ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 03/07 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό/η και είναι πιθανό να ταξιδέψεις ή να περάσεις όλη σου την ημέρα περιδιαβαίνοντας σε στέκια ή το διαδίκτυο. και μιλώντας για διάφορα ζητήματα σοβαρά και… μη! Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ενεργητικό/η αλλά και λιγότερο υπομονετικό/η με τους ανθρώπους, καλό είναι όμως να επικεντρωθείς σε πραγματικά δημιουργικές ασχολίες που σε γεμίζουν και μπορούν να απορροφήσουν το ενεργειακό σου πλεόνασμα, ώστε να μην αναλωθείς σε αψιμαχίες, που είτε θα σε φθείρουν, είτε θα σε αποπροσανατολίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σου φέρνει μεν επιπλέον έσοδα ή παροχές, που όμως αναμένεται να εξανεμίσεις σε… χρόνο dt, προκειμένου να αποκτήσεις όλα εκείνα που επιθυμείς. Μπορεί ωστόσο και να σου δωρίσουν κάτι σημαντικό ή να επωφεληθείς από κεράσματα. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου, σου επισημαίνει ότι κάποια άτομα του περιβάλλοντος σου, αντί να σε βοηθούν, μάλλον σε υπονομεύουν, φρόντισε λοιπόν να λάβεις τα μέτρα σου, πριν σε προλάβουν οι εξελίξεις. Δεν αποκλείεται επίσης να δοκιμαστείς από μια οξεία ενόχληση στην υγεία σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει βοήθειες και εξυπηρετήσεις από τους άλλους, ενώ δεν αποκλείεται να καρπωθείς την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου. Κι επειδή σήμερα όλα είναι… τυχερά κι ανάλαφρα, ακολούθησε την ροή, χωρίς να βασανίζεις το μυαλουδάκι σου κι έχοντας εμπιστοσύνη στο σύμπαν! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου φέρνει εντάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον αλλά μάλλον πρόκειται για μια σύγκρουση εγωισμών που σύντομα θα καταλαγιάσει. Επιπλέον, είναι πιθανό να δράσεις εντός μια συλλογικότητας, πετυχαίνοντας άμεσα και γρήγορα έναν στόχο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη πριμοδοτεί την απαλλαγή σου από κάποιες ευθύνες, ίσως μάλιστα στην δουλειά σου να επικρατήσει κι ένα αρκετά χαλαρό κλίμα ή απλά να… τα φορτώσεις στον κόκορα! Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία για να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας. Την ίδια στιγμή βέβαια, ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου, επιχειρεί «να σου χαλάσει την ζαχαρένια», μέσα από επείγουσες καταστάσεις που απαιτούν άμεση αντιμετώπιση αλλά όπως θα διαπιστώσεις τελικά γίνεται πολύ κακό για το τίποτα και δεν έχεις παρά να… αλλάξεις πλευρό και να συνεχίσεις τον μακάριο ύπνο σου!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Τοξότη σου υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη από χαρούμενες και διασκεδαστικές στιγμές, ίσως μάλιστα να δημιουργηθούν πολλές προσδοκίες για την συνέχεια και σε αισθηματικά ζητήματα. Παράλληλα, με τον Άρη στον 9ο ηλιακό οίκο σου οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα αποκτήσουν πιο εντατικούς ρυθμούς αλλά αν δεν θες να αποσπάσαι διαρκώς από τα ποικίλα ερεθίσματα θα πρέπει να έχεις σχέδιο. Επιπλέον δεν θα λείψουν κι οι εντάσεις με γνωστούς ή συγγενείς. Από την άλλη πλευρά, ο «κόκκινος πλανήτης» σε ωθεί να εφαρμόσεις κάποιες δικές σου «πατέντες».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σηματοδοτεί ένα χαρούμενο κλίμα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είτε δεχθείς επισκέψεις, είτε βρεθείς σε κάποιο εξοχικό, περνώντας «ζωή και κότα». Ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια θετική εξέλιξη, που άπτεται της προσωπικής σου ζωής ή των περιουσιακών σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου «φορτώνει» τόσο την συναισθηματική, όσο και την καταναλωτική σου συμπεριφορά κι αν θες πραγματικά να μην σκορπίσεις χρήματα και… αισθήματα, τότε θα πρέπει να βάλεις ένα «φρένο» στις επιθυμίες σου αλλά και την «φούρια» κάποιων.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε βοηθά να γνωρίσεις ακόμη περισσότερο κόσμο, είτε συμμετέχοντας σε ποικίλα δρώμενα, είτε ταξιδεύοντας κι επειδή είναι πολλές οι χαρές που σε περιμένουν εκεί… έξω, μην κάθεσαι μέσα! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης απέναντί σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υπάρξουν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου ή έναν «δικό σου» άνθρωπο, με την διπλωματία ωστόσο να αποδεικνύεται σύμμαχός σου και τις ισορροπίες να αποκαθίστανται ύστερα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις. Επιπλέον, μια «ευκαιριακή» συνεργασία, μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μια σχετική ευμάρεια ή άνεση κινήσεων στα οικονομικά σου, με συνέπεια να μπεις στον πειρασμό να αποκτήσεις ακόμη και πράγματα που δεν είναι πρώτης ανάγκης αλλά σε «ανεβάζουν» ψυχολογικά ή εκπληρώνουν ένα απωθημένο σου. Παράλληλα, ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες, το πιθανότερο όμως είναι να μην συμφωνούν όλοι με τις πρωτοβουλίες σου και να προκύψει αναστάτωση. Επιπλέον, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από μια περαστική αλλά αρκετά έντονη ενόχληση στην υγεία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου δεν έχεις παρά να ζητήσεις αυτό που θέλεις, αφού οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν θα φροντίσουν ώστε να ικανοποιηθείς πλήρως. Εννοείται δε πως τα ταξίδια περνούν σε πρώτο πλάνο. Παράλληλα, ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου απελευθερώνει το συναίσθημά σου, ίσως όμως να φέρει εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά και να αναδείξει ένα ευαίσθητο ζήτημα ενός αγαπημένου σου προσώπου. Σε κάθε περίπτωση η «ζωντάνια» που νοιώθεις μπορεί να έχει πολλούς αποδέκτες αλλά και μια δημιουργική χροιά, ίσως μάλιστα να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σου εφιστά την προσοχή σε άτομα που… τεμπελιάζουν, προκαλώντας αρρυθμίες στα εργασιακά σου, αλλά και σε παρασκηνιακές ενέργειες του τύπου «όταν λείπει ο γάτος, χορεύουν τα ποντίκια»! Επιπλέον δείχνει εξαιρετικά δύσκολο το να τηρήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής. Παράλληλα, ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει σε εγρήγορση, αφού κάποιες εξελίξεις σχετικές με το σπίτι ή την οικογένεια σου απαιτούν την άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών, είτε πρόκειται για την αποκατάσταση ζημιών, είτε για αυθαιρεσίες ή διαφωνίες, που θα θέσουν σε κρίση τις σχέσεις με τους οικείους σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει νέα πρόσωπα στην ζωή σου κι εσύ καλείσαι να κρατήσεις εκείνα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό κι όχι μόνον «παχιά λόγια». Όπως και να έχει πάντως, το γενικό κλίμα θα είναι χαρούμενο. Παράλληλα, ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όχι όμως χωρίς προβλήματα, είτε τεχνικής φύσεως, είτε συμπεριφοράς. Από πλευράς σου πάντως, μπορείς να επικεντρωθείς στην εκπαίδευσή και την τεχνική κατάρτισή σου, θέτοντας σε εφαρμογή όλα αυτά που ξέρεις και μένοντας μακριά από εντάσεις, που σε «χαλάνε».

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε θέλει χαλαρό/η και αισιόδοξο/η, αφού και τα τυχερά σου θα έχεις και θα διασκεδάσεις, στέλνοντας τα βάσανα και τις σκοτούρες στο… πυρ το εξώτερον! Επιπλέον, θα λάβεις στήριξη τόσο από την οικογένειά σου, όσο και από ένα ισχυρό άτομο. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον 2ο ηλιακό οίκο σου δεν αποκλείεται να ξοδευτείς για πράγματα που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι, στα πλαίσια μιας καταναλωτικής έξαρσης. Από την άλλη πλευρά όμως, η τάση σου να ρισκάρεις, προκειμένου να αποκομίσεις ένα ευδιάκριτο κέρδος, μπορεί να στεφθεί με επιτυχία.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 03/07: καθυστερήσεις στα εργασιακά δεν είναι ικανές να ανατρέψουν τα σχέδιά σου ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ