ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 03/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο δημιουργεί κινδύνους για τα κεκτημένα σου είτε από έξωθεν επιβουλές, είτε από την τάση σου να ξοδέψεις υπέρμετρα για να νοιώσεις ότι… υπάρχεις! Στον αντίποδα όμως, θα σου δοθεί η ευκαιρία να πετύχεις άμεσα έναν οικονομικό στόχο σου, παίρνοντας ένα ρίσκο παραπάνω. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 11ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου στερήσει προσωρινά μια φιλία, από την άλλη πλευρά όμως επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν σου, στα οποία μπορείς να βασιστείς, ίσως μάλιστα να αναβιώσει και μια συλλογική προσπάθεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου… εξακολουθεί να σε κάνει πιο παθιασμένο/η στις επιδιώξεις σου, κάτι που θα επηρεάσει και τις σχέσεις σου με τους άλλους, είτε προς την θετική είτε προς την αρνητική κατεύθυνση, ανάλογα με τις συγκυρίες. Κράτα λοιπόν την ζέση και το αγωνιστικό σου πνεύμα, ως προς την επίτευξη των στόχων σου, πρόσεξε όμως μήπως χάσεις το δίκιο σου, ένεκα της συμπεριφοράς σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στην καριέρα σου, κάτι που πιθανότατα θα φέρει καθυστερήσεις στην εξέλιξη ενός νέου εγχειρήματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον Ταύρο σε καλεί να φροντίσεις πρώτα απ’ όλα την υγεία σου, που «απειλείται» από κάτι περαστικό μεν αλλά οξύ. Επιπλέον, θα σου αποκαλύψει παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρος σου, αν όμως παρασυρθείς σε πρακτικές αυτοδικίας, κινδυνεύεις να χάσεις το όποιο δίκιο σου και τελικά «να σε τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί»! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 9ο ηλιακό οίκο σου φέρνει καθυστερήσεις και εμπόδια στις επαφές και τις μετακινήσεις σου και σίγουρα θα σου φανεί πολύ πιο αποδοτικός αν διαβάσεις ή μελετήσεις κάτι που άφησες μισό στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στον Ταύρο, ένα πρόσωπο του περιβάλλοντος σου μπορεί να σε παροτρύνει να κάνεις πράγματα που δεν συνάδουν με τα θέλω σου, ενώ φασαρίες προβλέπονται και στην περίπτωση που συμμετέχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή στα κοινά. Θα υπάρξει ωστόσο και μια νέα φιλία που θα σε ενθουσιάσει. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 8ο ηλιακό οίκο σου μπλοκάρει μια πηγή εσόδων, ενώ όσον αφορά στις αγορές σου, είναι σκόπιμο να εξασφαλίσεις το δικαίωμα αλλαγής. Κατά τα άλλα όμως σε βοηθά να ξεμπλέξεις το «κουβάρι» σε ασφαλιστικές ή φορολογικές υποθέσεις σου.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη στον Ταύρο να σηματοδοτεί έντονους ρυθμούς και στόχους που «πρέπει» να εκπληρωθούν άμεσα, δεν έχεις παρά να «τρέξεις» εσύ τις εξελίξεις για να μην σε «τρέξουν» αυτές. Κι αν τύχει να «τα τσουγκρίσεις» με κάποιον ισχυρό σε καλό θα σου βγει. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 7ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να αναζητήσεις δοκιμασμένες λύσεις, ειδικά αν κάτι δεν «περπατάει» και μέσα σε αυτές είναι και μια συνεργασία, που έχει αποδώσει στο παρελθόν. Μην προσδοκάς πολλά πάντως από μια νέα συμφωνία, τουλάχιστον μέχρι να γίνουν οι αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να διαδώσεις τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου, κάτι βέβαια που δεν θα γίνει χωρίς να δώσεις τις απαιτούμενες «μάχες» με αντιφρονούντες. Ίσως μάλιστα στις επαφές, τις μετακινήσεις σου αλλά και στις σχέσεις σου με γείτονες ή συγγενείς να υπάρξουν εντάσεις, που πηγάζουν από αντιζηλίες ή ανυπέρβλητους εγωισμούς! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 6ο ηλιακό οίκο σου φέρνει μια ταλαιπωρία από βλάβες στον εξοπλισμό σου ή από αναποδιές στην δουλειά σου, σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις εναλλακτικές σου.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη στον Ταύρο, η καταναλωτική σου συμπεριφορά τείνει να αποκτήσει ακραία χαρακτηριστικά, αφού εκείνο που προέχει είναι η ικανοποίηση των επιθυμιών σου «ατάκα κι επί τόπου»! Επιπλέον βέβαια, ένα οικονομικό θέμα μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή μιας έντονης διαφωνίας με ένα «δικό σου» άνθρωπο. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 5ο ηλιακό οίκο σου αναβιώνει ενδιαφέροντα και δράσεις του παρελθόντος, ίσως μάλιστα κάτι τέτοιο να συνδυαστεί και με την επανάκαμψη στην ζωή σου προσώπων, που έχεις να δεις καιρό, στα πλαίσια μιας «παρένθεσης», που θα κλείσει σε τρεις εβδομάδες περίπου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φαίνεται πως η σχέση σου με έναν συνεργάτη και γενικότερα τους άλλους περνά κρίση, αφού ο καθένας κάνει του… κεφαλιού του! Από την άλλη πλευρά όμως, ο Άρης απέναντί σου σε ωθεί να «πάρεις επάνω σου» κάποια πράγματα, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις έναν πρόσκαιρο αλλά πολύ σημαντικό σύμμαχο σε μια επιδίωξή σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή/και την οικογένειά σου, ενώ, μπορεί να επανεξεταστεί μια διαδικασία γύρω από περιουσιακά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον Ταύρο φέρνει εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, όπου φαίνεται πως κάποιος/α αντιδρά έντονα στα σχέδιά σου και μια λύση βέβαια είναι να δράσεις μόνος/η χωρίς αφεντικά κι «αφεντικά». Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να γυμναστείς ή να αθληθείς, προκειμένου να «κάψεις» την περίσσεια ενέργεια. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 3ο ηλιακό οίκο σου θα σε βοηθήσει να συμπληρώσεις κενά στις γνώσεις σου αλλά και να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις σου, όλο και κάποια αναποδιά θα συμβεί, γι’ αυτό φέρσου προνοητικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη στον Ταύρο, ο δημιουργικός «οίστρος» σου κορυφώνεται, με συνέπεια να ξεχωρίσεις μέσα από τις εμπνεύσεις και τα έργα σου, ωστόσο πολλά «παίζονται» και στα προσωπικά σου, όπου οι ρόλοι «κυνηγού» και «θηράματος» εναλλάσσονται διαρκώς. Επιπλέον, μπορεί να πάθεις μια «λαχτάρα» με αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 2ο ηλιακό οίκο σου φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα που πρέπει να ξαναδείς, ώστε να διορθωθούν κάποιες ατέλειες. Ίσως όμως και να σου «κόψει» έσοδα, αναγκάζοντάς σε να αναζητήσεις εναλλακτικές λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη στον Ταύρο, μια ένταση ή κάποια ζημιά μπορεί να σε αποσυντονίσει προσωρινά, ενώ δεν αποκλείεται να υποπέσουν στην αντίληψή σου αυθαιρεσίες, που θα σε κάνουν έξω φρενών! Θα πρέπει όμως κι εσύ να γίνεις πιο ελαστικός με τα «θέλω» των άλλων. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου σε βάζει να επαναλάβεις μια διαδικασία, προκειμένου να την… εμπεδώσεις, ενώ όσον αφορά τα πιο «φρέσκα» σχέδιά σου, μάλλον θα πρέπει να περιμένουν, μέχρι να γίνουν οι αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις. Επιπλέον, επανέρχονται στην ζωή σου πρόσωπα μιας… άλλης εποχής.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Άρη στον Ταύρο είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια έντονη διχογνωμία με έναν «ανυποχώρητο» τύπο ή συγγενή σου. Ίσως πάλι να σπάσει ή να χαλάσει κάτι εξ αιτίας ενός βιαστικού ή άγαρμπου χειρισμού από πλευράς σου, ενώ «παίζουν» γενικότερα τα ατυχήματα και τελικά σε συμφέρει να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου στην επιμόρφωσή σου. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον 12ο ηλιακό οίκο σου ίσως χρειαστεί να επαναλάβεις μια θεραπεία, που δεν απέδωσε. Επιπλέον, φαίνεται πως κάποια πράγματα που έχουν γίνει ή ειπωθεί στο παρασκήνιο, χρήζουν περαιτέρω διευκρινίσεων.

ΠΗΓΗ