ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 03/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ωστόσο δεν πρέπει να βιάζεσαι. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σηματοδοτεί έναν απολογισμό στα πεπραγμένα σου ή την λήψη σημαντικών αποφάσεων κάτω από πίεση. Αν όμως αποπειραθείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, χωρίς να έχεις προβεί στις αναγκαίες διορθώσεις, το πιθανότερο είναι να «κολλήσεις», εξ αιτίας της ανεπάρκειάς σου ή κάποιων «άτυχων» συγκυριών που δεν ορίζεις εσύ. Όσο για τον ελεύθερο χρόνο σου, μάλλον πρέπει να περιμένει μέχρι να τελειώσει το «πήξιμο»!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να καλύψεις τις υλικές ανάγκες ή επιθυμίες σου αφού πρώτα ενημερωθείς για τιμές, προσφορές κλπ, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα «βολοδέρνεις» μέχρι να διαπιστώσεις ότι έκανες τη… λάθος επιλογή! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να επικεντρωθείς στην υγεία και την διατροφή σου, κόβοντας τις βλαβερές συνήθειες, πολύ περισσότερο που σε περιμένει ένας σχετικά μεγάλος φόρτος εργασιών, τόσο στο σπίτι όσο και στην δουλειά σου. Επιπλέον οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα είναι της ταλαιπωρίας, ειδικά αν δεν προνοήσεις για κάποια πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου καλείσαι να αναλάβεις διαμεσολαβητικό ρόλο σε ποικίλες υποθέσεις, καλό είναι όμως να στοχεύσεις στην ουσία κι όχι μόνον στα… παραλειπόμενα! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε πιέζει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, παίρνοντας όμως επάνω σου ευθύνες που δεν σου αναλογούν και αντιμετωπίζοντας φαινόμενα αχαριστίας. Ίσως πάλι να μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη σου ή να απογοητευτείς από μια «αδικία της ζωής». Επιπλέον, αναμένεται να στριμωχτείς και σε οικονομικά θέματα, όπου απαιτείται λιτότητα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στους Διδύμους αποκτούν προτεραιότητα για σένα η υγεία σου αλλά και το παρασκήνιο, όπου καλό είναι να ρίξεις μια… ματιά! Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου το αποτέλεσμα των προσπαθειών στην καριέρα σου θα κριθεί από την επάρκειά σου κι όχι τόσο από την τύχη σου. Κι αν βέβαια διαπιστώσεις ότι κάποιος/α επωφελείται πατώντας στις δικές σου πλάτες, μην διστάσεις να απαιτήσεις το δίκιο σου, αφού αν ενδώσεις, το μόνο που θα πετύχεις είναι να δυσκολέψεις ακόμη περισσότερο την ζωή σου. Επιπλέον, δεν ευνοούνται οι συνεργασίες.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να ασχοληθείς με τα κοινά κι ίσως με αυτήν την «διέξοδο» να κερδίσεις τελικά έναν νέο φίλο ή ομοϊδεάτη μέσα από την συμπόρευσή σας. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα τραβήξεις και μπόλικη «φύρα»! Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου η ημέρα είναι κατάλληλη για διαβάσματα, μελέτες και εργασίες ταξινόμησης, όχι όμως για εξωστρεφείς δράσεις, ιδιαίτερα ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Επιπλέον καλείσαι να ζυγίσεις προσεκτικά τα «θέλω» με τα «πρέπει» σου, αναζητώντας την μέση οδό, ιδιαίτερα στα εργασιακά σου, αφού εκεί εντοπίζονται οι μεγαλύτερες πιέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σε θέλει σε εγρήγορση, προκειμένου να αναδείξεις τα προσόντα και τις ικανότητές σου, συχνά μάλιστα σε πείσμα όλων εκείνων που λένε πως δεν θα τα καταφέρεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου δεν ευνοεί σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, ενώ αν δεν προσαρμοστείς με ρεαλισμό στην οικονομική πραγματικότητα που βιώνεις, το πιθανότερο είναι να δημιουργήσεις επιπλέον υποχρεώσεις. Μπορεί όμως να ωφεληθείς από μια πώληση ή την απαλλαγή σου από κάποια βάρη. Επιπλέον μπορεί να προκύψει «θέμα» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σε ενημερώνει για τα τεκταινόμενα, όχι όμως πάντα… αξιόπιστα, ενώ είναι πιθανό να «βγάλεις φτερά» στα πόδια για να τα προλάβεις όλα. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου αυξάνει τις πιέσεις που δέχεσαι από τους άλλους, με συνέπεια να οδηγήσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου σε ένα προσωρινό αδιέξοδο. Στην περίπτωση δε, που σου γίνει μια πρόταση, βάλε την στο «ψυγείο». Ανάλογες πιέσεις ασκούνται και σε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, όπου καλό είναι να τηρήσεις ίσες αποστάσεις και να μην φορτωθείς επάνω σου όλες τις ευθύνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη στους Διδύμους καλείσαι να κινηθείς έξυπνα στο οικονομικό πεδίο, αφού δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Κι εδώ η σωστή ενημέρωσή σου θα παίξει καταλυτικό ρόλο. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου φέρνει πιέσεις στα εργασιακά σου κι ίσως να επιφορτιστείς με επιπλέον ευθύνες χωρίς να λάβεις σπουδαία ανταλλάγματα ή να υποστείς μια κριτική για κάτι που δεν φταις. Αν μάλιστα εμπλέκονται και συγγενείς σου σε αυτά, το πιθανότερο είναι να «μαρτυρήσεις» με την στάση τους. Επιπλέον, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από μια δυσανεξία ή από δερματικές ενοχλήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με την αστάθεια και τα είπα-ξείπα να έχουν το… πάνω χέρι! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε πιέζει να ασχοληθείς και με τα λάθη ή τα προβλήματα σχέσεων ή αγαπημένων σου προσώπων και το σοφότερο από την πλευρά σου θα ήταν η στήριξή σου στα όσα αντιμετωπίζουν, όσο κι αν στενοχωρηθείς. Αν πάλι χρειαστεί να συνδράμεις οικονομικά σε κάποιον/α, καλό είναι να έχεις μια τυπική απόδειξη. Κατά τα άλλα ξεχνάς για την ώρα σημαντικές αγορές και επενδύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει έκτακτες εργασίες που καλείσαι να αξιολογήσεις, ενώ μπορεί να σου προκύψει και μια περαστική αδιαθεσία. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σηματοδοτεί άγχη και στενοχώριες στο σπίτι ή την οικογένειά σου, φρόντισε ωστόσο να μην τα πάρεις όλα πάνω σου, χωρίς να έχεις το γενικό πρόσταγμα. Επιπλέον, αν δεχθείς επισκέψεις ή πολύ περισσότερο φιλοξενήσεις κάποιον/α, μην του/της δίνεις και πολύ θάρρος, ενώ σε περιουσιακά ζητήματα, το καλύτερο που μπορείς να πετύχεις είναι είτε μια πώληση, είτε ένα «πάγωμα» των εξελίξεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους… περιλαβαίνει τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα και είναι πιθανό να υπάρξουν πολλές διακυμάνσεις τόσο στην δική σου διάθεση, όσο και στων άλλων. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου φέρνει πιέσεις και στενοχώριες από γείτονες ή συγγενικά σου πρόσωπα, ενώ δεν ευνοεί εξόδους ψυχαγωγικού χαρακτήρα, παρά μόνον για δουλειές και υποχρεώσεις. Επιπλέον, στο «κάδρο» μπαίνει και η υγεία σου κι αν θες να γλιτώσεις τους πολλούς μπελάδες θα πρέπει να περιορίσεις από μόνος σου τις ορέξεις σου και να περικόψεις κακές συνήθειες.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μεταβολές στο σπίτι ή την οικογένειά σου και μάλλον θα χάσεις την ησυχία σου από τα διαρκή σούρτα-φέρτα. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στενεύει τις οικονομικές δυνατότητές σου, οπότε είναι σκόπιμο να αποφύγεις κάθε περιττό έξοδο και να κινηθείς με πρώτο σου μέλημα την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Στην περίπτωση πάλι, που σου ζητηθούν δανεικά, πες όχι. Επιπλέον, μια φιλική σχέση σου περνά από δύσκολη καμπή, ενώ καλό είναι να μην τα δώσεις όλα σε μια συλλογική προσπάθεια αφού θα εισπράξεις το… τίποτα!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 03/03 : ΣΗΜΕΡΑ είναι προτιμότερο να αποφύγεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεωΝ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ