ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 02/11 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου «κόβει» την ψυχαγωγία σου και σε «φορτώνει» με ευθύνες και υποχρεώσεις, που ίσως και να μην είναι δικές σου. Και μην βιαστείς να πεις «πρόβλημά του/της», αφού μπορεί να πρόκειται για έναν «δικό σου» άνθρωπο. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πώς θα πρέπει να επωμιστείς» τα λάθη ή τις ευθύνες ενός συνεργάτη σου κι όσο για νέες συνεργασίες, ούτε λόγος να γίνεται. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Σκορπιό μπορεί να σε ανταμείψει με μια οικονομική «νίκη», που θα σου επιτρέψει να καλύψεις κενά ή να αποκτήσεις κάτι που θες, όσο κι αν κοστίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στον Σκορπιό συνηγορεί σε μια συνεργασία «στο πόδι» αλλά ίσως και να σημάνει το «σπάσιμο» μιας σχέσης. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε υποχρεώνει να κάνεις πράγματα που δεν θες, από την στιγμή όμως που τα «πρέπει» συμβαδίζουν με δικούς σου κανόνες, δεν θα σου πέσει και τόσο βαρύ. Μάλιστα η προνοητικότητά σου μπορεί να σε δικαιώσει σε εργασιακά ή νομικά ζητήματα, ενώ η ημέρα είναι ιδανική για μελέτες και διαβάσματα. Κατά τα άλλα, μπορεί να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός συγγενή σου ή να «ζοριστείς» από ένα τεχνικό πρόβλημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου να επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, το πρώτο που οφείλεις να κάνεις είναι το να μην συνδέσεις τα συμφέροντά σου με το τι νιώθεις για κάποιον/α. όσο για αγορές και δανεικά θα έχουν κακή τύχη, οπότε μην μπαίνεις καν στον κόπο. Από την άλλη πλευρά, η ημέρα προσφέρεται για να πουλήσεις κάτι. Αν τώρα υπάρξει μια «εμπλοκή» με αγαπημένο σου πρόσωπο, να ξέρεις ότι δεν χωρούν συναισθηματισμοί. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό σηματοδοτεί εντάσεις αλλά και μια ευκαιρία στα εργασιακά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου θα χρειαστεί να «σταθείς» σε έναν δικό σου άνθρωπο, ίσως όμως να δώσεις συμβουλές και βοήθειες στους άλλους, για να «ξεχάσεις» τα δικά σου, αφού κι εσύ δεν βρίσκεσαι και στην πιο αισιόδοξη φάση σου. Επιπλέον, ένα οικογενειακό ζήτημα μπαίνει σε «στενωπό», ενώ περιορισμοί υπάρχουν και ως προς την εκμετάλλευση ακινήτων, σε συμφέρει δηλαδή να συντηρήσεις ή να πουλήσεις κάτι κι όχι να μισθώσεις ή να αγοράσεις. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια… έξαψη στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα!

ΛΕΩΝ

Με τον Ήλιο στον Σκορπιό να σηματοδοτεί εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, απαιτείται… ψυχραιμία! Παράλληλα, οφείλεις να αποφύγεις διατροφικές καταχρήσεις αλλά και μην πάρεις ανάλαφρα ένα θέμα υγείας. Επιπλέον, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να σου φορτώσει ευθύνες και αγγαρείες, εκείνο όμως που δεν πρέπει να κάνεις είναι το να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο εργασιών, αρκέσου λοιπόν σε προπαρασκευαστικές ενέργειες. Παράλληλα ενδέχεται να πάρεις μια στενοχώρια από συγγενικό σου πρόσωπο, ενώ δυσκολίες αναμένονται και σε καθαρά τεχνικά ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα σου θα εμπεριέχει σύνθετα προβλήματα και σίγουρα η διασκέδαση δεν «χωρά» αλλά αυτό είναι κάτι που συνάδει με την νοοτροπία σου και τελικά μάλλον δικαιωμένος/η θα βγεις από τις εξελίξεις, ειδικά αν πήρες εγκαίρως τα μέτρα σου. Επιπλέον βέβαια, με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου να επηρεάζει και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, είναι πιθανό να κληθείς να συμπαρασταθείς σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό σηματοδοτεί εντάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως όμως όλα αυτά να σε «ξυπνήσουν» και τελικά να πετύχεις κάτι δύσκολο.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου βάζει στοπ στα σχέδιά σου και περιορίζει την ελευθερία σου, μέσα από πράγματα που πρέπει να γίνουν. Καλό είναι λοιπόν να το πάρεις απόφαση και να αναλάβεις τις ευθύνες σου –τις δικές σου όμως κι όχι… όλων! Κι αν κάτι δεν σου «βγαίνει», μην επιμείνεις αλλά «πάγωσέ» το. Παράλληλα, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα στο σπίτι και την οικογένεια σου, ενώ όσον αφορά μισθώσεις ή επενδύσεις ακινήτων, καλύτερα… ξέχνα το! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό σηματοδοτεί οικονομικές διεκδικήσεις, στις οποίες καλό είναι να επιδείξεις μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε κάνει να μην ανέχεσαι περιορισμούς κι όσο εύκολο είναι να «πάρεις μπρος» και να πετύχεις κάτι σημαντικό, άλλο τόσο είναι να συγκρουστείς, ιδιαίτερα στην δουλειά σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου «απαιτεί» να περιορίσεις τις εξωστρεφείς δράσεις σου και ιδιαίτερα εκείνες που έχουν να κάνουν με την ψυχαγωγία ή την διασκέδασή σου, ενώ δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς και από βλάβες ή ζημιές. Ίσως πάλι να πιεστείς από αιτήματα συγγενών, ενώ «παίζει» και μια κακοκεφιά ή αδιαθεσία, οπότε λάβε μέτρα και για την δική σου υγεία και διατροφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να κινηθείς συντηρητικά στον οικονομικό τομέα, αφού θα προκύψει μια έκτακτη ανάγκη που θα πρέπει να καλύψεις, ενώ στις αγορές σου θα πρέπει να αρκεστείς στα βασικά. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ευνοούνται οι πωλήσεις. Αν πάλι βρεθείς υπό πίεση, ανέλαβε μεν τις ευθύνες σου, ζήτα όμως να αναλάβουν κι οι άλλοι τις δικές τους, Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό «φωτίζει» κάποιες κρυφές πλευρές της ζωής, με τις αποκαλύψεις να δίνουν τροφή σε εντάσεις και καβγάδες, ίσως όμως να προκύψει και κάτι επείγον στην υγεία ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε ωθεί να απαιτήσεις λύσεις για τα κακώς κείμενα, πάνω σε μια ρεαλιστική βάση. Κι αυτό σημαίνει ότι πρώτον οφείλεις να αγνοήσεις την προσπάθεια οιουδήποτε να σου φορτώσει ενοχές και δεύτερον να κινηθείς με βάση την εμπειρία σου. Κι αν χρειαστεί μην διστάσεις «να βάλεις στην θέση του» όποιον/α αμελεί τα καθήκοντά του, αφού… εσύ είσαι το αφεντικό και πρέπει να το δείξεις! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια δυναμική παρέμβαση στο κοινωνικό πεδίο, ίσως όμως και να «τα τσουγκρίσεις» με φίλο/η ή ομοϊδεάτη, που αυθαιρετεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια «επιθετική» πρωτοβουλία από πλευράς σου, η οποία θα κάνει «ντόρο», μην περιμένεις όμως να μην υπάρξουν και αρνητικές αντιδράσεις. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου να επηρεάζει την υγεία σου, οφείλεις να κόψεις μια κακή συνήθεια, πριν σου… επιβληθεί κάτι τέτοιο από τις εξελίξεις. Επιπλέον καλό είναι να μην «ξανοιχτείς» σε δουλειές που σε υπερβαίνουν και δοκιμάζουν τις αντοχές σου, αφού το σώμα σου θα σε «εκδικηθεί». ενώ στις εξωστρεφείς δράσεις σου αναμένονται εμπόδια και καθυστερήσεις. Μείνε εντός, λοιπόν και… μελέτησε!

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να λειτουργήσει απογοητευτικά για τις φιλικές σχέσεις σου ή και τα οικονομικά σου, δίνοντάς σου το έναυσμα να πάρεις τις αποφάσεις σου κι εδώ είναι προτιμότερο να κινηθείς συμβιβαστικά ή έστω να «παγώσεις» τα πράγματα, μέχρι να βρεθεί μια άκρη. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να στενοχωρηθείς από κάτι αλλά και να στενέψουν πολύ τα περιθώρια στις διαπραγματεύσεις σου με ένα πιστωτικό ίδρυμα. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό συνηγορεί σε μια νομική διεκδίκηση αλλά και σε μια επιθετική συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου.

ΠΗΓΗ