Η συνεργασία της Ελένης Φουρέιρα και του Hawk έχει γίνει χρυσή στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Hawk παρουσιάζουν με εικόνα το επιτυχημένο ντουέτο τους «Aya» και μας χαρίζουν την πιο συναρπαστική ερωτική ιστορία.

Η Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία pop star των κορυφαίων επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας, ενώνει τις δυνάμεις και τα vibes της με τον Hawk, έναν από τους πιο ξεχωριστούς και επιτυχημένους artists της rap/trap σκηνής.

Το «Aya» ένα δυναμικό και εθιστικό τραγούδι που αγαπήθηκε αμέσως.

Η συνεργασία της Ελένης Φουρέιρα και του Hawk, που έχει γίνει χρυσή στις ψηφιακές πλατφόρμες μετρώντας πάνω από 1 εκατομμύριο streams, μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικό και ιδιαίτερης αισθητικής music video, γεμάτο με την ενέργεια και την γοητεία των δύο καλλιτεχνών.

Τη σκηνοθεσία του music video για το «Aya» υπογράφει ο George Mpenioudakis.

Το «Aya», σε μουσική Baghdad, Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους Ελένης Φουρέιρα και στίχους Ελένης Φουρέιρα και Hawk, είναι ένα από τα 12 super επιτυχημένα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο πρόσφατο άλμπουμ «Poli_Ploki» της Ελένης Φουρέιρα.

Το «Poli_Ploki» έγινε αμέσως viral στα social media, μπήκε στο New Music Friday Greece, την πιο σημαντική λίστα του Spotify με τις νέες κυκλοφορίες για την Ελλάδα και κατέκτησε τις πρώτες θέσεις των digital charts, με κάθε του τραγούδι να μετρά εκατομμύρια streams.

Το «Aya» κα το άλμπουμ «Poli_Ploki» κυκλοφορούν από την Panik Records.

ΠΗΓΗ