οι εκπλήξεις όμως στο live concert δεν σταματούν καθώς η Ελένη Φουρέιρα είχε να κάνει μία σημαντική ανακοίνωση στους σπουδαστές.

Η αποχώρηση

Για πρώτη φορά απόψε από το «House of Fame» αποχώρησαν δύο σπουδαστές.

Ο Γιώργος Ντίνος, η Πηνελόπη Τσιακυρίδου, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και ο Jimmy Sion ήταν οι τέσσερεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ποιους θα κρατήσει το κοινό στην Ακαδημία με την ψήφο του;

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι από το «House of Fame» αποχωρούν ο Γιώργος Ντίνος και η Πηνελόπη Τσιακυρίδου.

Οι νέοι υποψήφιοι

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα είναι επτά και μόνο ένας διαγωνιζόμενος προκρίνεται απευθείας στον τελικό.

Η Μαριάννα Κάρα ήταν εκείνη που τις αφαιρέθηκαν αφαιρεθούν 4 βαθμοί από την τελική βαθμολογία ως το πρόσωπο που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους στο σπίτι του «House of Fame».

Οι επτά νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Μαριάννα Κάρα, Jimmy Sion, Κόνη Μπιζιντή, Γιάννης Αρβανιτίδης, Άρης Βανταράκης, Στέφανος Πιτσίνιαγκας, Γιώργος Σπετσιώτης.

Στον τελικό του «House of Fame» προκρίνεται απευθείας η Βένια Καραγιαννίδου.

Δείτε όσα έγιναν στο 11ο Live Concert του «House of Fame» στο playlist που βρίσκεται εδώ.

ΠΗΓΗ