Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart επιστρέφει για τέταρτη συνολικά εβδομάδα το τραγούδι «Από Έρωτα…» του Νίκου Οικονομόπουλου, ενώ παράλληλα ανεβαίνει για δεύτερη φορά στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart με τις συνδυασμένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Το «Από Έρωτα…» έκανε πράξη την επανασύνδεση του Νίκου Οικονομόπουλου με τον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών Γιώργο Σαμπάνη και τη μοναδική στιχουργό Ελένη Γιαννατσούλια, οι οποίοι υπογράφουν τη μουσική και τους στίχους αντίστοιχα του τραγουδιού.

Το «Από Έρωτα…» αποκαλύφθηκε τον προηγούμενο Οκτώβριο και είναι το επόμενο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου μετά την επιτυχία «Πρώτη Θέση» που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2021 και ανέβηκε στο No. 2 του Ελληνικού Airplay Chart.

Επίσης είναι το πρώτο του τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου που κατακτά την κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων του ελληνικού ρεπερτορίου μετά το «Εμένα Να Ακούς», το οποίο παρέμεινε για έξι μη συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart και επτά μη συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart.

Το «Από Έρωτα…» μετρά σχεδόν 5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 1,3 εκατομμύριο streams στο Spotify.

Νέες είσοδοι

«Άσε Με Να Σε Προσέχω» – Γιώργος Σαμπάνης (No. 15)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει είσοδο το νέο τραγούδι «Άσε Με Να Σε Προσέχω» του Γιώργου Σαμπάνη.

Το «Άσε Με Να Σε Προσέχω» είναι ένας ευαίσθητος ύμνος στην αγάπη.

Ο αστείρευτος Γιώργος Σαμπάνης δεν σταματά να εμπλουτίζει την ελληνική μουσική με τις απίστευτες μελωδίες του, που αγαπιούνται κάθε φορά παράφορα από πλήθος θαυμαστών.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ