ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 02/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, εκτός όμως από εκείνα που θα σε «εξιτάρουν», θα υπάρξουν και καταστάσεις που θα σε προβληματίσουν ή θα αποδειχθούν εξαιρετικά ασταθείς ή αβέβαιες κι αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να μην «δέσεις» τίποτε. Ωστόσο είναι ασύμφορο να επιμείνεις στα δικά σου, αντίθετα οφείλεις να «παντρέψεις» τα θέλω σου με εκείνα των άλλων. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Ιχθύς σε παραπέμπει σε κάποιες επιβοηθητικές παρασκηνιακές καταστάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις κρυφούς συμμάχους.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στον Ζυγό εκείνο που προέχει είναι η υγεία και η διατροφή σου και καλό είναι να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, ούτε να τρως … ότι να ‘ναι! Κι επειδή θα σου προκύψουν πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους εργασίες, καλό είναι να αφήσεις για αργότερα εκείνες που δεν επείγουν. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Ιχθύς φέρνει νέες γνωριμίες, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από την ευμενή στάση ενός «διακεκριμένου» προσώπου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τα κοινά ή/και να δικτυωθείς με ομάδες ή έναν συλλογικό φορέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη στον Ζυγό καλείσαι να εκφράσεις τις πιο δημιουργικές τάσεις σου αλλά και να απολαύσεις την παρέα σου με αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως βέβαια να σου προκύψει κι ένα συναισθηματικής φύσεως ζήτημα με έναν «δικό σου» άνθρωπο, που «πελαγοδρομεί» μεταξύ λογικής και συναισθήματος. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Ιχθύς σου δίνει το πλεονέκτημα σε διαπραγματεύσεις που αφορούν στην καριέρα σου ή κάτι που το έχεις «περί πολλού». Επιπλέον, μια υπόθεσή σου μπορεί να προχωρήσει ύστερα από την μεσολάβηση τρίτων, ενώ «παίζει» και μια δική σου διάκριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να επικεντρωθείς σε υποθέσεις του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, διασαφηνίζοντας κάποια πράγματα που παραμένουν «μετέωρα» και δίνοντας λύσεις όπου χρειαστεί. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια μετακόμιση σε άλλο χώρο ή να δεχθείς επισκέψεις που θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Ιχθύς σου δίνει «βήμα» στον έξω κόσμο, ενώ σε βοηθά να «τρέξεις» θέματα σχετικά με την επιμόρφωση σου. Είναι ακόμη πιθανό να προβείς σε μια συμφέρουσα νομική ρύθμιση ή να κάνεις τα χαρτιά σου για μια υπόθεση.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, να θυμάσαι ωστόσο ότι τα δεδομένα και οι καταστάσεις θα μεταβάλλονται, γι’ αυτό μην βιαστείς να πάρεις θέση ή να βγάλεις συμπεράσματά. Επιπλέον, πολλά από αυτά που λέγονται είναι για… να γίνεται κουβέντα, με μόνο κέρδος μια αίσθηση κοινωνικής ζωής. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στους Ιχθύς σε βοηθά να αυξήσεις το εισόδημά σου, ενώ στις οικονομικές υποθέσεις σου θα πετύχεις πολλά περισσότερα μέσα από συμβάσεις και συνεργασίες, αρχής γενομένης ίσως από μια νομική ρύθμιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Ζυγό δεν αποκλείεται να λάβεις μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση, το πιθανότερο όμως είναι να ξοδέψεις άμεσα το περίσσευμά σου, προκειμένου να αποκτήσεις κάποια αγαθά κι εδώ είναι που πρέπει να ρωτήσεις για να καταλήξεις σε αυτό που σε συμφέρει περισσότερο. Παράλληλα, η Δήμητρα απέναντί σου σε βοηθά να πετύχεις το καλύτερο για σένα, αρκεί φυσικά να πάψεις να διατηρείς ένα «σώνει και καλά» χαμηλό προφίλ, αφού τώρα είναι η ώρα της ανάδειξής σου. Ίσως βέβαια η επιτυχία ενός συνεργάτη ή ενός «δικού σου» ανθρώπου να δώσει «πόντους» και σε σένα.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού η ημέρα θα έχει αλλεπάλληλα πάνω-κάτω, με την ψυχολογία σου να «χορεύει» αναλόγως! Μάλιστα, ενώ οι συμβουλές και οι παραινέσεις σου για ζητήματα σχέσεων θα είναι πολύτιμες στους άλλους, στα αμιγώς δικά σου το πιθανότερο είναι να βολοδέρνεις ανάμεσα στα «αν» και τα «μήπως»! Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στους Ιχθύς σε βοηθά να βελτιώσεις τις εργασιακές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να υπογράψεις και μια σύμβαση, ενώ θα έχεις την δυνατότητα να δικτυωθείς και να διαφημίσεις το έργο ή τις ιδέες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία κι αν νοιώσεις την ανάγκη να ξεκουραστείς για λίγο μην διστάσεις να το πράξεις. Ίσως μάλιστα να έχεις μια «μεταφυσική» εμπειρία ή να δεις ένα προφητικό όνειρο. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στους Ιχθύς βγάζει «στον αφρό» ένα προσωπικό σου ζήτημα, κάτι που με δεδομένη την μυστικοπάθειά σου, μάλλον… δεν θα σου αρέσει και τόσο! Επιπλέον όμως μπορεί να σημάνει την διάκριση ενός προσώπου που αγαπάς ή την είσοδό σου στα «μεγάλα σαλόνια»..

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει ενδιαφέρουσες στιγμές με φίλους ή ομοϊδεάτες, ενεργοποιώντας συνάμα το παιδί που κρύβεται μέσα σου, ίσως όμως να υπάρξουν και καταστάσεις που σου κακοφαίνονται ή αντίθετα είναι προϊόν της επιπολαιότητας με την οποία ενίοτε φέρεσαι! Παράλληλα, η Δήμητρα στους Ιχθύς σηματοδοτεί «επίσημες» όσο και θετικές εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, με το ενδεχόμενο μιας περιουσιακής ρύθμισης να είναι υπαρκτό. Επιπλέον, «παίζει» και μια μετακόμιση, ενώ σε κάθε περίπτωση μια μάζωξη σε κλειστό χώρο θα σου δώσει πολλούς «πόντους».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στον Ζυγό οι δουλειές σου δεν μπορούν να γίνουν με τον δικό σου μόνον τρόπο κι επειδή κάποια πράγματα δεν μπορούν να περιμένουν, ίσως καταστεί αναγκαίο να κάνεις υποχωρήσεις. Επιπλέον, οι αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις μπορεί να σε εκνευρίσουν, αυτά όμως είναι τα… κακά της δημοκρατίας! Κατά τα άλλα βέβαια, η Δήμητρα στους Ιχθύς σου δίνει πρόσβαση σε πληροφορίες ή/και γνώσεις, ενώ ανοίγει τον δρόμο για ένα ταξίδι ή μια επωφελή επαφή με κύκλους του εξωτερικού. Μπορεί ακόμη να «κάνεις τα χαρτιά σου» ή να βγάλεις ένα πιστοποιητικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό κάνει πιο ζωηρή την καθημερινότητα σου με ενδιαφέροντα περιστατικά και επαφές-γνωριμίες, αλλά και με ανταλλαγές απόψεων επί παντός επιστητού. Γενικά, αναμένεται να επικοινωνήσεις ή/και να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, έχεις ωστόσο και την επιλογή να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Ιχθύς σε βοηθά να αυξήσεις το εισόδημά σου ή να ρυθμίσεις επ’ ωφελεία σου τις οικονομικές εκκρεμότητές σου, Επιπλέον μπορεί να κερδίσεις κάτι παίζοντας συνεταιρικά ή απλά να σε χρηματοδοτήσει κάποιος άλλος.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα και σε ωθεί να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για να καλύψεις είτε επίκαιρες ανάγκες, είτε απωθημένες επιθυμίες, σίγουρα όμως μια μικρή έρευνα αγοράς θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις κόπο και χρήμα. Παράλληλα, η Δήμητρα στο ζώδιο σου σε «ανεβάζει» στα μάτια των άλλων και με όπλο τις καλές δημόσιες σχέσεις σου μπορείς να πετύχεις πολλά και να «χωθείς» εκεί που θες. Προσπάθησε ωστόσο να μην αποσπάσαι διαρκώς και να μην κάνεις σημείο αναφοράς σου τους άλλους. Επιπλέον, μια σύμβαση ή συνεργασία είναι στα σκαριά.

 

ΠΗΓΗ