ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 02/06 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου, σε καλεί να αξιοποιήσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, αφού μέσω αυτών πολλά πράγματα θα γίνουν ευκολότερα για σένα σε πολλούς τομείς. Φαίνεται μάλιστα πως μια συμφωνία θα σου δώσει το «οκ» για να προχωρήσεις στα σχέδιά σου Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη ενισχύει την τάση σου για καταχρήσεις γι’ αυτό μην πας… γυρεύοντας με επιλογές που ταλαιπωρούν την υγεία σου. Επιπλέον, κάνε σωστή κατανομή των δυνάμεών σου, ώστε να μην εξαντληθείς κι αν νοιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο, μην διστάσεις να το πράξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη «βάζει φωτιά» στον κοινωνικό σου κύκλο, όπου οι «φανατικές» αντιλήψεις… περισσεύουν! Επιπλέον μπορεί να ασχοληθείς με θέματα φίλων και γνωστών, μην πάρεις ωστόσο πολύ στα σοβαρά τα όσα λέγονται, αφού αυτοί που «τρώγονται» σήμερα θα… αγκαλιαστούν μεθαύριο! Παράλληλα, στα εργασιακά σου, η Σελήνη στον Ζυγό «δουλεύει» για σένα και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τα «κονέ» σου. Ίσως μάλιστα να πετύχεις μια συμφωνία η ρύθμιση που σου λύνει τα χέρια, ενώ ανάλογα θετικές είναι και οι προοπτικές για να βρεις μια δουλειά, που έχει να κάνει με κόσμο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο στα πράγματα, ακολουθώντας το μότο «μαστίγιο και καρότο», ώστε να ικανοποιηθούν… αμφότεροι οι πλανήτες! Εννοείται δε ότι το σεξ απήλ σου είναι ένα από τα βασικά σου «όπλα» στην μάχη των εντυπώσεων αλλά και της ουσίας. Το να «εξοκείλεις» βέβαια, είναι κι αυτό στο… πρόγραμμα, μάλιστα με την Σελήνη στον Ζυγό καλείσαι έτσι κι αλλιώς να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε εκείνα που σε ευχαριστούν, αφήνοντας τις έγνοιες και τις σκοτούρες σου αμανάτι στο… γραφείο απολεσθέντων!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου, δεν αποκλείεται όμως να βρεθείς εσύ σε μια εκδήλωση «εκτός έδρας». Επιπλέον, μπορεί να βρεις τις «άκρες» σου σε ζητήματα που αφορούν τα περιουσιακά ή πολεοδομικά ζητήματα αλλά και να δρομολογήσεις μια μίσθωση ακινήτου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη φέρνει μια ζωηρή καθημερινότητα με ερωτικές κρούσεις και «σκάνδαλα», ίσως μάλιστα να γίνει «της κακομοίρας» με πάθη και αντιζηλίες στο άμεσο περιβάλλον σου. Αν όμως δεν σου αρέσουν όλα αυτά, τότε μπορείς «να πέσεις με τα μούτρα» σε ένα γνωστικό αντικείμενο.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη προσδίδει μια κινητικότητα στα οικονομικά σου κι αν αναζητάς χρηματοδότες ή εγγυητές, θα πετύχεις τον στόχο σου, δείχνει όμως εξαιρετικά δύσκολο το να αποταμιεύσεις χρήματα, αντίθετα το πιθανότερο είναι να τα… σκορπίσεις στους πέντε ανέμους ως «έξοδα παραστάσεων»! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Ζυγό, οι δημόσιες σχέσεις σου βελτιώνονται –έστω και επιφανειακά– ίσως μάλιστα οι απόψεις σου να προκαλέσουν αίσθηση σε μια παρέα ή κοινωνική εκδήλωση. Επιπλέον, αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα, με ταπεραμέντο αλλά και ισχυρά πάθη, πριμοδοτώντας μια αστάθεια στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου. Ίσως μάλιστα προς στιγμή να εκνευριστείς εξ αιτίας συμπεριφορών ή αντιδράσεων των άλλων, κάτι όμως που δεν πρέπει να σε πτοήσει, αφού με την… τσαχπινιά σου μπορείς να τους «κερδίσεις» όλους! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να κάνεις μια έρευνα αγοράς, προκειμένου να πετύχεις το καλύτερο για σένα, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις μερίδιο από συνεταιριστικά κέρδη ή να σου δώσει χρήματα κάποιος/α άλλος/η.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη να «ακροβατεί» στο ζώδιό σου, το… αδύνατό σου σημείο σήμερα είναι τα δικά σου προσωπικά, αφού σου είναι αδύνατον να επικεντρωθείς σε ένα και μόνο πρόσωπο! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη φέρνει μια κάποια αναστάτωση ή αβεβαιότητα στα εργασιακά σου, όπου ανεξάρτητα με το πώς παρουσιάζονται τα πράγματα, πίσω από κάθε ενέργεια υπάρχει μια ερωτική επιθυμία ή αντιζηλία, οπότε οι συμβιβαστικές και «λογικές» παρεμβάσεις σου δεν έχουν και πολύ τύχη. Επιπλέον, η υγεία σου μπορεί να ταλαιπωρηθεί από καταχρήσεις και «κραιπάλες».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη πριμοδοτεί έναν έντονο τρόπο ζωής, με διεκδικήσεις, συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα» και διλήμματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι αν πάρεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά κινδυνεύεις να γίνεις έρμαιο και των δικών σου παθών, με την ζήλεια να… προΐσταται! Από την άλλη πλευρά βέβαια, ότι ποθείς θα το πάθεις… Παράλληλα, με την Σελήνη στον Ζυγό ένα παρασκηνιακό «πάρε- δώσε» θα σου αποκαλύψει ενδιαφέροντα μυστικά. Επιπλέον, θα σου δοθούν εναλλακτικές σε θέματα υγείας ή διατροφής, μέσω ατόμων, που ξέρουν πολλά γύρω από το θέμα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε… εισάγει σε «ροκ» καταστάσεις, τόσο στα προσωπικά σου όσο και στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, κάτι που αν θες να συγκαταλέγεσαι στους «νοικοκυραίους», σίγουρα θα σε «ξεβολέψει», από την άλλη πλευρά όμως, ως… πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης θα βιώσεις και πράγματα που θα σε «εξιτάρουν». Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με πρόσωπα που διακρίνονται για την καπατσοσύνη τους και δεν αποκλείεται να σου δοθούν ιδέες και λύσεις που θα διευρύνουν συνολικά τις προοπτικές σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στον Ζυγό οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προωθήσεις οτιδήποτε σε «ανεβάζει» στα μάτια της κοινωνίας αλλά και να έρθεις σε επαφή με «ισχυρούς» κύκλους. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη δίνει έναν αρκετά ζωηρό τόνο στις επαφές σου, ενώ ένα μικρό ταξίδι θα σου προσφέρει το «αλατοπίπερο», που λείπει από την ζωή σου! Φρόντισε ωστόσο να μην «σπαταληθείς» με τις προσωπικές αντιζηλίες στο περιβάλλον ή τον χώρο εργασίας σου και να επικεντρωθείς σε εκείνα που έχουν πραγματική αξία για σένα, ξεκινώντας από την επιμόρφωσή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη φέρνει «ξεσαλώματα» κι επειδή αντίκειται σε κάθε έννοια αποταμίευσης, το πιθανότερο είναι να ξοδέψεις ότι… έχεις και δεν έχεις, προκειμένου να ικανοποιήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου ή «να κάνεις το κομμάτι σου» για… ερωτικούς λόγους! Όμως και οι εφήμερες απολαύσεις έχουν την αξία τους, αρκεί να μην σου γίνουν συνήθεια. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να «ξεπορτίσεις», να ταξιδέψεις αλλά και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου, αφού θα συναντήσεις και άτομα πολύ ενημερωμένα για ζητήματα που απασχολούν κι εσένα, είτε «σοβαρά», είτε όχι.

ΙΧΘΕΙΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε κάνει πιο αυθόρμητο αλλά και παθιασμένο/η στα «θέλω» σου, με συνέπεια να φτάσεις στα… άκρα, σε κάθε περίπτωση όμως έχεις την ευκαιρία να διεκπεραιώσεις γρήγορα και άμεσα τα σχέδιά σου, έστω κι αν μαζί με τα «ξερά» κάψεις και μερικά «χλωρά»! Από την άλλη πλευρά θα βρεις σίγουρα άτομα που σε «πάνε» και τα «πηγαίνεις», Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε βοηθά να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα σχετικά με τα οικονομικά σου, μέσα από επαφές και διαμεσολαβήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και ένα επίδομα ή μια αποζημίωση.

 

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 02/06 : Η ΜΕΡΑ ΚΡΥΒΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ