Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart επιστρέφει για τρίτη εβδομάδα συνολικά το τραγούδι «Τίποτα» του Γιώργου Σαμπάνη.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός μας βγάζει από τους νωχελικούς και μελαγχολικούς ρυθμούς των τελευταίων μηνών, δίνοντας ένταση, ρυθμό, ενέργεια και συναίσθημα σε κάθε λέξη.

Το «Τίποτα» γράφτηκε για τα πολύ μικρά που είναι ταυτόχρονα τόσο καθοριστικά σε έναν έρωτα, σε μια σχέση, στην καθημερινότητα, στη ζωή.

Τη μουσική του «Τίποτα» υπογράφει όπως πάντα ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στη σπουδαία Ελένη Φωτάκη και η παραγωγή στον Soumka.

Νέες είσοδοι

«Πρώτη Θέση» – Νίκος Οικονομόπουλος (No. 11)

Εντυπωσιακή είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει ο Νίκος Οικονομόπουλος με το νέο τραγούδι του με τίτλο «Πρώτη Θέση».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος διαισθάνεται την ανάγκη όλων μας για χαμόγελα και φωτεινές σκέψεις και δε διστάζει να ανοίξει νέους δρόμους στα ακούσματα μας.

Το νέο τραγούδι του «Πρώτη Θέση» παρασύρει από τις πρώτες κιόλας νότες του σε ένα κύμα όμορφης διάθεσης.

«Πούλα Με» – Χρήστος Χολίδης (No. 17)

Για τέταρτη εβδομάδα συνολικά εμφανίζεται στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart του «Πούλα Με» με την ερμηνεία του Χρήστου Χολίδη.

Ο Χρήστος Χολίδης ερμηνεύει το διαχρονικά αγαπημένο τραγούδι στο άλμπουμ «Ο Πρίγκιπας της Δυτικής Όχθης», ένα πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα στον εκλιπόντα μουσικό παραγωγό, συνθέτη στιχουργό και ερμηνευτή Μάνο Ξυδούς, που κυκλοφόρησε στα τέλη του προηγούμενου Φεβρουαρίου.

Μια ιδιαίτερη συλλογή τραγουδιών με σκοπό να ακουστεί και να μαθευτεί και στο ευρύ κοινό αλλά και στους νεότερους, ένα μέρος του έργου του Μάνου Ξυδούς με ένα λαϊκό τρόπο, τον οποίο έχει υποστηρίξει πολύ και ο ίδιος.

Ο Μάνος Ξυδούς ήταν πάντα υπέρ της άποψης πως το ροκ και το λαϊκό μπορούν να συνυπάρχουν πολύ όμορφα και δημιουργικά. Δεν τον ένοιαζε τόσο ποιος θα τραγουδήσει τα τραγούδια του αλλά πώς.

Το «Πούλα Με» με την ερμηνεία του Χρήστου Χολίδη είναι ένα αναμφίβολα ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αυτής της νοοτροπίας.

«Θα ‘Μαι Εδώ» – Κωνσταντίνος Αργυρός (No. 18)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart επιστρέφει η επιτυχία «Θα ‘Μαι Εδώ» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Μετά την επιτυχία «Αθήνα Μου», ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφόρησε με μια από τις πιο εξομολογητικές και δυνατές ερωτικές μπαλάντες που έχει ερμηνεύσει μέχρι σήμερα.

Το «Θα ‘Μαι Εδώ» συνδυάζει επιδέξια τον ερωτισμό και την τρυφερή μελαγχολία, ενώ οι θαρραλέοι στίχοι και η εκφραστική αμεσότητα του Κωνσταντίνου Αργυρού γίνονται φορείς ενός άκρως αισιόδοξου μηνύματος.

Όταν κυκλοφόρησε, τον Δεκέμβριο του 2020, το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού βρέθηκε στην πρώτη θέση των τάσεων στο ελληνικό YouTube, όπου διαθέτει 6,5 εκατομμύριο views.

«Καλοκαίρι» – Onirama & Locomondo (No. 19)

Οι Onirama και οι Locomondo ενώνουν vibes, χρώματα και ρυθμό και δημιουργούν το απόλυτο soundtrack του καλοκαιριού, προσκαλώντας το κοινό σε ασταμάτητο χορό για άλλη μια φορά.

Δύο από τα πιο δυναμικά συγκροτήματα στην Ελλάδα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία νέα εκτέλεση του τραγουδιού «Καλοκαίρι» των Locomondo.

Το single αποτελεί συνέχεια του επικείμενου επετειακού δίσκου των Onirama, ο οποίος θα περιλαμβάνει συμπράξεις της μπάντας με αγαπημένους καλλιτέχνες.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ