Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βασίλης Καρράς αντιμετωπίζει χρόνιες παθήσεις και εξαιτίας της αδιαθεσίας που ένιωσε, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Κρήτης εισήχθη εσπευσμένα ο λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς μετά από έντονη αδιαθεσία ενώ τραγουδούσε σε κέντρο διασκέδασης στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο Βασίλης Καρράς εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου 26 Μαρτίου 2022 σε νυχτερινό κέντρο του Ηρακλείου μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Ο γνωστός τραγουδιστής βγήκε στην σκηνή, όμως κατά τη διάρκεια της νύχτας αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neakriti, ο Βασίλης Καρράς νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στην Παθολογική Κλινική του Βενιζέλειου.

Κατά πάσα πιθανότητα θα λάβει εξιτήριο το μεσημέρι της Κυριακής προκειμένου να συνεχιστεί η ιατρική παρακολούθηση του στην Αθήνα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει χρόνιες παθήσεις και εξαιτίας της αδιαθεσίας που ένιωσε, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ