ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 01/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη σε βάζει σε θέση μάχης σε κοινωνικά ή συλλογικά ζητήματα, με τις εντάσεις να δείχνουν αναπότρεπτες, κάτι όμως που μάλλον σε «ξυπνάει», παρά σε προβληματίζει. Ανάλογο κλίμα επικρατεί και στις φιλικές σχέσεις σου, με την… διάσπαση εν θερμώ να είναι τόσο πιθανή, όσο και η δημιουργία ενός νέου «πυρήνα» στην βάση μιας 100% συμφωνίας. Διεκδικήσεις και αντιδράσεις αναμένονται βέβαια και σε σχέση με οικονομικά θέματα. Παράλληλα όμως βγαίνουν στην φόρα οι συναισθηματικές αδυναμίες σου, που σημαίνει ότι χρειάζεσαι επειγόντως μια… αγκαλιά!

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη σηματοδοτεί δυναμικές πρωτοβουλίες από την πλευρά σου, με την κεκτημένη ταχύτητα που έχεις μάλιστα μπορεί να γίνεις αρκούντως… σαρωτικός και «ψαρωτικός», μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης. Από την άλλη πλευρά αν υπάρξουν αυθαιρεσίες σε βάρος σου ή υποστείς μια άδικη συμπεριφορά είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνεις… ταύρος εν υαλοπωλείω! Παράλληλα βέβαια, μπορείς να αναζητήσεις καταφύγιο σε ένα… μυστικό μέρος, γεμάτο αναμνήσεις, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, η λύση θα έρθει από την… μαμά Παράδοση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη φέρνει στην καθημερινότητά σου έντονες στιγμές κι εκεί που θα «τρέξεις» ή θα ρισκάρεις μπορείς να έχεις άμεσα, ίσως και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Εξακολουθεί ωστόσο να υπάρχει ο κίνδυνος ενός ατυχήματος, οπότε πρόσεξε τις κινήσεις σου, ιδιαίτερα αν δεν κατέχεις καλά κάποιο αντικείμενο. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψει ένα νομικό ζήτημα αλλά και να ξεσπάσει καβγάς με γείτονα ή συγγενή ή με κάποιον/α που δρα κρυφά για να σου κάνει την ζημιά. Παράλληλα βέβαια τείνεις να ενταχθείς σε μια ομάδα, που έχει ως αντικείμενό της την διατήρηση της Παράδοσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη σηματοδοτεί «τριβές» με φίλους/ες ή/και αγαπημένα πρόσωπα, συν κάποιες οικονομικές διεκδικήσεις ή/και διαφωνίες με το καλό σενάριο να σε παραπέμπει σε κέρδη και οφέλη, που προκύπτουν από μια έμπνευση της στιγμής ή μια σχετικά ριψοκίνδυνη κίνηση, ότι πάρεις όμως θα ξοδευτεί… πάραυτα! Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να πέσεις θύμα «αρπακτικών» ή να «πλακωθείς» για ένα οικονομικό ζήτημα. Παράλληλα βέβαια οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα απορροφούν αρκετό από τον χρόνο σου, ίσως μάλιστα να γίνουν και το «αποκούμπι» σου.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη σου δίνει το κίνητρο και την όρεξη για να πετύχεις πολλά και γρήγορα, σίγουρα όμως θα υπάρξουν και εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με εκείνους/ες που έχουν διαφορετική άποψη και πάνε να σου την επιβάλλουν. Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να υπάρξει μια κοινή πορεία ή μια ενιαία στάση στην αντιμετώπιση ενός εξωτερικού «εχθρού», αλλιώς θα μείνεις με το «διαίρει και βασίλευε»! Παράλληλα βέβαια, μπορεί να εντρυφήσεις σε μύθους ή θρύλους αλλά και να ξαναβρεθείς με πρόσωπα, με τα οποία υπάρχουν δυνατοί δεσμοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη φέρνει εντάσεις και διεκδικήσεις στα εργασιακά σου, αν μάλιστα δεν δουλεύεις μόνος/η θα υπάρξουν δύο «στρατόπεδα» το ίδιο… φανατικά ως προς την υπεράσπιση των θέσεών τους και μην νομίζεις ότι με το να μην ανακατευτείς σε όλα αυτά θα την γλυτώσεις, αφού παίζονται πολλά στο παρασκήνιο και θα κατηγορηθείς, φταις-δεν φταις σε κάτι. Επιπλέον, «παίζει» και μια νομική διεκδίκηση, ενώ στο «μέτωπο» της υγείας σου, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από έναν οξύ πόνο. Παράλληλα βέβαια μπορεί να λάβεις ένα κληροδότημα ή να επωφεληθείς από μια μίσθωση ακινήτου.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη σε ωθεί «να τα δώσεις όλα», προκειμένου να πείσεις κάποιον/α να συμπορευτεί μαζί σου, μπορεί ωστόσο να σου «την πέσουν» και άτομα που σε ανταγωνίζονται, ενώ αν έχεις παιδιά είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσει… τρικούβερτος καβγάς με αιτία κι αφορμή ένα οικονομικό ζήτημα. Επιπλέον, έχεις την τάση να «κυνηγήσεις» το χρήμα, προκειμένου να καλύψεις με… συνοπτικές διαδικασίες ανάγκες κι επιθυμίες! Παράλληλα βέβαια θα έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που σου παρέχουν συναισθηματική κυρίως ασφάλεια, με το κλάμα να είναι… θεραπευτικό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή μεν αλλά μεγάλη αναστάτωση, είτε στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είτε στις σχέσεις-συνεργασίες σου, δίνοντάς σου την αφορμή να τελειώσεις «μια κι έξω» με ζητήματα που «καίνε». «Παίζει» ωστόσο να χάσεις παντελώς τον έλεγχο του εαυτού σου ή να πάθεις ένα ατύχημα σε κλειστό χώρο, οπότε ας είσαι πιο προσεκτικός στο τι κάνεις και στο πώς φέρεσαι. Παράλληλα βέβαια στην δουλειά σου μπορεί να συγκροτηθεί ένας «πυρήνας», που θα είναι και το «ορμητήριό» σου, ενώ μπορεί να αξιοποιήσεις και τις συμβουλές κάποιων «γηραιών».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη σου προσδίδει ένα… αγωνιστικό στυλ, κάτι που από την μια πλευρά θα σε στέψει νικητή και τροπαιούχο σε αντιπαραθέσεις, από την άλλη όμως δεν παύεις να είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα και καβγάδες, με κίνδυνο να «μπλέξεις» και νομικά. Ίσως μάλιστα ένας γείτονας ή συγγενής να «σου μπει στο μάτι» ή να μπεις εσύ στο… δικό του! Επιπλέον, αναμένονται αναταράξεις και στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ μπορεί να ταλαιπωρηθείς κι από έναν οξύ πόνο. Παράλληλα βέβαια δείχνεις πολύ πιο… πρόθυμος/η να υποκύψεις στις συναισθηματικές αδυναμίες σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη επηρεάζει τα οικονομικά σου με σοβαρό ενδεχόμενο να προκύψει ένα «μπαράζ» εξόδων, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να κερδίσεις χρήματα, ύστερα από μια μάλλον ριψοκίνδυνη ενέργεια. Όσο για τις αγορές σου, καλό είναι να μην πάρεις τίποτε το εύθραυστο. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει μια έντονη διαφωνία με αγαπημένο σου πρόσωπο, μην βιαστείς όμως να δράσεις εν θερμώ, αντίθετα περίμενε μέχρι να κατακαθίσει ο… κουρνιαχτός! Παράλληλα βέβαια μπορεί να υπάρξει μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη στο σπίτι ή την οικογένειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη σε κάνει πολύ πιο επιτακτικό στα θέλω σου, ανάλογα επίμονες όμως μπορεί να είναι και οι απαιτήσεις κάποιων απέναντί σου, με κίνδυνο να προκληθεί μια… μίνι σύρραξη! Σε κάθε περίπτωση πάντως να θυμάσαι ότι πρόκειται για μια κατάσταση που παρά την έντασή της θα «γυρίσει» εύκολα, όταν δοθούν οι αναγκαίες εξηγήσεις Επιπλέον όμως είναι πιθανό να γίνουν ζημιές στον χώρο σου, πολύ περισσότερο αν λειτουργήσεις ως «μαστροχαλαστής»! Παράλληλα, δεν αποκλείεται να «βουτήξεις» στο παρελθόν, προκειμένου να αντλήσεις ιδέες και εμπνεύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη βγάζει στο φως μυστικά και ίντριγκες και ανεξάρτητα με τον «χαμό» που θα γίνει, το ότι θα αποκτήσεις μια πιο καθαρή εικόνα για τα τεκταινόμενα καταλογίζεται στα θετικά. Αν βέβαια έχεις κατά κάποιο τρόπο λερωμένη την δική σου «φωλιά», τότε οι εις… βάρος σου αποκαλύψεις θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Επιπλέον αναμένονται «μάχες» στο συγγενικό ή γειτονικό σου περιβάλλον, ενώ «παίζει» μια ζημιά σε μέσον που χρησιμοποιείς. Παράλληλα βέβαια μπορεί να σου έρθουν «δώρα και προικιά» ή να κερδίσεις από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

ΠΗΓΗ