Το «The Voice Of Greece» επιστρέφει με μία νέα προσθήκη.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο trailer για τη νέα σεζόν του «The Voice Of Greece», επιφυλάσσοντας μία μεγάλη έκπληξη.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών θεωρείτο βέβαιη η αποχώρηση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη από την επιτυχημένη ομάδα των coaches του δημοφιλούς talent show, ενώ έντονες φήμες υποστήριζαν ότι επικρατέστερος για τη θέση της στην κριτική επιτροπή του «The Voice Of Greece» ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η ένταξη του λαϊκού τραγουδιστή στους coaches του «The Voice Of Greece» επιβεβαιώθηκε με την προβολή του πρώτου trailer για τη νέα σεζόν του προγράμματος.

Το trailer ξεκινά με τον Σάκη Ρουβά, ντυμένο στα λευκά, στην κουζίνα μιας πολυτελούς κατοικίας να τραγουδά το κλασικό τραγούδι «We Are Family» του γυναικείου συγκροτήματος Sister Sledge, που κυκλοφόρησε το 1979.

Στη συνέχεια εμφανίζεται η Έλενα Παπαρίζου, φορώντας ένα νεγκλιζέ και μία ρόμπα, η οποία τραγουδά το ίδιο τραγούδι καθώς κατεβαίνει τις σκάλες του σπιτιού.

Αμέσως μετά κάνει την είσοδό του ο παρουσιαστής του «The Voice Of Greece», Γιώργος Λιανός, τραγουδώντας παρομοίως το «We Are Family», και στη συνέχεια η κάμερα στρέφεται στον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος είναι καθισμένος σε ένα καναπέ και παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια σε μία κονσόλα μουρμουρίζοντας τη μελωδία του ίδιου τραγουδιού.

Τις όμορφες και χαλαρές στιγμές των μελών του «The Voice Of Greece» διακόπτει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος εμφανίζεται για πρώτη φορά στο σπίτι τους, μαζί με μία βαλίτσα, για να γίνει κομμάτι της οικογένειάς του και δέχεται το θερμό καλωσόρισμά τους.

Το trailer ολοκληρώνεται με τους coaches του «The Voice Of Greece» να τρέχουν να προλάβουν να κάνουν δική τους τη φωνή που ακούγεται στο φόντο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η μάχη μεταξύ των ομάδων τους θα είναι έντονη.

Ο καινούργιος κύκλος του «The Voice Of Greece» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ.

ΠΗΓΗ