ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 03/06 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου μπορεί να σε «βυθίσει» σε μια ανασκόπηση σχετικά με το τι έγινε ή δεν έγινε στο παρελθόν, πρόσεξε ωστόσο μην «κολλήσεις» άσχημα, αφού συναισθηματικά δεν είσαι σε ισορροπημένη φάση. Αντίθετα η ενασχόλησή σου με την Ιστορία και τις παραδόσεις είναι πολύ πιο ασφαλής. Παράλληλα, ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου φέρνει ένα μπαράζ αποκαλύψεων για πρόσωπα και καταστάσεις, που μπορεί να αφορούν τόσο στα προσωπικά σου, όσο και στην δουλειά σου. Ίσως μάλιστα σου λυθούν πολλές απορίες για το παρασκήνιο μιας υπόθεσης, που σε είχε απασχολήσει στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Τόσο η Σελήνη στον Σκορπιό, όσο και ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου στρέφουν το ενδιαφέρον και την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά και τις συλλογικές δράσεις κι ίσως έχεις την ευκαιρία να ξανανοίξεις έναν κύκλο επαφών ή δραστηριοτήτων, δίνοντας ίσως μια «δεύτερη ευκαιρία» στον εαυτό σου αλλά και σε πρόσωπα που μπορεί να σε είχαν πικράνει στο παρελθόν ή να φάνηκαν κατώτερα των περιστάσεων. Μια ευκαιρία όμως, όχι περισσότερες… Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε καλεί να διερευνήσεις τα αίτια μιας σωματικής ή ψυχικής ενόχλησης, που σε ταλαιπωρεί από παλιά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να πραγματώσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια ή έναν «μεγάλο σκοπό» και σε αυτήν την απόπειρά σου δεν θα λείψουν οι έντονες διαφωνίες με «αντιφρονούντες» ή… τους ζηλιάρηδες της υπόθεσης, από την άλλη πλευρά όμως θα βρεις και φανατικούς υποστηρικτές. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό τείνει να αναβιώσει παρέες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς ή να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με παραδοσιακό «χρώμα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την ίδια στιγμή που η Σελήνη στον Σκορπιό βγάζει «θέματα» με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ο Χείρωνας στον Κριό σε κρατά δέσμιο οικογενειακών παθογενειών και δεν θες πολύ για να τους δείξεις «πως το τρίβουν το πιπέρι»! Επιπλέον καλείσαι να πάρεις τις αποφάσεις σου για ένα περιουσιακό θέμα. Παράλληλα, ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου τονίζει τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα και οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή το έργο σου, αξιοποιώντας ενδεχομένως και κάποιες επαφές του εξωτερικού ή με άτομα που κατέχουν ειδικές γνώσεις στο αντικείμενό τους.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει ανακατατάξεις στο σπίτι αλλά ίσως και στα περιουσιακά σου. Επιπλέον, ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να επικεντρωθείς στο «συμμάζεμα» των οικονομικών σου, ξεκινώντας ίσως από τα χρωστούμενα σε… πείσμα της διάθεσής σου που είναι μάλλον σπάταλη. Παράλληλα, με τον Χείρωνα στον Κριό να ενισχύει την τάση σου να ασχολείσαι με το παρελθόν, ενδέχεται να ξαναβρεθείς με παλιούς γνώριμους, να βρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά αλλά και να μυηθείς σε μια γνώση που η καταγωγή της χάνεται στα βάθη της Ιστορίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης απέναντί σου, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα «ξεκαθάρισμα» με οτιδήποτε ή οποιονδήποτε σου είναι βάρος, ίσως όμως και να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά έχθρα, ακριβώς για να δοθεί ένα τέλος σε αυτήν. Ίσως βέβαια όλα αυτά να μην αφορούν εσένα προσωπικά αλλά έναν δικό σου άνθρωπο. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε παραπέμπει σε οικονομικές εξελίξεις και φαίνεται πως θα κληθείς να ασχοληθείς με μια υπόθεση του παρελθόντος, προκειμένου να απαλλαγείς οριστικά από ανεπιθύμητες δεσμεύσεις ή κάποιες οφειλές που σε αγχώνουν.

ΖΥΓΟΣ

Ο Χείρωνας στον Κριό σε φέρνει κοντά σε άτομα «σοφά» ή μεγαλύτερης ηλικίας που σίγουρα έχουν να σου διηγηθούν πολλά, ενώ δεν αποκλείεται να επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο μια παλιά συνεργασία σου αλλά και μια… έχθρα! Παράλληλα, ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να ρυθμίσεις άμεσα εκκρεμότητες της δουλειάς σου, είτε λειτουργώντας υπό πίεση, είτε ανταγωνιστικά κι εδώ είναι που θα χρειαστεί να λειτουργήσεις με… μαεστρία! Ενδέχεται ακόμη να πάρεις αποφάσεις σε θέματα που αφορούν στην διατροφή και την φυσική σου ευεξία, δείξε όμως προτίμηση στις παραδοσιακές συνταγές – θεραπείες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να ζήσεις κάθε «απωθημένο» σου, πρόσεξε ωστόσο μήπως τελικά οι επιλογές σου είναι «ανθυγιεινές» και καταλήξεις σε έναν φαύλο κύκλο αγωνίας και… αυτοκαταστροφής! Επιπλέον, ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να δημιουργήσει «τριβές» με αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό επηρεάζει τα εργασιακά σου, αναδεικνύοντας θέματα που όλοι θεωρούσαν λυμένα αλλά… δεν είναι! Επιπλέον, οφείλεις να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία και την διατροφή σου, ώστε να μην υποτροπιάσει ένα παλιό πρόβλημά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου είναι της άποψης «δεσμοί που δεν λύνονται, κόβονται», δεν είναι σκόπιμο ωστόσο να φτάσουν στα άκρα οι σχέσεις σου με έναν οικείο σου, ακόμη κι αν η άλλη πλευρά δείχνει να μην καταλαβαίνει. Επιπλέον, μια περιουσιακή ρύθμιση που σε ενδιαφέρει, προχωρά «διά πυρός και σιδήρου»! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, με τις συγκινήσεις να «φουντώνουν» αυτό όμως δεν είναι μόνο για… καλό, αφού θα επανέλθουν στο προσκήνιο κάποιες «αμαρτίες» του παρελθόντος, διαταράσσοντας το όλο κλίμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο κληρονομικά και περιουσιακά θέματα, με σκοπό την ανεύρεση μιας κοινά αποδεκτής λύσης κι εδώ είναι που πρέπει να κινηθείς αναζητώντας αυτά που σε ενώνουν κι όχι εκείνα που σε… χωρίζουν! Παράλληλα, ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου, δεν αποκλείεται όμως να σε ρίξει και πάνω σε «φανατικούς», που οι αντιλήψεις και οι πράξεις τους δεν έχουν λογική. Κατά τα άλλα σε ωθεί να ξεκινήσεις ένα εντατικό πρόγραμμα σπουδών ή να διεκπεραιώσεις άμεσα κάποιες παλιές εκκρεμότητες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη στον 2ο ηλιακό οίκο σου και την Σελήνη στον Σκορπιό οι οικονομικές και οι επαγγελματικές εξελίξεις «τρέχουν» και θέλοντας ή μη θα επικεντρωθείς σε αυτές, δρώντας αποφασιστικά μα και ευέλικτα. Καλείσαι επίσης να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου αλλά και να «μαζέψεις» αυτά που σου χρωστούν. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν έναν ευαίσθητο ψυχισμό και πρόσεξε μήπως τους φερθείς άτσαλα ή κυνικά. Κατά τα άλλα βέβαια, μπορεί να επικεντρωθείς σε ιστορικές μελέτες και παραδόσεις, ενώ ίσως βρεις και κάτι κρυμμένο.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Άρης στο ζώδιο σου, σε φέρνει στο κέντρο των εξελίξεων και τονίζει τόσο τις αρετές όσο και τις αδυναμίες σου, ίσως μάλιστα να σε «περάσει» διαδοχικά από την χαρά στην λύπη και αντίστροφα. Επιπλέον, «κάτι» ή κάποιος/α από το παρελθόν σε «κυνηγά», δεν είναι ώρα όμως να εμπλακείς σε «βεντέτες», αντίθετα οφείλεις να κάνεις μια νέα αρχή, λύνοντας την παρεξήγηση. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε καλεί να ξαναδείς μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου που δεν έκλεισε εντελώς, ίσως όμως και να σου επιστραφούν χρήματα ή να βρεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας.

 

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 03/06: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ