ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 03/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο ενεργός Ουρανός φέρνει απροσδόκητες καταστάσεις στα οικονομικά σου οπότε μην θεωρείς τίποτε σίγουρο. Αντίθετα σήμερα, οι συνήθεις διαδικασίες και οι κανόνες δεν ισχύουν, ευκαιρία λοιπόν για να κυνηγήσεις κάτι «εξεζητημένο». Παράλληλα, είναι πιθανό να αποκτήσεις νέους φίλους, οι οποίοι δεν έχουν «κολλήματα» και διαπνέονται από ένα ανοικτό πνεύμα, φαίνεται μάλιστα πολύ πιο πιθανή μια υποστήριξη ή συμπαράσταση από «ξένους», παρά από «δικούς σου» ανθρώπους. Όσον αφορά όμως σε μια τρέχουσα φιλία σου, κινδυνεύει να διακοπεί απότομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο… πολύ ενεργός Ουρανός δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια νέα αρχή στην ζωή σου, αρκεί κι εσύ να πεις «ναι» στο διαφορετικό και σε οτιδήποτε δείχνει ριψοκίνδυνο ή «ανασφαλές», αφού εκεί κρύβεται η επιτυχία! Αντίθετα, αν επιμείνεις στα δήθεν «σίγουρα»… πρόκοψες! Ίσως μάλιστα να εκπλαγείς δυσάρεστα από «ανήκουστες» καταστάσεις ή συμπεριφορές, ενώ «παίζει» και μια ξαφνική ρήξη με ένα ισχυρό πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση βέβαια μπορείς να εργαστείς εντατικά ή να αθληθείς, προκειμένου να εκτονώσεις την περίσσεια ενέργεια με έναν δημιουργικό τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο ενεργός Ουρανός φέρνει αποκαλύψεις που θα έρθουν ως «κεραυνός εν αιθρία», αφού πρόκειται για παρασκηνιακές ενέργειες που βγαίνουν στο φως. Έχεις όμως κι εσύ… δικαίωμα να πετύχεις τους στόχους σου κινούμενος κρυφά και αιφνιδιαστικά. Κατά τα άλλα βέβαια, καλό είναι να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, αποφεύγοντας ότι επιβαρύνει την καρδιά και το κυκλοφορικό σου. Επιπλέον, δρομολογούνται απροσδόκητες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου κι εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι το ότι σήμερα οι «συμβατικές» επιλογές δεν έχουν τύχη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ενεργός Ουρανός «ανακατεύει» τις διαπροσωπικές σχέσεις σου με οικονομικά ζητήματα και σίγουρα θα εκπλαγείς από την στάση κάποιων, άλλες φορές θετικά και άλλες… όχι! Από πλευράς σου πάντως πριν δράσεις προσπάθησε να βάλεις το μυαλό σου σε μια τάξη και βέβαια μην παρασύρεσαι από συναισθηματισμούς, αφού μπορεί να σε «κάψουν»! Επιπλέον, μπορεί να σου έρθει ένα ξαφνικό κέρδος, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «στιλάτο». Αν όμως έχεις να λαμβάνεις από κάπου, μάλλον θα… περιμένεις για πολύ ακόμη, αφού κάτι απρόβλεπτο θα «κλείσει την ροή».

ΛΕΩΝ

Ο ενεργός Ουρανός σε κάνει «να μην σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου», κάτι που μπορεί να θίξει την δημόσια εικόνα σου, αφού μπορεί να εκτεθείς απέναντι σε πρόσωπα που έχουν λόγο στην ζωή σου. Ίσως μάλιστα να υπάρξει ένα ξαφνικό ξέσπασμα από εκείνα που… όλοι/ες πάνε να κρυφτούν! Επιπλέον καθιστά πολύ πιο γόνιμες τις νέες ή «αδόκιμες» συνεργασίες σου, σε αντίθεση με τις ήδη υπάρχουσες ή τις «νορμάλ», που μάλλον δεν έχουν τύχη. Επιπλέον τα εύκολα γίνονται δύσκολα και τα δύσκολα πολύ πιο απλά κι αν κινηθείς σε πρωτοποριακή κατεύθυνση, τότε η επιτυχία σου είναι θέμα χρόνου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ενεργός Ουρανός προσδίδει στις επαφές και τις αναζητήσεις σου έναν παράδοξο όσο και απρόσμενο χαρακτήρα, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε αμηχανία με τα όσα θα συμβούν, εκείνο όμως που χρειάζεσαι στην πραγματικότητα είναι γρήγορα αντανακλαστικά. Προσπάθησε λοιπόν να παραμείνεις ψύχραιμος/η, έχοντας επίγνωση ότι τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως ακριβώς τα περιμένεις. Επιπλέον, στα εργασιακά σου μπορεί να αλλάξουν πολλά μέσα σε μια στιγμή και από εκεί που ήσουν σίγουρος/η για κάτι να διαπιστώσεις πως «όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει»!

ΖΥΓΟΣ

Ο ενεργός Ουρανός φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, μπορεί μάλιστα να αποκομίσεις ένα μεγάλο κέρδος, αν ρισκάρεις. Από την άλλη πλευρά αν προκύψουν διαφωνίες και ανταγωνισμοί, είναι σκόπιμο να ακολουθήσεις την οδό της συνεννόησης για να μην γίνουν όλα «κολυμπηθρόξυλο»! Επιπλέον, μπορεί να ασχοληθείς με ένα χόμπι «για λίγους», όσον αφορά όμως τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, τείνουν να διαταραχθούν απότομα, εξ αιτίας παραλογισμών ή «ανήκουστων» καταστάσεων. Αν πάντως έχεις παιδιά, προνόησε για την ασφάλειά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ενεργός Ουρανός φέρνει μια «τρέλα», τόσο στην δική σου διάθεση όσο και των άλλων κι ίσως κληθείς να διαχειριστείς «αλλοπρόσαλλες» ή αντιφατικές καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα αποκαλυφθούν ξεκάθαρα οι προθέσεις αλλά και τα δυνατά ή αδύνατα σημεία του καθενός. Επιπλέον, αναμένονται αλλαγές και ξαφνικά «μπουρίνια» στο σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου κάθε έννοια «κοινής ειρήνης» πάει… περίπατο και καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος/η για το οτιδήποτε. Μπορείς ωστόσο να προκαλέσεις κι εσύ την… ταραχή!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ενεργός Ουρανός φέρνει αλλαγές και ανατροπές στα εργασιακά σου κι εσύ καλείσαι να προσαρμοστείς σε μια νέα πραγματικότητα, που θα σου αρέσει μόνον αν είσαι… άνεργος και ψάχνεις για δουλειά, αφού θα βρεις, κόντρα σε κάθε πιθανότητα! Επιπλέον, αναμένονται απροσδόκητα συναπαντήματα και ξαφνικές ανατροπές στην καθημερινότητά σου, ενώ ο Άρης «σπέρνει» στο διάβα σου και άτομα, που είτε αυθαιρετούν, είτε δεν παίρνουν από λόγια. Παράλληλα, καλό είναι να φροντίσεις για την υγεία και την διατροφή σου, αλλάζοντας αν χρειαστεί μια αγωγή, ενώ έχε τον νου σου και σε ότι… πετάει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο εξαιρετικά ενεργός Ουρανός φέρνει αναταραχές στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν κάποιες προστριβές ή εντάσεις που θα πάρουν μεγάλη έκταση, εκεί που δεν το περιμένεις και να ανατραπούν όλα μέσα σε μια στιγμή!  Επιπλέον σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή εξεζητημένο αλλά και να υιοθετήσεις μια μάλλον ριψοκίνδυνη οικονομική πολιτική αφήνοντας κατά μέρος τα υποτιθέμενα «σίγουρα» και κυνηγώντας αυτό που… όλοι σου λένε να μην κάνεις! Αν όμως έχεις παιδιά, τότε προστάτεψέ τα από κινδύνους που θεωρούνται μεν «απίθανοι» αλλά σήμερα είναι υπαρκτοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ουρανό να «τα σπάει» μεταφορικά και… κυριολεκτικά, κάποια πράγματα είναι προτιμότερο να τα κάνεις μόνος/η σου, είτε αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια σου, είτε στα ενδιαφέροντά σου, αφού μόνον με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις απερίσπαστος/η πολλά μέσα σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς «αφεντικά» πάνω από το κεφάλι σου. Επιπλέον όμως καλείσαι να υιοθετήσεις «πρωτάκουστες» επιλογές που ναι μεν μπορεί να «τρελάνουν κόσμο» αλλά τελικά είναι εκείνες που θα σου προσφέρουν λύσεις, αφού σήμερα οι εξαιρέσεις προηγούνται του κανόνα!

ΙΧΘΕΙΣ

Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να «βγάλει» εντάσεις και ζητήματα από το πουθενά με άτομα του περιβάλλοντός σου και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις. Ίσως μάλιστα να εκτεθείς και σε κίνδυνο εξ αιτίας κάποιων ιπτάμενων αντικειμένων! Από την άλλη πλευρά βέβαια σου δίνει την ευκαιρία να μυηθείς σε μια γνώση «για λίγους», ενώ θα κερδίσεις πολλά αν φύγεις από τα συνηθισμένα και αναδείξεις την διαφορετικότητά σου, έχοντας ως «κοινό» ή συνοδοιπόρους άτομα χωρίς «κολλήματα» και ταμπού. Επιπλέον, φαίνεται να έρχεται μια αποκάλυψη που μπορεί να αλλάξει τα πάντα!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 03/04 :Τα επαγγελματικά σχέδιά σου φαίνεται να έχουν πάρει το δρόμο τους ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ