Οι Δραμαμίνη και οι Πυξ Λαξ ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Οι Δραμαμίνη συναντούν τους Πυξ Λαξ σε μία ξεχωριστή και σπάνια συνύπαρξη που κρύβει μέσα της ιδιαίτερη συγκίνηση, αν αναλογιστεί κανείς τη μία γενιά που συναντάει την άλλη, παιδιά που συναντούν τους εφηβικούς ήρωες και τα μουσικά ινδάλματά τους.

Καρπός αυτής της συνεργασίας είναι ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που ονομάζεται «Θα Σου Πω Πού Πήγε Αυτό Το Καλοκαίρι».

Με ποιητικό τρόπο μας εξηγεί, αφενός αυτό που υπόσχεται στον τίτλο του, αλλά ταυτόχρονα προσπαθεί να απλώσει το χέρι για να αγκαλιάσει τη στιγμή την ώρα που ο χρόνος κυλά ασταμάτητα.

«Θα σου πω πού πήγε αυτό το καλοκαίρι / Βρήκε το πιο μικρό τριαντάφυλλο στον κήπο / Και λίγο πριν τον τελευταίο του χτύπο / Σκόρπισε ρόδινη βροχή σ’ ένα παρτέρι».

Τη μουσική, τους στίχους καθώς και τη σκηνοθεσία του video clip υπογράφουν οι Χάρης και Γιάννης Μιχαηλίδης, ενώ στα γυρίσματα του βίντεο συνέβαλε ο συνεργάτης και φίλος τους, Στέφανος Δανιηλίδης.

Το νέο single αποτελεί προπομπό και έναυσμα της νέας ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς του συγκροτήματος Δραμαμίνη, που βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας και αναμένεται.

Το «Θα Σου Πω Πού Πήγε Αυτό Το Καλοκαίρι» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ