ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 03/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σου δυσκολεύει κατά τι την ζωή μέσα από ευθύνες και υποχρεώσεις, αν όμως «πάρεις πάνω σου» ένα εγχείρημα, φρόντισε να έχεις την πλήρη επιστασία του, αφού σε διαφορετική περίπτωση εσύ θα πληρώνεις τα λάθη κι οι άλλοι θα παίρνουν τα εύσημα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί να χαλαρώσεις απολαμβάνοντας υπηρεσίες ευεξίας, ίσως μάλιστα να σου κάνουν μια σχετική προσφορά, μπορείς όμως κι εσύ να περιποιηθείς κάποιον/α που αγαπάς. Επιπλέον, μπορεί να δεις ένα «αισθησιακό» όνειρο, στις… κανονικές επαφές σου όμως κινδυνεύεις από μυκητιάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε οδηγεί στα μονοπάτια της γνώσης, είτε από την θέση του «μαθητή», είτε από εκείνη του «δασκάλου» Ως προς τις εξωστρεφείς δράσεις σου όμως θέτει εμπόδια, γι’ αυτό ας είσαι προνοητικός/η. Επιπλέον μπορεί να προκύψει και μια νομική εμπλοκή. Παράλληλα, βέβαια, με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να… σκορπίζει την χαρά στις παρέες σου, η ημέρα προσφέρεται για εξόδους και ψυχαγωγικές δράσεις, με το μόνο μειονέκτημα να είναι το ότι πολλά από αυτά που «θα πέσουν στο τραπέζι» ως υποσχέσεις ή προοπτικές δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να κάνεις κάποιες περικοπές στα έξοδα σου και να χαράξεις πιο ορθολογικά την οικονομική σου πολιτική, δεν αποκλείεται ωστόσο μπροστά σε μια «επιτακτική ανάγκη» να καταφύγεις και σε αυθαιρεσίες. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε βοηθά να εμφανιστείς προς τα έξω με έναν «ιδανικό» τρόπο, όπως όμως εσύ ξέρεις να κρύβεις τις αδυναμίες σου, έτσι και οι άλλοι μπορεί να σε «παραμυθιάσουν»! Επιπλέον, είναι πιθανό να πέσεις θύμα μιας μικρής συνωμοσίας που υφαίνεται στα προσωπικά σου, αν βέβαια δεν την υποκινήσεις… εσύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Κρόνος απέναντί σου επιχειρεί να σε «στριμώξει», ενεργοποιώντας ενοχές και ανασφάλειες. Ίσως μάλιστα να νιώσεις απόρριψη από ένα πρόσωπο που «μετράει» για σένα, ενώ σε κάθε περίπτωση αν σου προταθεί μια συνεργασία, μην την αποδεχθείς. Κατά τα άλλα βέβαια μπορείς να κάνεις όσα όνειρα θες, μην τα… πιστέψεις όμως αφού ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά μεν να ονειρευθείς το «τέλειο» για σένα αλλά η πραγματοποίησή του δεν «ακουμπάει» πουθενά! Μια ακόμη δημιουργική «φυγή» πάντως μπορεί να επιτευχθεί, μέσα από την ενασχόλησή σου με καλλιτεχνικά δρώμενα.

ΛΕΩΝ

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να βάλεις τα όριά σου απέναντι σε απαιτήσεις που καθιστούν την εργασία σου πιο δύσκολη αλλά και σε όσους/ες κοιτούν μόνον την βολή τους, «πατώντας» πάνω στην μεγαλοψυχία σου. Επιπλέον καλό είναι να προσέξεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, αποφεύγοντας τις καταχρήσεις. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε βάζει να ονειρεύεσαι πλούτη και παλάτια, κάτι που σίγουρα μπορεί να λειτουργήσει εμψυχωτικά αλλά… μέχρι εκεί! Συνάμα όμως μπορεί να χαρίσεις ή να σου χαρίσουν κάτι με μεγάλη συναισθηματική αξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε φέρνει στα πρόθυρα δύσκολων αποφάσεων, ιδιαίτερα στις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Πριν όμως «σε πιάσουν στο φιλότιμο» εκείνα, ζήτησε να γίνουν οι δέουσες υποχωρήσεις και από την πλευρά τους. «Πίκρανε» δηλαδή για να μην… πικραθείς εσύ κι αν έχεις κάποιες αμφιβολίες περί αυτού, ξέρεις πια ότι ο Ποσειδώνας απέναντί σου, σου φέρνει άτομα με απατηλές προθέσεις ή δημιουργεί προσδοκίες που δεν έχουν θέση στον πραγματικό κόσμο. Επιπλέον, αν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας καλό είναι να την απορρίψεις, όσο «σούπερ» κι αν φαίνεται.

ΖΥΓΟΣ

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω» σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το σπίτι και την οικογένειά σου. Αν πάντως θέλεις να απαλλαγείς από βάρη ή να θέσεις τα όριά σου απέναντι σε ποικίλες απαιτήσεις, τώρα είναι η ώρα! Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε κάνει πιο… αραχτό/η και πρόθυμο να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας, που σίγουρα μπορούν να χωρέσουν στην καθημερινότητά σου παράλληλα με τις όποιες ευθύνες και υποχρεώσεις σου. Επιπλέον, η ζεστή επαφή με ένα ζωάκι θα λειτουργήσει ως βάλσαμο στην ψυχή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε ρίχνει στο «μαγγανοπήγαδο» της καθημερινότητας, φέρνοντας μάλιστα και μια ταλαιπωρία στις επαφές σου, ιδιαίτερα αν δεν έχεις προνοήσεις για το ενδεχόμενο μιας «αναποδιάς». Επιπλέον, είναι πιθανό να πάρεις μια στενοχώρια από συγγενή ή γείτονα. Παράλληλα βέβαια, ο Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί «να ζήσεις το όνειρο» και την ευτυχία σου, ενώ συνάμα σε ωθεί να εμψυχώσεις ή να βοηθήσεις κάποια άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από αυτόν για να… συγχωρεθούν και οι δικές σου «αμαρτίες»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να σε βάλει σε δίλημμα σχετικά με μια αγορά ή την χρηματοδότηση μιας προσπάθειας κι εδώ είναι που θα χρειαστείς σύνεση και στρατηγική για να μην «πετάξεις» τα λεφτά σου. Αν πάλι σου ζητηθούν δανεικά, καλό είναι να αρνηθείς, όσο κι αν στενοχωρήσεις κάποιον/α. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοεί τον εξωραϊσμό ή την διακόσμηση του προσωπικού χώρου σου, καλό είναι όμως να μην «τρέξεις» άλλες πιο πρακτικές υποθέσεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ενώ τσέκαρε για υγρασίες και διαρροές, προτού πάθεις κάποια μεγάλη ζημιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε θέλει να διοικείς κι όχι να παίρνεις όλες τις ευθύνες και τα εύσημα να πηγαίνουν.. αλλού! Επιπλέον, αν δεν θέσεις έγκαιρα τα όριά σου κινδυνεύεις να εξαναγκαστείς σε κάτι που ούτε θέλεις, ούτε σου αρέσει κι ας νομίζεις εσύ αρχικά πως έχεις τον έλεγχο. Παράλληλα ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε καλεί να «ξεχαστείς» συμμετέχοντας σε καλλιτεχνικά δρώμενα, κατά τα άλλα όμως είναι πιθανό να πάει πίσω ή να ακυρώσει ανειλημμένες υποχρεώσεις. Κι αν στον περίγυρό σου λέγονται πολλά ψέματα, μπορείς κι εσύ να κάνεις… ρελάνς, αν κρίνεις ότι έτσι θα προστατευθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Κρόνο στον 12ο ηλιακό οίκο σου οφείλεις να προσέξεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου για να μην τρέχεις σε φαρμακεία και γιατρούς, ίσως όμως χρειαστεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε ένα δικό σου άνθρωπο που έχει την ανάγκη σου. Κατά τα άλλα βέβαια, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε χαλαρώνει υπερβολικά ως προς την οικονομική σου διαχείριση και είναι πιθανό να προβείς σε αχρείαστες αγορές, όπως επίσης και το να… πιείς κάτι παραπάνω! Συνάμα όμως μπορεί να σου χαρίσουν κάτι ή να δείξεις κι εσύ την αγάπη σου, χαρίζοντας κάτι που «μιλάει» στην ψυχή.

ΙΧΘΕΙΣ

Από την μια πλευρά, ο Κρόνος στον Αιγόκερω επιχειρεί να σε «προσγειώσει» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και ίσως να πληγωθείς από την στάση ενός «δικού σου» ανθρώπου. Ίσως πάλι κληθείς να συμπαρασταθείς έμπρακτα σε έναν φίλο ή μια φίλη, ή να πάρεις επάνω σου μια συλλογική προσπάθεια κάνοντας όλη την «βρώμικη δουλειά». Από την άλλη όμως, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φέρνει τις δικές της ευτυχισμένες στιγμές στην ζωή σου, έστω κι αν πολλά από αυτά που ονειρεύεσαι δεν θα γίνουν ποτέ. Επιπλέον αναδεικνύει την φινέτσα σου και τις πιο καλλιτεχνικές πλευρές σου.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 03/02 : ΟΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ