ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 02/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος συνηγορεί στην ενασχόλησή σου με την Παράδοση αλλά και με οικογενειακά ζητήματα. Επιπλέον, σου φέρνει μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, με κεντρικό αίτημα την… αποκατάστασή σου ίσως μάλιστα αρχίσεις να θυμάσαι έντονα πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Δήμητρας πριμοδοτεί νέες γνωριμίες και όσο περισσότερο «κυκλοφορήσεις» τόσο πιο πολλές θα είναι και οι ευκαιρίες σου για «γαργαλιστικές» προσωπικές στιγμές, οπότε… διάλεξε το ύφος και το στυλ που θα κινηθείς, εκτός κι αν πετύχεις το «δύο σε ένα»!

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δήμητρας φέρνει θετικές εξελίξεις στο σπίτι και την οικογένειά σου ενώ είναι πιθανό είτε να υποδεχθείς-φιλοξενήσεις κόσμο, είτε να μετακομίσεις εσύ κάπου αλλού, αναβαθμίζοντας σε κάθε περίπτωση την ζωή σου. Ανάλογα θετικές είναι οι προδιαγραφές και στην καριέρα σου, αφού έχεις την υποστήριξη ενός υψηλά ιστάμενου προσώπου. Παράλληλα βέβαια, η Πανσέληνος ενεργοποιεί την «εσωτερική» σου ζωή, με κάποιες από τις απαντήσεις που ψάχνεις να έρχονται μέσα από τα όνειρά σου. Αν πάλι σε απασχολεί ένα θέμα υγείας, υιοθέτησε μια παραδοσιακή θεραπευτική αγωγή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κατ’ αρχάς, η Πανσέληνος σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν σου που διεκδικούν μερίδιο στο παρόν σου κι είναι πιθανό να «υποκύψεις» σε μια συναισθηματική σου αδυναμία. Αυτή όμως είναι η… μισή πραγματικότητα, αφού κατά τα άλλα με την αντίθεση Αφροδίτης-Δήμητρας η ημέρα για σένα αναμένεται να είναι πλούσια σε μετακινήσεις κι επαφές κι έχεις να ωφεληθείς πολλά από τις γνωριμίες σου. Επιπλέον, είναι στο πρόγραμμα κι ένα ταξίδι αναψυχής, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι που θα διευκολύνει την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος σε φέρνει πιο κοντά με τους οικείους σου, ευκαιρία λοιπόν να ξεχάσετε τις όποιες παλιές διαφωνίες και να… αγκαλιαστείτε! Επιπλέον, μπορεί να δρομολογηθούν εξελίξεις σε περιουσιακά θέματα αλλά και να στραφείς προς την οικιακή οικονομία και τα παραδοσιακά προϊόντα. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Δήμητρας επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου, κυρίως μέσα από την ενημέρωσή σου για αγοραστικές ευκαιρίες ή κάποια «κόλπα» που θα σε εξυπηρετήσουν. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα έμβασμα ή μια καλή είδηση γύρω από την πορεία μιας επένδυσής σου.

ΛΕΩΝ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δήμητρας φέρνει επιτυχίες και διακρίσεις, χωρίς μάλιστα να προσπαθήσεις ιδιαίτερα, αφού οι άλλοι σε «πάνε». Σκέψου λοιπόν πόσα περισσότερα θα πετύχεις, αν συνδυάσεις αυτήν την στήριξη με την δική σου προσπάθεια. Υπάρχει φυσικά και η καθαρά ψυχαγωγική διάσταση των πραγμάτων, με μπόλικα… θεατρικά από την πλευρά σου! Παράλληλα βέβαια, η Πανσέληνος μπορεί να προκαλέσει μια συναισθηματική φόρτιση με συγγενείς ή άτομα του περιβάλλοντός σου, που χρειάζονται μια… αγκαλιά! Αλλά και μια δική σου αναδρομή στο παρελθόν θα φέρει συγκινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος μπορεί να αναθερμάνει παλαιές οικονομικές προοπτικές, ενώ δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις κάτι με αξία, θαμμένο ή κρυμμένο. Επιπλέον, οι ανάγκες ή επιθυμίες του σπιτιού και των οικείων σου γίνονται άμεση προτεραιότητα, έχεις όμως και να λαμβάνεις από αυτούς. Παράλληλα, με την αντίθεση Αφροδίτης-Δήμητρας μπορεί να μάθεις διάφορα μυστικά για τις ζωές των… άλλων αλλά και να επωφεληθείς από μια παρασκηνιακή βοήθεια ή συμμαχία. Όσον αφορά δε σε ζητήματα… κομψότητας και διατροφής, θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς για τις εναλλακτικές που διαθέτεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος επενεργεί καταλυτικά στην ψυχολογία αλλά και τα οικογενειακά σου κι είναι πιθανό να νιώσεις όσο ποτέ την ανάγκη να «χωθείς» σε ένα «καταφύγιο». Επιπλέον επαναφέρει δυνατές μνήμες που θα σε συγκινήσουν αλλά συνάμα πιστοποιούν εξαρτήσεις, που σε «κυνηγούν» ακόμη. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Δήμητρας ευνοεί τα κοινωνικά σου ανοίγματα κι είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις «κτίζοντας» την κοινωνική εικόνα σου. Τι θα διαλέξεις λοιπόν, το «μέσα» ή το «έξω»; Επιπλέον, ένα πρόσωπο που αγαπάς είναι πολύ κοντά σε μια διάκριση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δήμητρας σηματοδοτεί την αναγνώριση σου σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι άλλο αποτελεί ζήτημα αιχμής για σένα, ίσως μάλιστα να συμβούν καλά και στην οικογένειά σου. Επιπλέον, θα καλοπεράσεις, αν μείνεις στις πιο «ανάλαφρες» πλευρές της κοινωνικής ζωής. Παράλληλα βέβαια, η Πανσέληνος ενεργοποιεί «κάστες» και συντεχνίες στο εργασιακό σου περιβάλλον, το θέμα όμως δεν είναι να οχυρωθεί ο καθένας στα δικά του αλλά να αναζητηθεί μια φόρμουλα συνεργασίας. Επιπλέον, αν ανακύψει κάποιο θέμα υγείας, ρώτησε πρεσβυτέρους και… βοτανολόγους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος φέρνει πολύ δυνατές συγκινήσεις, που… δεν παλεύονται, κάτι που πρακτικά σε καθιστά επιρρεπή σε εξαρτήσεις. Ίσως όμως να σου βγει και σε καλό, αν έχεις δίπλα σου ένα πρόσωπο που απλά περίμενε την ευκαιρία για να σου δείξει πόσο σε αγαπά. Αν πάλι έχεις παιδιά, χρειάζονται την προσοχή σου. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Δήμητρας φέρνει περιπάτους, εκδρομές ή ταξίδια αλλά και γνωριμίες με άτομα που η επικοινωνιακή «χημεία» μεταξύ σας θα είναι έκδηλη. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς για θέματα, όχι κατ’ ανάγκη σοβαρά αλλά σε κάθε περίπτωση ευχάριστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος σηματοδοτεί εξελίξεις σε περιουσιακά ή/και οικογενειακά ζητήματα, με τις συναισθηματικές παραμέτρους όμως να αδυνατίζουν την κρίση σου και την… αυστηρότητά σου! Επιπλέον τονίζεται η ανάγκη σου να διαμορφώσεις έναν ζεστό χώρο για σένα κι εκείνους/ες που αγαπάς, σε έναν ρόλο «πάτερ φαμίλια». Μπορεί ακόμη να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση στην δουλειά σου. Παράλληλα, όσον αφορά στα οικονομικά σου. η αντίθεση Αφροδίτης-Δήμητρας σε ευνοεί και ότι θελήσεις, θα το έχεις, ίσως μάλιστα να εξυπηρετηθείς από ένα πρόσωπο που σε «πάει» και σε… καλοβλέπει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δήμητρας φέρνει νέες υποψηφιότητες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και η μια πρόταση μοιάζει καλύτερη από την άλλη. Επειδή μάλιστα είναι η τελευταία σου μεγάλη ευκαιρία σε αυτήν την φάση, μην την σπαταλήσεις και μπες κατευθείαν στο «ψητό». Παράλληλα, η Πανσέληνος επαναφέρει στο προσκήνιο ενασχολήσεις και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, ενώ μπορεί να συγκινηθείς υπέρ το δέον, ανακαλύπτοντας κάτι παλιό ή συναντώντας ένα πρόσωπο που σου τρέφει ή του τρέφεις ιδιαίτερη αδυναμία και με το οποίο μπορεί να υπάρξει μια ιδιαίτερα γόνιμη συνέχεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος βγάζει στον «αφρό» οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος, ενώ κάποιες συναισθηματικές αδυναμίες λειτουργούν σε βάρος των συμφερόντων σου. Ίσως όμως να λάβεις κι ένα κληροδότημα ή μια οικονομική βοήθεια από την οικογένειά σου. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Δήμητρας σου προσφέρει μια σειρά από προοπτικές και διευκολύνσεις γύρω από εργασιακά θέματα, δεν θα έπρεπε ωστόσο να δώσεις βάση σε υποσχέσεις χωρίς πρώτα να τις «δέσεις», ενώ αν σου προκύψουν έξτρα «τρεχάματα», σίγουρα υπάρχουν άλλοι/ες που μπορούν να τα αναλάβουν!

ΠΗΓΗ