ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 02/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος φέρνει μια μίνι κρίση στην δουλειά ή την υγεία σου, κάτι που θα αναπροσαρμόσει ένα μέρος των δραστηριοτήτων σου. Επιπλέον, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε ωθεί να πάρεις περισσότερες ευθύνες, ενώ σε θέλει προσηλωμένο/η στις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Ωστόσο δεν χρειάζεται να τα πάρεις όλα επάνω σου κι αν δεις ότι κάτι δεν σου βγαίνει… άστο! Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει απροσδόκητες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι είναι πιθανό να «τρελαθείς» από τις αντιδράσεις ή τις επιλογές ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος σηματοδοτεί μπερδέματα και αλλοπρόσαλλες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Επιπλέον, το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού καθιστά τις εξαιρέσεις… κανόνα κι αν κινηθείς με βάση «αυτό που γίνεται συνήθως», δεν θα δικαιωθείς. Επιπλέον, αναμένονται αλλαγές ή έκτακτες επισκέψεις στον χώρο σου αλλά και κάποια «απίθανα» περιστατικά. Παράλληλα, με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου να σε καθυστερεί και να σε δυσκολεύει στις καθημερινές συναλλαγές σου, μην «φας την ώρα σου» λύνοντας μόνον προβλήματα των άλλων, αφού ο χρόνος δεν θα σου φτάσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πανσέληνος φέρνει «αναμπουμπούλες στο σπίτι και την δουλειά. Επιπλέον, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου δρομολογεί οικονομικές εξελίξεις που θα σε «στριμώξουν», γι αυτό λειτούργησε συνετά και προνοητικά, δίνοντας έμφαση στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Καλό είναι ακόμη να μην μπερδέψεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, αφού μπορεί να χάσεις και στα… χαρτιά και στην αγάπη! Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού διεγείρει το ερευνητικό-επιστημονικό σου «δαιμόνιο» κι όσον αφορά τις αναζητήσεις σου, όλα καλά. Στην καθημερινότητά σου ωστόσο θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές που θα σε αποσυντονίσουν, γι’ αυτό μην προγραμματίζεις τίποτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος σε θέλει στους… δρόμους και τα τηλέφωνα! Επιπλέον όμως, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σηματοδοτεί στενοχώριες στα προσωπικά σου, ίσως όμως να προσφέρεις υπηρεσίες σε έναν δικό σου άνθρωπο που περνά δύσκολα. Συνεργασίες βέβαια μην κάνεις, αφού ακόμη κι αν πληρούνται όλες οι αναγκαίες προϋποθέσεις, κάτι θα «στραβώσει» στην συνέχεια. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις στα οικονομικά σου κι όσο πιθανό είναι να στερηθείς από ένα «αναμενόμενο» έσοδο, άλλο τόσο είναι να κερδίσεις κυνηγώντας την έκπληξη.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος φέρνει μια διαδοχή επιθυμιών-αναγκών και φυσικά περισσότερα έξοδα για την κάλυψή τους. Επιπλέον, το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού δοκιμάζει την ανεκτικότητά σου στην διαφορετικότητα ή το κατά πόσον μπορείς να ξεφύγεις από τα «τετριμμένα», αφού μόνον έτσι θα βρεθείς στον δρόμο των επιτυχιών. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε αναγκάζει να ασχοληθείς με μάλλον πληκτικές κι όχι εύκολες εργασίες, την ίδια στιγμή μάλιστα που η φυσική σου κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη και τα εμπόδια ξεφυτρώνουν το ένα πίσω από το άλλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος κάνει την ζωή σου μια… τραμπάλα, με τα «πάνω» και τα «κάτω» να εναλλάσσονται. Και βέβαια μέσα σε αυτό το «τρελοκομείο» είναι δύσκολο να καταλήξεις κι εσύ κάπου συγκεκριμένα. Επιπλέον όμως, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου θέτει πιεστικά ζητήματα, τόσο στις φιλικές, όσο και τις πιο στενές σχέσεις σου κι ίσως χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση που θα σε στενοχωρήσει αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει αποκαλύψεις μυστικών και παρασκηνιακών ενεργειών, φαίνεται όμως ότι… από αλλού το περιμένεις κι από αλλού θα σου έρθει!

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος φέρνει εναλλαγές στην διάθεσή σου και μην υπολογίσεις χωρίς τον «ξενοδόχο», που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η υγεία σου. Επιπλέον, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε πιέζει να ανταποκριθείς σε σημαντικές οικογενειακές ή/και επαγγελματικές υποχρεώσεις και πέρα από τις δικές σου ευθύνες ή τα τρεξίματα, θα φορτωθείς και δουλειές άλλων, γι’ αυτό οφείλεις να βάλεις τα όριά σου εξ αρχής. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού παράγει παραδοξότητες ή σπάνιες καταστάσεις στις φιλίες σου και αν επιμείνεις… συντηρητικά, μάλλον θα δοκιμαστούν τα νεύρα σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος σηματοδοτεί… χύμα καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι αν επιμείνεις να ποντάρεις στην σταθερότητα, τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν αρνητικά. Επιπλέον, το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει αλλαγές στην καριέρα σου, Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου θα περιορίσει αισθητά τον ελεύθερο χρόνο σου, αφού κάποια ζητήματα δεν παίρνουν άλλη αναβολή, επειδή όμως «ουδέν κακόν, αμιγές καλού», θα κερδίσεις σε γνώσεις και πληροφορίες, Καλό είναι επίσης να είσαι νομότυπος στις συναλλαγές σου κι όσο για τα ταξίδια, επιτρέπονται μόνον τα επαγγελματικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος σε καλεί να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα στις οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις σου και πρόσεξε μήπως… τα κάνεις θάλασσα τελικά! Επιπλέον, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε θέλει πολύ προσεκτικό/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, αφού κινδυνεύεις με αναγκαστική «προσγείωση»! Ξέχνα λοιπόν σημαντικές αγορές ή επενδύσεις και δώσε προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει απρόβλεπτα και ξαφνικά συναπαντήματα, προβλήματα με τα ηλεκτρολογικά αλλά και μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος φέρνει… αλαλούμ καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, με μπόλικα fake news! Επιπλέον, με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου να σε «τεστάρει», πέρα από την επιστράτευση των ικανοτήτων σου, οφείλεις να κρατήσεις αποστάσεις από υποθέσεις που αφορούν άλλους, αφού κινδυνεύεις να βρεθείς κατηγορούμενος/η. Το αυτό ισχύει τόσο για τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να παγώσει ή να τελειώσει κάποια, όσο και για τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να σου φέρει ένα απρόσμενο κέρδος, ως αντιστάθμισμα της ταλαιπωρίας σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος σηματοδοτεί έντονες διακυμάνσεις στα οικονομικά σου κι εσύ θα πρέπει να γίνεις πολύ πιο φειδωλός/η στα έξοδά σου. Επιπλέον, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου θα σε «ζορίσει» με υποχρεώσεις και περισσότερη δουλειά, ενώ οφείλεις να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην υγεία και την διατροφή σου πριν «αρχίσουν τα όργανα» αλλά και να φροντίσεις πρόσωπα ή ζώα-φυτά, που έχουν τα δικά τους θέματα. Κατά τα άλλα βέβαια, το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, προετοιμάζοντας το έδαφος για μια μεγάλη «στροφή» στην ζωή σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος σε κάνει να μην ξέρεις τι θέλεις, τα ίδια και χειρότερα όμως συμβαίνουν και με τους άλλους, οπότε «παρ’ το αβγό και κούρεφ’ το»! Επιπλέον, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου θέτει υπό κρίση τις σχέσεις σου με φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα και αν τα βρεις μπαστούνια, καλό είναι να πάρεις τις αποφάσεις σου, κρατώντας σε απόσταση άτομα που σου δίνουν ελάχιστα και τα ζητάνε… όλα! Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει αλλαγές στα εργασιακά σου κι ίσως από εκεί να προέλθει μια ευχάριστη έκπληξη που θα σε κάνει να αναθαρρήσεις.

 

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 02/09: προβλέπονται εξελίξεις ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ