ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 03/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια κινητικότητα στα οικονομικά σου, πριν αγοράσεις ωστόσο οτιδήποτε, περίμενε μήπως και σου το προσφέρουν άλλοι ή το… κληρονομήσεις! Αν πάλι επενδύσεις, προτίμησε να ποντάρεις σε ένα «καταστροφικό» σενάριο. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς αναδεικνύει ένα θέμα υγείας, δίνοντάς σου ταυτόχρονα την λύση του, κυρίως μέσα από πρακτικές της «λαϊκής» ιατρικής ή των γεροντότερων. Επιπλέον, σε ωθεί να αξιοποιήσεις παλαιό ή αποθηκευμένο εξοπλισμό στην δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκαταστήσεις την επαφή σου με παλιούς πελάτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σε βάζει σε πειρασμό για το αν θα συνεργαστείς με ένα άτομο που έχει χρήμα και δύναμη, ίσως όμως να έχει και «λερωμένη την φωλιά του». Σε κάθε περίπτωση πάντως τα μεγάλα σχέδια που κάνει κάποιος/α, εμπεριέχουν κι εσένα. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η και ανθρωπιστή, κάτι που θα προσδώσει ανάλογο «χρώμα» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Επιπλέον, μπορεί να συναντήσεις πρόσωπα από το παρελθόν σου και να αναβιώσουν παλιά ενδιαφέροντά σου, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε έναν συλλογικό φορέα ή μια κοινότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί μεταβολές στο εργασιακό σου καθεστώς, ίσως μάλιστα να εκπλαγείς από μια εξέλιξη, ενδέχεται ωστόσο να ταλαιπωρηθείς κι από ένα θέμα υγείας. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς σε ωθεί να «σκαλίσεις» το παρελθόν, είτε αυτό αφορά κάτι προσωπικό-οικογενειακό σου, είτε αναφέρεται σε ζητήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος. Πρόσεξε ωστόσο μήπως φορτιστείς συναισθηματικά, τόσο που να χάσεις κάθε ίχνος αντικειμενικότητας ή να «χαθείς» σε θρύλους και δεισιδαιμονίες. Επιπλέον, καλείσαι να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί την ανησυχία σου για την εξέλιξη μιας υπόθεσης στην οποία εμπλέκεται κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ίσως όμως να σε φέρει σε επαφή και με ένα άτομο που θα «κολάσει» με τις προτάσεις του! Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς σε κάνει ακόμη πιο νοσταλγικό/η κι ευαίσθητο/η, με κίνδυνο να «βουλιάξεις» στις αδυναμίες σου ή να κλειστείς στον εαυτό σου. Επιπλέον όμως είναι πιθανό να συναντήσεις άτομα που έχεις να δεις καιρό, ενώ σε μια πιο δημιουργική κατεύθυνση μπορείς να αναζητήσεις τις απαντήσεις σου, διερευνώντας το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον, μέσα σε όλα τα «ενοχλητικά» όμως δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα κληροδότημα. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς επαναφέρει στο προσκήνιο ένα οικονομικό ή περιουσιακό ζήτημα, με σκοπό να αξιοποιηθούν ανενεργές προοπτικές. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για κάτι που έχει σχέση με ακίνητα, παραδοσιακές καλλιέργειες ή αντίκες Επιπλέον, μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα ή να λάβεις βοήθεια από την οικογένειά σου, επιτρέποντάς σου να φροντίσεις κι εσύ όσους/ες αγαπάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον, μέσα σε όλα τα «ενοχλητικά» όμως δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα κληροδότημα. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς επαναφέρει στο προσκήνιο ένα οικονομικό ή περιουσιακό ζήτημα, με σκοπό να αξιοποιηθούν ανενεργές προοπτικές. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για κάτι που έχει σχέση με ακίνητα, παραδοσιακές καλλιέργειες ή αντίκες Επιπλέον, μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα ή να λάβεις βοήθεια από την οικογένειά σου, επιτρέποντάς σου να φροντίσεις κι εσύ όσους/ες αγαπάς.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό βάζει τα οικονομικά σου σε νέους δρόμους, μένει ωστόσο να αποφασίσεις για το αν θα ενδώσεις ή θα κάνεις τα στραβά μάτια σε κάποιες παρανομίες ή αθέμιτες πρακτικές, αφού εκεί κρύβονται τα… πάρα πολλά λεφτά! Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς τείνει να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα παλαιότερο εργασιακό μοντέλο, το οποίο ενδέχεται να συνδέεται και με άτομα της οικογενείας σου ή με παραδοσιακές εφαρμογές και τεχνικές. Επιπλέον, αν σε ταλαιπωρεί κάποιο θέμα υγείας, φαίνεται πως τα αίτιά του ανάγονται στο παρελθόν και το οικογενειακό ιστορικό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου τείνεις να παρασυρθείς από ένα πάθος σου ή να μπλέξεις με «παλιοκαταστάσεις». Επιπλέον όμως η αναζήτησή σου στον κόσμο των μυστηρίων, μπορεί να σου δώσει τις απαντήσεις που ζητάς. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς σε κάνει πιο πρόθυμο/η να ενώσεις την ζωή σου με ένα πρόσωπο που αγαπάς, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να σε εγκλωβίσει συναισθηματικά ανάμεσα στο «τώρα» και το «χθες», στην περίπτωση που ξαναβρεθείς με κάποιον/α πρώην. Αν πάλι έχεις παιδιά, θα χρειαστεί η ενθαρρυντική παρέμβασή σου και μια μεγάλη αγκαλιά για αυτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια φάση εσωστρέφειας ή απομόνωσης με πρώτο ζητούμενο να μαζέψεις τα «κομμάτια» σου ή/και να διαπιστώσεις τι κάνεις λάθος και σε αυτό μπορεί να σου δώσει κατεύθυνση ένα όνειρο που θα δεις. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς αναδεικνύει τις ευαισθησίες σου και σε ωθεί να επικεντρωθείς στο παρελθόν σου, είτε πρόκειται για μια οικογενειακή παράδοση που πρέπει να συνεχιστεί, είτε για θέματα οικείων που «πονάνε». Κατά τα άλλα βέβαια, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ρυθμίσεις τα περιουσιακά σου και να φτιάξεις την «φωλιά» σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό είναι πιθανό να διευρύνεις τον κοινωνικό κύκλο σου, από εκεί και ύστερα όμως θα χρειαστεί να αξιολογήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, αφού κάποιοι/ες δεν υπολογίζουν τίποτα προκειμένου να πάρουν αυτό που θέλουν. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς σε ωθεί να εντρυφήσεις σε θέματα σχετικά με το παρελθόν ή την Παράδοση. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με παλιά έγγραφα ή αντικείμενα αλλά και να ξαναβρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά ή με συγγενείς-γνωστούς/ες, που «κουβαλούν» τις γνώσεις και την σοφία της ηλικίας τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό μπορείς να «εξαργυρώσεις» επαγγελματικά τις «άκρες» που διαθέτεις, σίγουρα όμως θα σου ζητηθούν και ανταλλάγματα για αυτό κι αν είναι να «πουλήσεις την ψυχή σου» για να πετύχεις, τότε… να σου λείπει το βύσσινο! Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς σε ωθεί να διερευνήσεις μια παλιά οικονομική υπόθεση που μπορεί να κρύβει για σένα μια ευχάριστη έκπληξη, ενώ καλείσαι να αξιοποιήσεις την όποια ευκαιρία σου παρουσιαστεί σε σχέση με ακίνητα ή μια αποδοτική καλλιέργεια. Ίσως μάλιστα να βρεις ή να αποκτήσεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου αυξάνει την ευαισθησία σου, όσο και την τάση σου να παρελθοντολογείς κι ίσως κάποια στιγμή να νοιώσεις εγκλωβισμένος/η κι ανίκανος/η να πάρεις οποιαδήποτε σημαντική απόφαση επί προσωπικού. Από την άλλη όμως «στρώνει το χαλί» για μια προσωπική «αποκατάσταση» αλλά και για να καρπωθείς οφέλη από την οικογένειά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, επιπλέον όμως αν έχεις κάποιον πλούσιο συγγενή, είναι πιθανό να σε συμπεριλάβει στα επενδυτικά σχέδιά του ή στην… διαθήκη του!

ΠΗΓΗ