ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 01/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε βοηθά να διασκεδάσεις κοντά σε νυν ή… μελλοντικά αγαπημένα πρόσωπα, ίσως μάλιστα μέσα στο όλο καλό κλίμα να δρομολογηθούν και ευχάριστες εξελίξεις και για άλλα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να διακριθεί ένας «δικός σου» άνθρωπος αλλά και να βγάλεις κέρδος από ένα τυχερό παιχνίδι. Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σηματοδοτεί αγορές που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα, ίσως μάλιστα να μην ξοδέψεις τα δικά σου χρήματα αλλά να σε χρηματοδοτήσουν. «Παίζει» ακόμη μια φορολογική ελάφρυνση η μια κληρονομιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα οι διαθέσιμες ευκολίες σου πολλαπλασιάζονται, όχι όμως τόσο εξ αιτίας των δικών σου προσπαθειών γι’ αυτό εμπιστεύσου περισσότερο τον παράγοντα τύχη. Επιπλέον, είναι καλή ημέρα για να ανανεώσεις και να εξωραΐσεις τον χώρο σου, ενώ αν υπάρχουν οικογενειακές εκκρεμότητες, είναι βέβαιο ότι θα ρυθμιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα. Παράλληλα, ο Ερμής απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν οικονομική ισχύ αλλά και την πρόθεση να την… μοιραστούν μαζί σου! «Παίζει» ακόμη ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα να σου δίνει επικοινωνιακό πλεονέκτημα, δεν έχεις παρά να «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο και να διανθίσεις την καθημερινότητά σου με ευχάριστες δραστηριότητες, από παιχνίδια, μέχρι εκδρομές και περιπάτους. Ωστόσο και στο διαδίκτυο δεν θα περάσεις άσχημα, ενώ θα λάβεις και μια πολύ ευχάριστη είδηση. Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σε βοηθά να διευθετήσεις ζητήματα σχετικά με τα εργασιακά σου, όχι τόσο με βάση τις ικανότητές σου αλλά κυρίως μέσω της… τσαχπινιάς σου! Επιπλέον μπορεί να περάσεις καλά με συναδέλφους σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα διώχνει μακριά οικονομικές σκοτούρες κι έχοντας μια πολύ καλή ψυχολογία θα μπεις στην διαδικασία να αποκτήσεις ότι επιθυμείς αλλά και να απολαύσεις κάποιες από τις «μικρές αμαρτίες» της καθημερινότητας. Ίσως μάλιστα να σου χαρίσουν κάτι, ενώ ευνοείσαι και στα τυχερά παιχνίδια. Επιπλέον, μια επένδυσή σου αποδίδει και παρότι δεν θα λύσεις το πρόβλημα της ζωής σου, ότι παίρνεις καλό είναι. Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό διαμορφώνει ένα θετικό κλίμα στις παρέες σου και η ημέρα προσφέρεται για κάθε λογής παιχνίδια αλλά και… ερωτοτροπίες!

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου «λάμπεις» και η φυσική σου παρουσία είναι το «διαβατήριό» σου για να σου γίνουν όλα τα… χατίρια και να είσαι το κέντρο της προσοχής! Είτε λοιπόν πρόκειται για μια «σοβαρή» υπόθεση, είτε για κάτι πιο ανάλαφρο, έχεις τον τρόπο να κερδίσεις όλες τις εντυπώσεις και να γίνεις αποδέκτης πολλών κολακευτικών σχολίων. Παράλληλα, οι αισθητικές και καλλωπιστικές παρεμβάσεις σου γίνονται ευρέως αποδεκτές. Επιπλέον ο Ερμής στον Σκορπιό σου φέρνει κόσμο στο σπίτι, ίσως όμως να επισκεφθείς εσύ έναν άλλο χώρο, περνώντας «σούπερ» σε κάθε περίπτωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα συνεισφέρει σε… κουτσομπολιά γύρω από προσωπικά αλλά και επαγγελματικά θέματα, άπαντα ευπρόσδεκτα αρκεί να μην πρόκειται για… δικές σου «αμαρτίες»! Αναμένονται ωστόσο και σημαντικές διευκολύνσεις στην εργασία σου, όπου σε έχουν «στα όπα-όπα». Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να δεχθείς περιποιήσεις και να χαλαρώσεις σωματικά, ίσως όμως να παραβείς και κάποιους «αυστηρούς» διατροφικούς κανόνες. Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σε παροτρύνει να επικοινωνήσεις με κόσμο, ίσως μάλιστα να κάνεις και μια ευχάριστη έξοδο.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να γνωρίσεις σημαίνοντα πρόσωπα αλλά και για να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, που απευθύνονται σε ένα πλατύ κοινό. Μπορεί ακόμη να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή σε μια παρέα με… διασκεδαστικά χαρακτηριστικά! Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σε παροτρύνει να κάνεις αγορές που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής σου κι αν προβείς και σε μικρές σπατάλες… χαλάλι σου! Κι αν ρωτήσεις για το που θα βρεις τα λεφτά… έχει ο Θεός, ίσως όμως να σου προσφέρουν «στο πιάτο» αυτά που θες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα είναι πολύ εύκολο να ανοίξουν «πόρτες» στην ζωή και την καριέρα σου, οπότε έχε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, πολύ περισσότερο αν οι συναλλαγές σου γίνονται με την φυσική σου παρουσία. Άσε λοιπόν για σήμερα το «κρυφτό» ή τις επιφυλάξεις που συνάδουν με την καχυποψία σου και βγες προς τα έξω. Επιπλέον, η προσωπική σου γοητεία θα ενισχυθεί και από όμορφα αξεσουάρ ή ρούχα. Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιό σου καθιστά πιθανό ένα ταξίδι ή μια έξοδο και μέσα να μείνεις όμως θα απολαύσεις όλα τα καλά της οικογενειακής ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε φέρνει σε επαφή με άτομα που ξεχωρίζουν για το στιλ ή την νοοτροπία τους, συνθέτοντας τελικά μια παρέα, ικανή να σε κάνει να ξεχάσεις κάθε τι το στενόχωρο. Επιπλέον, οι μετακινήσεις και οι έξοδοί σου αποκτούν έναν πιο ψυχαγωγικό χαρακτήρα, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και αρκετές ευχάριστες ή διασκεδαστικές ειδήσεις. Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σου αποκαλύπτει τα παραλειπόμενα μιας υπόθεσης, είτε προσωπικής, είτε επαγγελματικής, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από την παρασκηνιακή υποστήριξη κάποιου/ας. Αν όμως έχεις εσύ ένα μυστικό, θα… πάψει να είναι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα να υποστηρίζει την επάρκειά σου σε αγαθά οι εξελίξεις στον οικονομικό τομέα αναμένεται να είναι ευχάριστες και δεν έχεις παρά να χαρείς τα όσα σου προσφέρονται, από μια «γεμάτη» προσφορά-τύχη, μέχρι δανεικά για να κάνεις την δουλειά σου. Κι αν «χαλαρώσεις» τους κανόνες σου και προβείς σε μικρές σπατάλες, ε δεν χάθηκε κι ο κόσμος! Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό εμπλουτίζει την κοινωνική σου ζωή με νέες γνωριμίες, που παρότι στην πλειοψηφία τους δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι το «ουσιαστικό» δεν παύουν να είναι ευπρόσδεκτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε βοηθά να «φρεσκάρεις» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μέσα από δράσεις που δεν έχουν απαραίτητα κάποιον σοβαρό χαρακτήρα αλλά συντελούν στην διαμόρφωση ενός πιο χαρούμενου κι ανάλαφρου κλίματος, ίσως μάλιστα να έχεις και τα… πολύ τυχερά σου, από άτομα που «σε πάνε»! Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό συνεισφέρει κι αυτός στην βελτίωση των δημόσιων σχέσεών σου, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια επαγγελματική πρόταση που ναι μεν δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά σου ανοίγει τον δρόμο για μια περαιτέρω πρόοδο, οπότε δες την θετικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα μια «τυχερή» εξέλιξη μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο τα δεδομένα στην δουλειά σου, ίσως όμως να πρόκειται απλά για μια πιο «χαλαρή» κι ανέμελη ημέρα. Αν πάλι αναζητάς μια νέα απασχόληση, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια δραστηριότητα που σε ευχαριστεί και σε διασκεδάζει, με το… αζημίωτο! Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σου επιφυλάσσει ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές στιγμές, είτε πρόκειται για μια έξοδο ή ένα ταξίδι που θα κάνεις, είτε για συζητήσεις κι επαφές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΗΓΗ