Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Josephine συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Josephine έκαναν μία εκρηκτική πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη.

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, το «Vogue Club» υποδέχθηκε τον Πέτρο Ιακωβίδη και την Josephine, οι οποίοι, από το πρώτο κιόλας sold out διήμερο των εμφανίσεών τους, κέρδισαν τις εντυπώσεις στη Θεσσαλονίκη. Μαζί τους ο μοναδικός FY.

Στην πιο ώριμη στιγμή της λαμπρής πορείας τους και έχοντας ήδη σημειώσει τεράστια επιτυχία στην Αθήνα, ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Josephine υποδέχθηκαν το κοινό της Θεσσαλονίκης σε ένα πρόγραμμα που αποτελεί την πιο fresh πρόταση διασκέδασης.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης επέστρεψε δυναμικά στην πόλη που τον ανέδειξε και της αφιέρωσε το τραγούδι – σφραγίδα «Οδός Τσιμισκή».

Ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης και δημιουργός της γενιάς του έδωσε παράλληλα το σύνθημα για ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα αποτελούμενο, όχι μόνο από επιτυχίες και τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, αλλά και από ερμηνείες γεμάτες συναίσθημα.

Η Josephine, η «εκρηκτική» hit performer εμφανίσθηκε επί σκηνής με την νέα επιτυχία της «Πυρκαγιά», εντυπωσιάζοντας με τις φωνητικές τις ικανότητες και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία, παρουσιάζοντας ένα καθηλωτικό show υψηλών προδιαγραφών.

Μαζί τους o FY, ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της νεολαίας, με διαδοχικά επιτυχημένα singles, που παρέσυρε το κοινό στο ρυθμό του.

Σημείο αναφοράς του προγράμματος η κοινή εμφάνιση του Πέτρου Ιακωβίδη με την Josephine, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση σε ντουέτα – σταθμούς με ξεχωριστές ερμηνείες.

Στο καλλιτεχνικό σχήματα συμμετέχει ο ταλαντούχος Γιάννης Ξανθόπουλος, ενώ στα decks βρίσκεται ο Dj Bobito.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ