Η αισθαντική φωνή της Αλέκας Κανελλίδου δένει υπέροχα με την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του 1960.

Η σπουδαία Αλέκα Κανελλίδου ερμηνεύει το τραγούδι «Γι’ Αυτούς Τραγουδάω» για το soundtrack της επιτυχημένης σειράς «Ο Παράδεισος Των Κυριών» του Alpha.

Στο «Γι’ Αυτούς Τραγουδάω» η Αλέκα Κανελλίδου μας χαρίζει μία υπέροχη ερμηνεία, ντύνοντας με τη μοναδική χροιά της τη σύνθεση του Νίκου Τερζή και τους στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

«Γι’ αυτούς τραγουδάω, που απόψε γκρεμίζονται απ’ τον ουρανό τους και πέφτουν στη γη… Γι’ αυτούς τους ανθρώπους, που πάντα θερίζονται από τον καρπό τους και μένουν μισοί…»

Το «Γι’ Αυτούς Τραγουδάω» συνοδεύεται από ένα μοναδικό lyric video που επενδύεται με σκηνές από τη σειρά «Ο Παράδεισος Των Κυριών», στις οποίες πρωταγωνιστούν ο Αργύρης Πανταζάρας και η Νατάσα Εξηνταβελώνη, με την τηλεοπτική ερωτική ιστορία τους να συνοδεύει το τραγούδι.

Πρόκειται για το επόμενο τραγούδι της σειράς «Ο Παράδεισος Των Κυριών» που κυκλοφορεί μετά το τραγούδι των τίτλων αρχής, «Παράδεισος», με ερμηνευτή τον Θοδωρή Βουτσικάκη,

Η σειρά «Ο Παράδεισος Των Κυριών», που έχει μαγέψει και καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, προβάλλεται από τον Alpha από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 20:00.

Είναι μία μεγάλη και πλούσια παραγωγή της JK Productions – Καραγιάννης, με λαμπερούς πρωταγωνιστές, υπέροχα σκηνικά και κουστούμια, η οποία μεταφέρει τον θεατή σε μία ιστορία ανατροπών, με φόντο την αστική Αθήνα της δεκαετίας του ’60.

Το τραγούδι «Γι’ Αυτούς Τραγουδάω» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

ΠΗΓΗ