ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 01/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου ευνοεί τις συνεργασίες σου αλλά και την εξέλιξη ενός προσωπικού θέματος, ενώ δεν αποκλείεται να μοιραστείς τα εύσημα για την επιτυχία ενός «δικού σου» ανθρώπου. Επιπλέον, μια συνεργασία σου ανοίγει δρόμους, έστω κι αν αρχικά τα δεδομένα είναι αβέβαια ή ασταθή. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο σε φέρνει κοντά σε φίλους/ες, πρόθυμους/ες να σε στηρίξουν, ενώ δρομολογεί και την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, είτε πρόκειται για μια «συνωμοσία» με καλό σκοπό, είτε απλά για μια διασκεδαστική παρέα, που φωτίζει» την καθημερινότητά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να πετύχεις σχετικά εύκολα κάτι που μέχρι πρότινος φάνταζε δύσκολο, ίσως μάλιστα να σε στηρίξουν σε αυτήν την προσπάθεια και οι φίλοι/ες σου ή ένα ισχυρό πρόσωπο. Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να… τεμπελιάσεις, απολαμβάνοντας απλά τις ευκολίες και τις ανέσεις που σου παρέχονται κι αφήνοντας τα «σπουδαία» για αύριο! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό συνηγορεί στο να δικτυωθείς στην δουλειά σου ή να διαφημιστείς. Επιπλέον, είναι πιθανό να μεσολαβήσεις σε μια σημαντική υπόθεση, κερδίζοντας την εκτίμηση των δύο πλευρών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας στον Υδροχόο κάνει την καθημερινότητά σου πιο ευχάριστη μέσα από καλές ειδήσεις και συναναστροφές, ίσως μάλιστα να μάθεις και πράγματα, που θα σε βοηθήσουν να στήσεις καλύτερα ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό εγχείρημά σου. Επιπλέον, ευνοείται η απόκτηση ενός μέσου ή μιας συσκευής, ενώ αν αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε πρόβλημα απευθύνσου σε όποιον/α έχει τα… μέσα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό συνηγορεί στην διάκριση ή την πρόοδο ενός αγαπημένου σου προσώπου, ευνοεί όμως κι εσένα σε ένα προσωπικό σου ζήτημα, ανεξάρτητα αν προς στιγμή υπάρξει μια αβεβαιότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά και τις αγορές σου, ενώ αν ψάχνεις για χρηματοδότηση ή δανεικά, θα διευκολύνει το έργο σου. Καλό είναι βέβαια να λάβεις άμεσα την «ενίσχυσή» σου κι όχι να αρκεστείς σε υποσχέσεις που αν περάσει ο χρόνος ενδέχεται και να μην τηρηθούν κατά γράμμα. Επιπλέον, μια νομική υπόθεσή σου εξελίσσεται θετικά, ενώ «πόντους» παίρνεις και σε θέματα σπουδών ή/και επιμόρφωσης. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί τις οικογενειακές και περιουσιακές υποθέσεις σου κι είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια μίσθωση ή ρύθμιση.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας απέναντί σου σηματοδοτεί μια στήριξη από τους άλλους ή την… ίδια την ζωή και ευκαιρίας δοθείσης δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις το πλεονέκτημά σου στον κοινωνικό αλλά και τον οικονομικό τομέα. Ίσως μάλιστα να σου προσφέρουν «στο πιάτο», κάτι που μέχρι πρότινος ήταν ένας διακαής πόθος σου! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να επικοινωνήσεις τα θέματα που σε απασχολούν, αφού μέσα στον «σωρό» θα βρεις την ανταπόκριση που ζητάς. Επιπλέον, μπορεί να προχωρήσεις σε μια σύμβαση για ένα επικοινωνιακό αγαθό αλλά και να ενημερωθείς για τις ζωές των… άλλων!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας στον Υδροχόο σε βοηθά να προοδεύσεις στην δουλειά σου, χωρίς μάλιστα να κοπιάσεις πολύ για αυτό και αν θες να ζητήσεις μια εξυπηρέτηση στην δουλειά σου, τώρα είναι η ώρα! Επιπλέον, μπορεί να επωφεληθείς και από γενικότερες εξελίξεις που αφορούν άλλους αλλά επηρεάζουν θετικά κι εσένα. Παράλληλα και η Σελήνη στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να διευρύνεις την πελατεία σου ή να βρεις χρηματοδότες για ένα εγχείρημά σου, αρκεί κι εσύ να δημοσιοποιήσεις το θέμα σου. Ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια επίσημη πρόταση που θα βελτιώσει αισθητά τις αποδοχές σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε χρίζει «πρόσωπο της ημέρας» κι έχεις κάθε λόγο για να αναδείξεις τις συνθετικές ή/και διαπραγματευτικές σου αρετές, είτε για ζητήματα άλλων, είτε για δικά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα κοινωνικό άνοιγμα, και να επωφεληθείς από τις καλές δημόσιες σχέσεις σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο φέρνει χαρές, γλέντια αλλά και ικανοποιήσεις από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ με την τύχη που «κουβαλάς», δεν αποκλείεται να κερδίσεις και κάτι έξτρα στο οικονομικό πεδίο. «Παίζει» ακόμη και μια θετική εξέλιξη στα εργασιακά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας στον Υδροχόο συνηγορεί σε θετικές ή «επεκτατικές» εξελίξεις στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, είτε πρόκειται για μια καθαρά δική σου υπόθεση, είτε για κάτι που σχετίζεται με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν πάλι αν έχεις κατά νου μια μίσθωση ή αγοραπωλησία ακινήτου, θα λάβεις καλά νέα. Επιπλέον μπορεί να λάβεις μια οικονομική ενίσχυση ή ένα κληροδότημα από τους δικούς σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να σου αποκαλύψει ένα ενδιαφέρον μυστικό, ενώ σε παραπέμπει και σε μια κρυφή συμμαχία μέσω της οποίας θα παρακάμψεις κάθε εμπόδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας στον Υδροχόο ευνοεί τόσο τις καθαρά ψυχαγωγικές δράσεις σου, όσο και την απόκτηση ενός μεταφορικού μέσου ή μιας συσκευής, που «περνάει σε άλλο επίπεδο» την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο. Επιπλέον, θα διαπιστώσεις πώς όταν θέλει το… σύμπαν όλα γίνονται! Μπορεί επίσης να πάρεις μια ευχάριστη είδηση ή μια χαρά από συγγενικό σου πρόσωπο, ενώ γενικότερα ευνοείσαι και στις οικογενειακές υποθέσεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό συνηγορεί σε νέες γνωριμίες και συλλογικές δράσεις, που ανεξάρτητα με τον «ανάλαφρο» χαρακτήρα τους, θα σου αρέσουν πολύ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας στον Υδροχόο συνηγορεί για επιπλέον έσοδα ή χρηματοδοτήσεις, που θα σου επιτρέψουν να αποκτήσεις ότι σου λείπει, με προτεραιότητα ίσως ότι προάγει την επικοινωνία σου. Ωστόσο μην ξοδευτείς απλά και μόνον για να κάνεις το «εφέ» σου, αντίθετα προσπάθησε να κινηθείς και επενδυτικά αφού θα έχεις μια πολύ καλή απόδοση. Παράλληλα, η συγκυρία είναι κατάλληλη για να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου, έχοντας μάλιστα την υποστήριξη των άλλων και δεν αποκλείεται να σου γίνει μια πρόταση που σου «αλλάζει επίπεδο». Επιπλέον, η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί την διάδοση του έργου σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας στο ζώδιό σου ανοίγει νέους ορίζοντες στην ζωή σου και σε προικίζει με τύχη, ίσως μάλιστα με την βοήθειά της να αποκτήσεις «το κάτι παραπάνω», από εκεί και ύστερα όμως θα πρέπει κι εσύ να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου κι όχι να «σπαταληθείς» σε επιλογές χάριν εντυπωσιασμού και μόνον. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε φέρνει σε επαφή με περισσότερο κόσμο, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια πρόταση συνεργασίας. Επιπλέον μπορεί να μπουν οι βάσεις για μια προσπάθεια που απευθύνεται στο κοινό αλλά και να διαδόσεις τις ιδέες σου στα… πέρατα της οικουμένης!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας στον Υδροχόο σε προστατεύει από τις κακοτοπιές, βοηθώντας σε να μάθεις πράγματα που ούτε καν υποψιαζόσουν, ενώ επιδρά θετικά και σε θέματα υγείας. Επιπλέον, μπορεί να σε απαλλάξει από ευθύνες και καθήκοντα, δίνοντας σου περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να κάνεις αυτό που πραγματικά ζητά η… ψυχούλα σου! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να αναζητήσεις χρηματοδότες για ένα εγχείρημά σου, αφού οι άλλοι διάκεινται θετικά απέναντί σου και μια συνεργασία μπορεί να σου λύσει τα χέρια. Επιπλέον, το εισόδημά σου θα ενισχυθεί έμμεσα και από μια ρύθμιση.

 

ΠΗΓΗ